The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, December 18, 2008

"Împuternicirea cu care Dobrescu încearcă să înșele membrii C.F.I. Baricada pe perioada 1990-2008"

Secretariatul Federației Filatelice Române continuă să bombardeze filateliștii cu mesaje nesemnate. Cea mai nouă corespondență FFR, care poartă titlul "Împuternicirea cu care Dobrescu încearcă să înșele membrii C.F.I. Baricada pe perioada 1990-2008", și reprezintă un formular de împuternicire atribuită lui Dan Dobrescu.

2 comments:

  1. Procedura imputernicirii sau a mandatarii este una perfect legala si practicata ca atare in gruparile asociative din lumea civilizata. Nu vad de ce acest formular ar fi incriminator pentru cineva. Din lipsa de "probe serioase", Secretariatul FFR inventeaza astfel de "probe" pentru a incerca "sa-i prosteasca" pe cei neavizati.
    Eu sunt membru al unor asociatii filatelice din strainatate si, daca atunci cand primesc invitatia sa particip la lucrarile periodice nu pot sa ma prezint, am posibilitatea sa deleg o persoana din respectiva asociatie, la alegerea mea, pentru a ma reprezenta din toate punctele de vedere aflate pe ordinea de zi a lucrarilor, inclusiv la vot.
    Chiar si la recentul mult discutat si legal disputat congres al FFR s-a utilizat aceasta procedura.
    Si atunci, intreb din nou, de ce Secretariatul FFR vrea sa ne "abureasca", incercand sa ne bage permanent in ceatza?

    ReplyDelete
  2. raspuns pt dl nelamurit: pt ca `prietenu` matale dobrescu le cere votu pentru o asociatie care nu exista si ca sa ii dea chiar lui dreptul de decizie. asta ca sa te lamurim si despre manipularea despre care tot fac mare caz niste bezmetici pe aici.
    as fi curios si cred ca multi altii sa stim cam cati membri are asociatia asta care nu exista. macar niste nume acolo... mai credibile, poate astfel aflam unde isi tin sedintele de schimb filatelic, ce prezentari si studii filatelice au facut, ce filatelisti mai de soi au (adica mai cu rezultate - medalii, diplome s.a.). Numai ca dobrescu manipuleaza lumea, el este presedinte, sef si cemai viseaza el noaptea si a folosit aceasta `asociatie` si o stampila (care in romania noastra are mare greutate), inseland chiar pe bunul sau avocat, pentru a porni un proces impotriva ffr-ului. tare as vrea sa stiu de ce iancovici nu mai intervine pe site (probabil de la pamfletul despre cuc i-a cam disparut `inspiratia')sa ne explice de ce nu l-a mai reprezentat pe dobrescu alaltaieri. Ia zi mai cuculet, ti s-au zburlit penele? Cu alte cuvinte, ca sa inteleaga si patapie (ti ai luat rudotelu?), dobrescu a pornit un proces cu un fals.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics