The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Monday, December 8, 2008

FFR are un singur membru - S. F. ROMANAŢI

După publicarea materialului Drăgușanu nu apare ca șef la AFB un Anonim mi-a cerut socoteală. Persoana respectivă îmi reproșa că public informații negative doar despre asociații "prietene" lui Leonard Pașcanu. "În registrele citate (n.r. - Registrul Național ONG) nu o să dați nici peste C. F. Baricada, S. F. Moldova Iași, C. F. Nicolae Bălcescu, plus multe altele! Da' cei care se dau șefi la aceste CF și SF în ce baza își asumă aceste funcții?" - se întreabă Anonimul respectiv. Intervenția cititorului este una îndreptățită. Am stat câteva zile până am reușit să extrag datele asociațiilor și cluburilor membre FFR. În prima etapă am ales entitățile care au fost prezente la Congresul Federației: A. F. ARAD, ASTROFILA BOTOŞANI, A. F. BIHOR, A. F. GRIGORE PASCU – BACĂU, C. F. BARICADA BUCUREŞTI, A. F. BUCUREŞTI, A. F. BRAŞOV, A. F. T. SPORT OLIMPIC BRAŞOV, S. F. BISTRIŢEANA, CARTO CLUB ROMÂN, A. F. TOMIS CONSTANŢA, A. F. DOLJ, A. F. FEROVIARI DIN ROMÂNIA, A. F. GIURGIU, S. R. MAXIMAFILIE "DR. VALERIU NEAGA", A. F. NEAMŢ, A. F. PRAHOVA, S. F. ROMANAŢI, A. F. SUCEAVA, A. F. TELEORMAN, S. F. TUTOVA BÂRLAD, A. F. VÂLCEA, A. F. HARGHITA – HARFILA, și A. F. CARAŞ-SEVERIN.
Cu surprindere am constatat că 11 dintre aceste entități - ASTROFILA BOTOŞANI, A. F. BIHOR, C. F. BARICADA BUCUREŞTI, A. F. T. SPORT OLIMPIC BRAŞOV, S. F. BISTRIŢEANA, A. F. GIURGIU, A. F. NEAMŢ, A. F. PRAHOVA, S. F. TUTOVA BÂRLAD, A. F. VÂLCEA și A. F. HARGHITA – HARFILA - nu figurează în Registrul Național ONG, evidența organizațiilor non-guvernamentale întocmită de Ministerul Justiției. Doar o singură organizație, S. F. ROMANAȚI și-a declarat, legal, apartenența la Federația Filatelică Română, dar și în acest caz datele furnizate sunt incomplete.
În acest context, am luat decizia, ca la înfățișarea ce va avea loc pe 9 ianuarie 2009 la Tribunalul Municipiului București în dosarul nr. 43785/3/2008 privind modificările actelor constitutive FFR, să cer instanței, în caliatate de intervenient, respingerea cererii de înscriere, în Indexul persoanelor juridice fără scop patrimonial – categoria federații, a modificărilor actului constitutiv şi a statutului, formulată de Federaţia Filatelică Română. În paralel, existând suspiciunea că s-au comis mai multe fapte de natură penală, voi solicita Parchetului verificarea tuturor documentelor ce stau la baza Congresului FFR din 25 octombrie a.c. Deasemenea, voi solicita magistraților să cerceteze situația asociaților și cluburilor care, deși au participat prin delegați la Congres, nu figurează în Registrul Național ONG.
Mai jos aveți tabelul cu datele extrase din Indexul persoanelor juridice fără scop patrimonial – categoriile asociaţii, fundații și uniuni a celor 24 de asociații și cluburi prezente la Congresul FFR din 25 octombrie a.c.
pentru mărire click pe imagine
PS - în curând voi publica și lista asociațiilor care sunt membre FFR,
dar nu au fost prezente la Congresul din 25 octombrie a.c. și lista
organizațiilor care şi-au pierdut calitatea de membru afiliat la FFR

5 comments:

  1. Domnule Dobrescu, ar fi cazul să ră spunzi la nişte întrebări:
    1. Cum funcţionează CF Baricada, dacă nu este înregistrat ca persoană juridică?
    2. Are CF Baricada contabilitate organizată conform legii?
    3. Unde sunt bilanţurile anuale pe care clubul trebuia să le depună la Administraţia Financiară?
    4. Mai ţii minte expoziţia "Salonul campionilor organizată la CCA acum câţiva ani? În ce contabilitate sunt evidenţiate premiile pe care le-ai acordat în valută, unor expozanţi? Sunt ele evidenţiate în vreun bilanţ anual depus de CF Baricada la Finanţe?
    5. De unde sunt aceşti bani în valută? Eşti în stare să prezinţi vreun contract de sponsorizare?

    Ai grijă, dacă nu răspunzi cât mai urgent, o să fi titularul unei plângeri penale.

    Întrebările vor continua, şi pentru alţi indivizi de aceeaşi teapă, care au semănat vânt, iar acum o să culeagă furtună!

    ReplyDelete
  2. Bateti campii! CF Baricada are toate actele in regula. Nu stiu ce liste aveti voi si de la care Minister al Justitiei, dar informatiile publicate de voi sunt mincinoase.

    ReplyDelete
  3. Anonimule 13:17
    Nu bat campii. Datele sunt furnizate de Ministerul Justitiei, deci daca sunt mincinoase inseamna ca MJ este in culpa si nu eu. Pentru a va convinge, va propun sa consultati link-ul Registrul National ONG mentionat in material.

    ReplyDelete
  4. Iata ce scria un domn, comentariu la un articol aparut in Ziua si semnat de Laszlo Kallai:

    "Draga Mihai (este vorba despre Mihai Palsu, cotidianul Ziua)

    Te stiam un baiat inteligent si extrem de abil in ale comunicarii. Mai stiu despre tine ca iti respecti oamenii si lupti pentru ei, asta pentru ca esti un om drept.
    Dar, Mihai, sunt de parere ca ai pierdut un pic firul aici. Povestea nu e deloc asa, imi pare rau ca nu pot sa iti dau mai multe amanunte. Nu-mi imaginam despre tine ca poti inghiti gogosile lui L. K., care stii bine ca nu e in stare nici sa scrie un subiect de unul singur si afara de o mina misterioasa, n-are nicio alta calitate de jurnalist.
    Cat despre Nineanu, iti cunosti marfa mai bine decat mine. Asa ca, sfatul meu e sa incerci sa nu mai pui botul la astfel de tampenii, doar pentru ca LK nu produce nimic afara de panica si povesti care n-au cum sa fie verificate. Nu zic, multi politisti sunt mari javre, dar un sef de serviciu secret nu s-ar preta la asa ceva. Mai ales in conditiile astea..vremurile cu viteji si zmei au trecut. Din pacate unii nu s-au schimbat. Te rog nu-ti pierde credibilitatea cu intoxicarile lui LK care nu-si justifica leafa sau ale lui Niteanu care stii bine cine si cum e!! Esti un om de presa de care personal sunt mandru ca il cunosc, il citesc si il admir. Fii drept."

    ReplyDelete
  5. Dle Dobrescu
    Puneti la dispozitie documentele cand ati fost ales dvs presedinte la CFI BARICADA. Lasati diversiunile pentru ca pana in prezent nu ati dovedit ca functia cu care semnati ati primit-o in urma unor alegeri democratice asa cum pretindeti dvs la altii. Doamna Lola ce functie are ? Sunt convins ca nu puteti oferi niciun proces-verbal de alegeri cu semnaturile participantilor prin care dvs ati fost ales presedinte.
    Cei care isi aroga functii pe care le au sunt numiti impostori. Deci pentru a nu fi acuzat ca sunteti impostorul anului dati-i prietenului Kallai documentul olograf pentru a risipi toate aceste acuzatii. Sper sa o faceti in cursul zilei de astazi pentru ca timpul trece in defavoarea dvs daca nu reusiti sa dovediti dupa 18 ani ca ati fost ales ca Nicolae Ceausescu presedinte pe viata la CFI BARICADA.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics