The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Tuesday, July 7, 2009

Tribut pentru Michael Jackson

Ceremonia funerară a lui Michael Jackson ar putea fi cel mai mare eveniment urmărit online şi ar putea atrage mai mulţi internauţi decât inaugurarea preşedintelui Barack Obama, informează Softpedia.com.
Utilizatorii Facebook vor putea să-şi comunice impresiile în timp ce urmăresc transmisia video a ceremoniei funerare pe CNN Live, ABC sau site-urile E! Online. Pagina dedicată lui Michael Jackson de pe reţeaua de socializare a atras 6,5 milioane de fani, surclasând, din punct de vedere a popularităţii, pagina fanilor lui Barack Obama.
"Ne pregătim să avem un public care să-l depăşească pe cel prezent la inugurare. Interesul pentru această legendă a muzicii a ajuns la cote neaşteptate, ceva din el şi muzica lui a mişcat oameni de pretutindeni", a declarat Randi Zuckerberg, director de marketing Facebook.
Aceiaşi tehnologie folosită pentru a transmite live pe internet inaugurarea preşedintelui Statelor Unite - Facebook Connect - va fi folosită pentru a permite utilizatorilor din întraga lume să urmărească procesiunea comemorativă.
Mai mult de 80.000 de versiuni virtuale ale faimoasei mănuşi a lui Michael Jackson au fost trimise în dar membrilor Facebook.
La o săptămână de la decesul artistului pop, pe 25 iunie, milioane de persoane au vizitat canalul Michael Jackson dedicat pe YouTube.
Cererea a depăşit cu mult oferta la biletele pentru ceremonia publică în memoria lui Michael Jackson, care va avea loc la Centrul Staples din Los Angeles. Doar 17.500 de bilete au fost puse la dispoziţia publicului dar, în primele 24 de ore din perioada alocată înregistrării pe site-ul Staplescenter.com, 1,2 milioane de persoane făcuseră solicitări, rata de aplicare fiind de 13 persoane pe secundă. (Mediafax)

No comments:

Post a Comment

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics