The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, February 1, 2008

Anunț cu cântec la Romfilatelia

Recent a apărut un anunți de mică publicitate pe o pagină de anunțuri gratuite din care reiese că SC Romfilatelia SA oferă spre închiriere un întreg etaj din sediul societății situate în str. Fabrica de Chibrituri nr. 28. Suprafața pusă la bătaie este de 595 metri pătrați care include și sala de mese cu mobilier de bucătărie cu tot. Prețul cerut pe metru pătrat este de 11 euro+TVA. Cu alte cuvinte, tot etajul costă doar 6545 de euro+TVA/lună, sumă relativ mică având în vedere poziționarea imobilului și dotările existente (geamuri termopan, jaluzele, aer condiționat, posibilitatea de conectare a fiecărei încăperi la rețeaua de telefonie și internet, la sistemul centralizat de alarmă efracție și la sistemul de avertizare incendiu).
Până în prezent, nu am obținut prea multe detalii despre această afacere a Romfliatelia. Sunt semnale că spațiul respectiv este închiriată cu „destinație” precisă unei firme patronată de un personaj controversat din anturajul directoarei Romfilatelia, Cristina Popescu. Cei care au mai multe date, informații sau dovezi, îl rog poți să pună la dispoziția cititorilor blogului.
Vă mulțumesc!
Administratorul

4 comments:

  1. Ce informatii sa va mai dam? Nu va este clar? Vedeti cina urmeaza sa plateasca chiria si este de ajuns! De Dan Nica si de gasca lui ati auzit?

    ReplyDelete
  2. Poşta le-o fi dat dreptul de punere în circulaţie a timbrelor, le-o fi dat si dreptul să subînchirieze spaţiile? Se pare că Poşta are mare nevoie de spaţii pentru cei de la Centrul de Tranzit din Crângaşi (trebuie să intre totul în reparaţii capitale), cu toate astea nu ştiu de ce Romfilatelia poate închiria spaţiile, mai ales la preţurile mici, după cum se spune în material. Este foarte posibil ca Anonimul să aibă dreptate, cineva trebuie să câştige bani din acest spaţiu. Tare mi-e teamă că nici licitaţia asta nu o mai verifică nimeni din şefii de la Poştă, cu toate că ar cam trebui (dar, se pare, le e în continuare frică de Popeasca... ori au fost deja mânjiţi şi ei, sau poate chiar li s-o fi spus de la obraz: "Bă băieţi, ia staţi voi în banca voastră şi nu vă mai băgaţi nasul..."). E interesant de ce contractele lu' Toader cu hotelul din Calea Victoriei sunt "filate" de servicii, iar activitatea "bănoasă" a mironosiţei - NU! N-aţi văzut-o aseară la televizor pe pupăza de la Loteria Naţională? Sunt amândouă parcă surori gemene!

    ReplyDelete
  3. Anonimul de mai sus are perfecta dreptate.

    ReplyDelete
  4. Va spuneti cu parerea dar stiti pretul zonei?
    Oare este mai bine ca un spatiu de 598m sa stea nefolosit?
    Daca au facut anunt public care este problema fratilor?
    Si la pretul asta care voi ziceti ca este mic nu se inghesuie multa lume sa inchirieze.
    Ca sa stiti pana in decembrie spatiul a fost inchiriat la o firma cu un pret mai mic chiar.
    Si daca o avea multe pacate Cristina Popescu din inchirierea aia nu a avut nici un beneficiu ea ci ROMFILATELIA.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics