The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Tuesday, October 16, 2007

A mai rămas Romfilatelia

În 30 august a.c. administratorul blogului a transmis trei adrese, la Cancelaria Primului Ministru, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) şi SC Romfilatelia SA. Prin acest demers am încercat să aflăm date privind realizarea unor produse de către Romfilatelia având ca beneficiari premierul Călin Popescu Tăriceanu, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu şi preşedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoană. (vezi: Clienţi oculţi ai Romfilatelia: Adriean Videanu, Călin Popescu Tăriceanu şi Mircea Geoană) La scurt timp, cu mult înainte de expirarea termenului legal, am primit primul răspuns de la Cancelaria Primului Ministru, iar după o revenire ne-a răspuns – azi, 16 octombrie - şi biroul de presă al PMB. A mai rămas dator cu răspunsuri la solicitările noastre SC Romfilatelia SA. În zilele următoare vom face o nouă revenire, iar în cazul în care nu vom primi răspuns vom acţiona în instanţă.
Răspunsul PMB dovedeşte încă odată implicarea conducerii SC Romfilatelia SA în afaceri licite. Conform datelor furnizate de Serviciul pentru Relaţia cu Mass-Media din cadrul PMB cărţile poştale illustrate cu portretul primarului general Adriean Videanu, respectiv primarul Vienei, Michael Häupl, nu au făcut obiectul unei comenzi plătite şi au avut rolul de material publictar care a fost distribuit, gratuit, participanţilor cu ocazia Zilelor Bucureştiului la Viena.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI

Către: Administratorul

Război filatelic - jurnal on line pentru filateli
ști
http://razboifilatelic.blogspot.com

Răspundem solicitării dvs. alăturate informându-vă următoarele:
Cartea poştală la care vă referiţi a avut rolul de a promova întâlnirea dintre cei doi primari cu ocazia Zilelor Bucureştiului la Viena, fiind o replică a unei cărţi poştale apărute la Viena în anul 1907, când Primarul Capitalei de la acea dată - Mihai Cantacuzino - a fost primit de Primarul Vienei Dr. Karl Lueger.

Datorită rolului de flyer al acestei tipărituri, tirajul a fost limitat, nu a făcut obiectul unei comenzi plătite de P.M.B. şi s-a distribuit gratuit cu ocazia manifestării menţionate.
Serviciul pentru Relaţia cu Mass-Media
Bd. Regina Elisabeta nr. 47, sector 5

etaj I, camera 133

tel.: 305 55 03, fax: 305 55 04

e-mail: presa@bucuresti-primaria.ro


5 comments:

  1. Si credeti ca o sa raspunda cineva din Romfilatelia?
    eu nu cred am mai spus-o si cu o luna in urma ca de la Romfilatelia nu o sa primiti nimic sau cel putin nimic clar si la obiect.

    ReplyDelete
  2. Asteptati zadarnic daca credeti ca o sa raspunda. Ce nu le convine sau nu le place, pur si simplu nu exista. Cu ei incep timbrele si comertul filatelic, si ror ci ei se termina (asta e parerea, credinta si Dumnezeul lor).

    ReplyDelete
  3. Tot ce este tiparit de Romfilatelia este supus comercializarii. Scrie undeva "exemplar gratuit" ?!?

    ReplyDelete
  4. N-a zis nimeni asta, dar ca sa se execute aceasta comanda, a platit cineva Romfilateliei vreun ban? Ca ea a platit, dupa cum spun cei de la posta!

    ReplyDelete
  5. Circuitul acestor produse a fost cam acesta:
    1. La Romfilatelia, persoana insarcinata cu intocmirea listelor de persoane si evenimente ii face propunerea de realizare a materialelor Cristinei Popescu (sau, mult mai probabil, initiativa i-a apartinut acesteia din urma); scopul? La Cluj, la presedintele PD se ajunge mai greu, dar Videanu, vicepresedinte PD si primar general era mai aproape.
    2. Fara ca Primaria Bucuresti sa comande ceva, Romfilatelia trece la treaba si realizeaza materialele pe cheltuiala sa, la o tipografie aleasa pe spranceana.
    3. Materialele sunt prezentate lui Videanu, faca ca acesta sa stie daca ele au fost sau nu comandate de Primarie. Videanu este incantat de initiativa si remarca "capusa" Romfilatelia pentru activitatea sa.
    4. Materialele sunt prezentate la Viena si toata lumea este fericita.
    5. La cererea inaintata de prezentul blog, Primaria da un raspuns in doi peri, iar Romfilatelia nu raspunde, fiind deranjata insa teribil de "impertinenta" blogului. Poate mai trece timpul si totul este dat uitarii.
    Nu-a asa ca am dreptate?

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics