The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Tuesday, December 16, 2008

Pașcanu: Dobrescu, Diaconu, Patapie și Iancovici au format un grup infracțional

COMUNICAT INFORMATIV

Astăzi 16 decembrie împreună cu domnul Dumitru F. Dumitru – membru în Comitetul Director al F.F.R. ne-am prezentat la Judecătoria Sectorului 1 București fiind reprezentanții Federației Filatelice Române în Dosarul nr. 19950/299/2008 referitor la reclamația Clubului Filatelic „Baricada”, reprezentată de Dan Dobrescu în calitate de președinte și având sediul procesual ales la av. Leon Iancovici – Bd. Dimitrie Cantemir nr. 18, bl. 7, sc. 2, ap. 35, sector 4 București. Dan Dobrescu a formulat o CERERE DE ANULARE a tuturor hotărârilor Congresului Federației Filatelice Române din data de 25 octombrie 2008. Pentru a ține la curent membrii F.F.R. cu desfășurarea procesului, vă informăm că Dan Dobrescu a depus o cerere de amânare a procesului din lipsa de apărare pentru data de 17 februarie, refuzând judecarea pe fond a CERERII DE ANULARE a tuturor hotărârilor Congresului din 25 octombrie 2008.
Această încercare diversionistă săvârșită de Dan Dobrescu și av. Leon Iancovici pentru tergiversarea procesului are următoarele cauze:
- Clubul Filatelic Independent „Baricada” având un așa-zis președinte în persoana lui Dan Dobrescu nu este legal constituit conform Legii, nefiind înregistrat în Registrul Național al ONG-urilor din cadrul Ministerului Justiției așa cum prevede O.G. 26/2000. Acest club fantomă pentru care Dan Dobrescu a semnat în fals în calitate de președinte nu a avut niciodata alegeri în perioada 1990-2008, nu are cod fiscal conform legii, nu a depus niciun bilanț financiar-contabil la organele financiare în perioada 1990-2008, nu s-a înregistrat cu încasările cotizațiilor de la membrii afiliați, nu s-a înregistrat cu chletuielile efectuate în perioada 1990-2008, nu are un Comitet Director, nu are cenzor așa cum prevede legea, toate adresele emise de C.F.I. „Baricada” fiind semnate în fals de Dan Dobrescu.
De asemenea, prin fraudă, Dan Dobrescu utilizând în fals calitatea de președinte al C.F.I. „Baricada” și-a depus candidatura la Congresul F.F.R. din anul 2004 devenind prin înșelarea delegaților la Congres membru în Comitetul Director. Ulterior, Dan Dobrescu asociindu-se cu Aurel Diaconu (Ploiești) și Florin Raicu-Patapie (Iași), toți trei fiind în aceeași situație frauduloasă ca președinți ilegali conform O.G. 26/2000, au format un grup infracțional care încearcă să-și bată joc prin tertipuri judecătorești de eforturile delegaților la Congresul F.F.R din 25 octombrie 2008, care s-au deplasat la București pe cheltuiala fiecăruia pentru a discuta problemele reale ale filateliei din România în anul în care mișcarea filatelică românească a realizat Expoziția Filatelică Mondială EFIRO 2008. Acestor iresponsabili li s-a adaugat și av. Leon Iancovici, care și-a depus candidatura la președinția F.F.R. printr-un document fals semnat de un alt așa-zis președinte de club independent în persoana lui Călin Marinescu, pe numele căruia s-a depus o plângere penală. Toate aceste manevre frauduloase au avut ca singur scop acapararea conducerii Federației de către acest grup infracțional și iresponsabil, care își imaginează că pot manipula toți filateliștii din România.
Am prezentat aceste date pentru ca membrii Federației Filatelice Române să cunoască adevăratele intenții infracționale ale celor mai sus menționați.
De altfel, votul delegaților la Congresul F.F.R. din 25 octombrie 2008, care s-au exprimat democratic cu 38 de voturi împotriva aberațiilor susținute de avocatul Leon Iancovici, în calitate de delegat al Clubului Filatelic Independent „Baricada”, este edificatoare.
Așa cum s-a ascuns în ultimii trei ani, falsul președinte Dan Dobrescu nu a avut curajul să fie prezent nici la Congres pentru a aduce în fața delegaților dovezile prin care a fost ales președinte al ilegalului Club Filatelic Independent „Baricada”.
În data de 12 decembrie 2008, printr-un CONVOCATOR, Dan Dobrescu a solicitat membrilor afiliați la C.F.I. „Baricada” să-i acopere prin vot fraudele săvârșite de acesta în perioada 1990-2008. Din păcate, pentru Dan Dobrescu membrii clubului, câți or mai fi ei, au refuzat prin neparticipare acest șantaj, transformând Adunarea Membrilor în Adunătura Membrilor, lipsindu-l astfel pe Dan Dobrescu de votarea Ordinii de Zi, prin care acesta dorea descărcarea ilegală a gestiunii din perioada 1990-2008.
Leonard Pașcanu
Președinte

13 comments:

  1. Buna seara la toata lumea.
    Am stat si am citit de vreo trei ori comunicatul presedintelui, ce sa zic, m-a cam lasat masca.
    Situatia este intr-adevar extrem de grava. Daca cele aratate in document sunt reale, cred ca ar trebui ca persoanele nominalizate sa se pronunte in consecinta, si asta cat mai urgent. Atat cat il cunosc pe Pascanu, nu se lansa in astfel de acuzatii, daca nu se baza pe ceva.
    Deci, domnilor Diaconu, Dobrescu, Iancovici si Patapie, va rog sa ne dati o explicatie, probabil ca sunteti cei mai indreptatiti pentru aceasta. As avea rugamintea (care, cred, este a tuturor - indiferent de "tabara" in care se situeaza), sa faceti acest lucru foarte repede - ieri daca se poate, pentru ca ar trebui luate masuri (iar cred ca sunt in asentimentul tuturor). Scandalul treneaza de luni de zile, poate mai avem si altceva de facut sau poate, pur si simplu, am inceput sa ne saturam!
    Domnilor, aveti cuvantul!

    ReplyDelete
  2. Domnule Pașcanu, în legislaţia românească este încriminată apartenenţa la un grup infracţional organizat, definit ca fiind "o grupare din trei sau mai multe persoane, care există pentru o perioadă de timp şi acţionează în mod coordonat, în scopul comiterii uneia sau mai multor infracţiuni grave pentru a obţine direct sau indirect un beneficiu financiar sau alt beneficiu material”. Acuzațiile Dvs. sunt extrem de grave, iar dacă nu aveți dovezi serioase v-ați pus într-o situație extrem de dificilă.

    ReplyDelete
  3. Bai bibicilor, pai d'astia ne sunteti? Pamblicari?
    Veniti cu imbrobodeli, chestiuni, dume, zdrume, sulfe si cand colo voi umblati cu fofirlica? Uite procestu nu e procestu? Si sunteti si penali, ai? Pai adica voi va bateti joc de noi? V-am acordat incredere si voi o dati cotita? Pai acu ne-am dat seama cu cine avem de a face! Pai te dai mare filatelist, presedinte de club si tu umbli cu tertipuri! Adica aia care au fost la Congres e nestatutari si tu esti legal, ai? Pai normal ca ai bagat amanare, ce te-a lasat conu LEON cu ochii-n soare? Crezi ca avocatu o sa te mai sustina, dupa ce l-ai facut de kak? Pai maestrul te abandoneaza, ca nu isi permite sa bage la CV-ul lui esecuri. Nenica, esti terminat! Lasa-ne, si du-te sa consulti un psihiatru ca mare nevoie mai ai.

    ReplyDelete
  4. Nu stiu in ce masura este sau nu un grup infractional, dar avocatul Iancovici sta al dracului de albastru cu treaba asta...

    ReplyDelete
  5. Dl LEU,
    La scoala v-au invatat ca se spune "NOTA INFORMATIVA" si nu "COMUNICAT INFORMATIV"

    ReplyDelete
  6. Mobifonu! Ciocu mic!

    ReplyDelete
  7. A venit si clipa adevarului. Pacat ca au pus botu la aberatiile Dobresciene persoane ce se vroiau cerebrale inainte de a se porni mascarada. Acei care va stiti patati, miseii care se dau in barci din tabara in tabara, mergeti la Biserica si aprindeti multe, multe lumanari. Luandu-l in brate pe Dobrescu ati pus umarul la demolarea miscarii filatelice prin razboaie sterile. Ati fost atentionati din timp, dar ati continuat sa-i dati crezare. De frica sa nu pierdeti ceva, probabil niste functii promise. L-ati tradat pe domnul Leu ? Nu, v-ati tradat pe voi si pe toti filatelistii de bine miseilor.

    ReplyDelete
  8. Treaba trebuie sa mearga inainte. Filatelia va continua sa existe si sa se manifeste, cu sau fara acesti domni. Problema este alta - ar trebui luate niste masuri, pentru ca toata mascarada asta poate fi prelungita, iar balamucul trebuie sa se termine. Imi permit sa propun conducerii federatiei - aia veche, aia noua, nu are importanta - sa procedeze in consecinta.
    Cele mai potrivite masuri mi se par cele legale:
    1. Plangere la Directia Generala a Finantelor Publice - Bucuresti, Iasi si Ploiesti - cu privire la nedeclararea activitatii cercurilor din aceste localitati, neinregistrarea legala si nedeschiderea si netinerea contabilitatii in conformitate cu legislatia;
    2. Actiune in instanta a federatiei, deschisa impotriva celor patru persoane - Dobrescu, Diaconu, Iancovici, Patapie - pentru cel putin o infractiune: fals in acte publice;
    3. Plangere catre conducerea Baroului Bucuresti impotriva avocatului Iancovici, care se face vinovat de fals in acte publice si fals in declaratii (eventual - nu stiu procedura - o plangere trimisa si Consiliului Superior al Magistraturii, daca este cazul, pentru aceleasi lucruri, tinand cont ca jurist fiind, trebuia sa se opuna actiunii lui Dobrescu, nu sa-l sprijine).

    ReplyDelete
  9. Anonimule, poate ca ai dreptate. Cine stie ce mai "coc" acesti domni acum! Poate, in disperare de cauza, se apuca sa falsifice acte si documente. Ajutati-i ca sa nu faca alte prostii. Sau, poate, neprezentarea de ieri a avut scopul de a castiga timp, pentru a se inregistra pe ultima suta de metri. Sa verifice cineva dosarele de la judecatorii, ca sa nu aveti surprize!

    ReplyDelete
  10. Anonimului 17 decembrie ora 10:18
    Nu uita cand faci plangere la Directia Finantelor Publice sa adaugi si urmatoarele asociatii: ASTROFILA BOTOŞANI (Stefan Nicolau), A. F. BIHOR (Ioan Scarciog), A. F. T. SPORT OLIMPIC BRAŞOV (Dan Vintila), S. F. BISTRIŢEANA (Mircea Calu)- organizatoare de expozitii nationale, A. F. GIURGIU (Alex. Butca), A. F. NEAMŢ (Viorel Nicolau), A. F. PRAHOVA (Gabriel Ciobota), S. F. TUTOVA BÂRLAD (Nicolae Botezatu), A. F. VÂLCEA (Emilian Francu) și A. F. HARGHITA – HARFILA (Lorincz Barnabas), asta ca lista sa fie partial completa.

    ReplyDelete
  11. Ce nu-ti convine? Acestia nu au facut fals in acte publice ca penalul ala de dobrescu! Individul asta trebuie sa aiba parte de cea mai dura masura luata vreodata impotriva unui filatelist, pentru modul absolut impertinent in care si-a batut joc de colegii sai colectionari!

    ReplyDelete
  12. Lasa-lasa exilatul, intai trebuie sa raspunda de ce isi bate joc de ceilalti. Apoi trebuie sa raspunda completului de judecata de ce se da drept ce nu este!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics