The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Sunday, October 21, 2007

Piraţii de la Poşta Română

Ilegalităţile de la Compania Naţională Poşta Română (CNPR) au atins cote de nebănuit. Pentru a servi interese oculte ale unor politicieni, conducerea Companiei a externalizat o serie de activităţi, unele dintre acestea constând în monopol de stat. Afacerile paralele aduc bani doar în buzunarul unor apropiaţi ai conducerii Poştei şi deservesc direct interesele politice ale unora. Matrapazlâcurile de la Poştă au fost de nenumărate ori subiect de presă, dar nicio instituţie abilitată nu s-a autosesizat, aşa cum se întâmplă în alte cazuri, mai puţin spectaculoase. Recent, una dintre firmele CNPR, Romfilatelia, a emis o marcă poştală pirat. Timbrul respectiv este o variaţie (nedantelată) a unei mărci poştale româneşti, în circulaţie în mod legal. Timbrul cu însemnele CNPR şi inscripţ ia „Poşta Română“ a fost vândut unui comerciant de timbre din Anglia. Conducerea CNPR, care deţine Romfilatelia nu a luat nicio măsură. Dacă afacerea se va afla, forurile internaţionale de resort CNPR şi, implicit România vor fi mustrate pentru încălcarea unor reglementări internaţionale la care ţara noastră este semnatar. (material apărut în publicaţia Interesul Public)





















3 comments:

  1. Aoleu dle Kallai !
    Astia nu sunt pirati sunt talhari la drumul mare, care fura banii tarii si se plimba la Viena prin palate cu multa marmura si granit din carierele lui domn Videanu date de domn Nastase iar dna Popescu ii preaslaveste in functie de cine este la putere, pentru ca banii postei romane nu au miros la firma capusa Romfilatelia.
    Va rugam sa mai scrieti despre acesti hotomani specializati poate aude si Parchetul cand va veni un alt partid la putere.
    Cascavalu a fost impartit acum intre PSD PD PNL, dar mai sunt si alti fomisti. Cine stie cum vor cadea la zar banii lui dna Cristina Popescu ? Ca doar nu ia adus de acasa sa-i dea lui don Geoana sau lui don Videanu din Teleroman ?

    ReplyDelete
  2. Bravo domnule Kalay pentru dezvaluirile privind piratii de la Posta Romana si Romfilatelia !
    Va sfatuiesc sa luati legatura si cu dl Ovidiu Zara care stie foarte multe despre afacerile dubioase de la posta patronate de fostul ministru UDMR Zsolt Nagy. Se pare ca si sucesorul dlui Nagy actualul ministru Iuliu Winkler continua politica de acoperire a mafiotilor din posta si Romfilatelia.
    Asteptam si alte dezvaluiri.

    ReplyDelete
  3. Felicitări pentru materialul realizat. Arăraţi toate problemele aşa cum credeţi că sunt, indiferent de persoanele implicate şi de funcţiile lor.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics