The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, August 3, 2007

Clienţi oculţi ai Romfilatelia: Adriean Videanu, Călin Popescu Tăriceanu şi Mircea Geoană

Surse din interiorul SC Romfilatelia ne-au pus la dispoziţie o serie de lucrări executate la această unitate a căror beneficiari sunt o serie de oameni politici de la diferite formaţiuni politice – PSD, PNL şi PD.
Astfel de beneficiar este liderul PSD Mircea Geoană care a realizat aici plicuri personalizate şi scrisori electorale. Un alt beneficiar ai serviciilor Romfilatelia este primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, care a solicitat tipărirea unor cărţi poştale pe care apar fotografia lui. Liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceranu a comandat felicitări de Paşti la Romfilatelia. Conform sursei noatre din interiorul Romfilatelia, preţul acestor produse au fost mult sub preţul pieţei şi de multe ori comenzile au fost realizate într-un tiraj mult mai mare decât cele comandate şi achitate.
Deoarece, pentru originalitatea specimenelor puse la dispoziţia noastră nu ne putem asuma răspunderea, luni, 06.08 a.c., adiministratorul blog-ului „Război Filatelic” se va adresa, în mod oficial, pe baza Legii nr.544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, conducerii SC Romfilatelia SA, Cabinetului Primului Ministru, Primarului General al Capitalei şi conducerii PSD pentru a clarifica situaţia.
Felicitare pentru Primul Ministru, Călin Popescu Tăriceanu (I)
(pentru mărirea click pe imagine)

Felicitare pentru Primul Ministru, Călin Popescu Tăriceanu (II)
(pentru mărirea click pe imagine)

Carte poştală pentru Primarul General al Capitalei, Adriean Videanu
(pentru mărirea click pe imagine)


Plic personalizat pentru liderul PSD, Mircea Geoană
(pentru mărirea click pe imagine)

Scrisoare electorală pentru liderul PSD, Mircea Geoană (două pagini)
(pentru mărirea click pe imagine)


19 comments:

  1. Cel mai probabil, acesta este trafic de influenta. Asa se fac relatii, asa poti fi sustinut cand se schimba guvernul sau partidul aflat la putere...
    Gurile rele spun ca, dupa 2004, conducerea Romfilatelia (care, se stie, facea parte din PSD) a "virat-o" la unul din partidele aflate la putere (zice-se la PD). Dar cand PD-ul a iesit de la guvernare... lucram pentru PNL, nu-i asa?

    ReplyDelete
  2. Corecta remarca. Dna in cauza a fost consiliera diplomatica ( ce lagatura avea ea cu diplomatia ? ) a fostului ministru pesedist Nica mare amic cu Nastase, care impreuna au dat pe mana ei romfilatelia. ei se credeau nemuritori si incercau sa colecteze bani prin aceasta miscare dar au venit altii care nu aveau decat vo 15.000 de specialisti. cum cucoana era deja pe bune cu astia noi inca atunci cind ii servea pe aia vechi, cu stiinta lor insa, a fost lasata la produs. trecutul ei luminat de stelele de pe epoleti a facut sa aiba trecere la alti oameni curati si astfel tranzitia s-a facut lin fara zgomot. de altfel nu cred ca cineva o va mai putea scoate de acolo decit trimitindo in puscarie.

    ReplyDelete
  3. Are curaj dnul ministru Iuliu Winkler si politistul sef Marius Oprea sa faca un control de fond la afacerile drei Cristina Popescu de la ROMFILATELIA ? sau banii acestei firme capuse a Postei Romane sunt buni si la UDMR ?!

    ReplyDelete
  4. pai cum sa faca control? nu a fost facut control si nu sa luat nici o masura? ce dumnezeu, materialele publicate pe blog nu arata acest lucru? domnule cap de vaca, daca fiecare ministru face contol, cucoana are sanse sa iasa la pensie fara sa pateasca nimic. si poate ii dau si pensie de veteran de razboi dupa luptele cu cei care o doresc indepartata. este clar ca lumina zilei ca este o vaca ( scuzati analogia ) buna de muls. si la propriu si la figurat se pare.dupa multe intamplari relatate pe blog, sunt destule motive sa fie cel putin trimisa la plimbare. dar cine sai ia locul? o parte din cei care au propulsat-o sunt contra ei si nu se mai inteleg cu cei care o sustin si in prezent. grea misie. om vedea daca se incumeta vreun cap ( scuzati din nou ) de la putere sa o scuture de pe craca.

    ReplyDelete
  5. Lasind la o parte "banii si afacerea", mie cel mai dezastruos lucru mi se pare acela ca marcile vechi isi pierd valoarea (si aici nu ma refer numai la bani, ci si la valoarea lor istorica...). Constat o constanta deprofesionalizare in ceea ce priveste continutul filatelic si istoric al materialelor emise. Nu inteleg care este baza de calcul a preturilor din "Listele de preturi". Chiar nu pot intelege cum se face pretul marcilor uzate, din moment ce nu comercializezi asa ceva. Si eu care presupuneam ca pretul are la baza o permanenta informatie derivata in primul rind din cererea si oferta pe piata... Anul acesta a disparut si coloana care specifica anul de aparitie a emisiunilor din Lista de preturi. Devine din ce in ce mai "comert" si mai putin "filatelie". Orice domeniu de interes (precum filatelia) are o serie de valori. Lipsa de interes pentru valorile acelui domeniu de interes face ca interesul pentru acel domeniu sa scada in timp si sa ramina cel mult o zona comerciala, o afacere. Si totusi cineva spunea ca "cine n-are batrini sa si-i cumpere". Ce treaba are Romfilatelia cu filatelia ??? Ea emite marci postale noi, nu, care nu devin filatelice decit prin circulatie si trecerea timpului. De ce nu stabileste FFR ce este filatelic si ce nu este, iar comercializarea hirtiilor colorate sa fie doar simplu comert, fara a avea legatura cu filatelia ???

    ReplyDelete
  6. Stimate colega, de unde ştii că nu are ceva experţi ascunşi prin cotloanele cele mai întunecate? Bineînţeles că bunul simţ n-ar trebui să le permită să facă ei tot felul de "evaluări" de doi bani, fără nici o bază reală. Poate să spună cineva când a cumpărat ultima dată de la Romfilatelia timbre mai vechi de 1947? Sau poate e cineva în stare să ne spună cum îşi respectă această caricatură de societate preţurile din propria listă? Cine a mai vândut timbre la Romfilatelia în ultimii trei ani şi la ce preţuri?

    ReplyDelete
  7. stimati colegi. admir ardoarea cu care va bateti pentru timbrul romanesc. intrebarea mea este: cine se face vinovat de dezastrul care va implini in curand 4 ani? oare numai lucratorii din romfilatelia, unii dintre ei totusi oameni de caracter sau si unii " filatelisti" cu poteca la factorii de decizie din acea intreprindere si nu numai ei?

    ReplyDelete
  8. Am aflat ca, dupa izbucnirea scandalului, unul dintre sefii de la Romfilatelia incerca sa racoleze persoane cunoscute din filatelia romaneasca, unii chiar cu functii pe la federatie. Se pare ca a stiut Popeasca pe cina sa aleaga colaborator; unii au fost deja racolati, se aude chiar ca au primit bani (nu se stie si cat de legal).

    ReplyDelete
  9. sa fie vorba despre infractorul O.. l?
    pai la ei care este diferenta intre legal si ilegal?
    daca se doreste se indeplineste. becalizarea romfilateliei a devenit realitate.

    ReplyDelete
  10. Nu Ştiu cine este infractorul, dar cred că ne gândim la persoane diferite.

    ReplyDelete
  11. se prea poate dar oricum este mai mult decat o persoana in aceasta postura acolo.

    ReplyDelete
  12. Colega, am spus destule despre Popeasca (nu ştiu dacă putem zice că am terminat), dar e nu a fost singură! Tot timpul a fost ajutată de unul sau de altul. Cred că a cam venit timpul să-i nominalizăm pe toţi cei de acolo, pentru că sunt indivizi care dorm liniştiţi cu capul pe pernă, noaptea, în loc să se întrebe pentru ce iau salariul. În plus, sunt destui/destule care au contribuit în mod direct la neregulile de acolo. Ce spuneţi de asta?

    ReplyDelete
  13. Si de ce nu dati numele celor care o ajuta sa fure, sau va este frica de popeasca.

    ReplyDelete
  14. Dragi filatelisti cititori ai blogului in acest week-end unde voi avea mai mult timp voi face dezvaluiri incendiare legate de primul ministru Calin Popescu Tariceanu si fostul sef al Cancelariei Aleodor Francu, care protejeaza din interese oculte securista infractoare Cristina Popescu.

    ReplyDelete
  15. Aşteptăm cu nerăbdare...

    ReplyDelete
  16. pai ar fi si cazul.

    ReplyDelete
  17. A trecut Week-endul.
    Unde sunt dezvaluirile incendiare.
    Cred ca ar trebui sa le spuneti ca a intrat blogul in impas se comenteaza din ce in ce mai putin.
    Acum cand au fost creat si acest nume de utilizator cei ce aveau de spus ceva nu mai vorbesc (scriu)
    Sau au fost epuizate subiectele?

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics