The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, December 18, 2008

Leonard Pașcanu m-a mințit!

În materialul Pașcanu încearcă să-l cumpere pe Dobrescu? Leonard Pașcanu mi-a declarat că Federaţia Filatelică Română nu are nici un amestec în strângerea banilor pentru realizarea bustului lui Butculescu, demersul fiind una personală, iniţiată şi dusă până la capăt de el. Această declarația a dat-o la mine în birou. Explicația lui Pașcanu am publicat fără să fac alte verficări. Azi noapte am răsfoit câteva reviste Filatelia mai vechi, iar în nr. 5 din 2002 pe pagina 14 am dat peste următorul anunț:
pentru mărire click pe imagine
Așa cum reiese din acest material, publicat în revista Federației, FFR a fost implicat direct în strângerea fondurilor respective. "Federația Filatelică Română mulțumește în mod expres donatorilor (...). Pentru strângerea fondurilor donatorii, pot expedia banii în contul FFR nr. 251105112810016376001, deschis la BANCPOST, sucursala George Coșbuc, sector 5, București (...)" - se spune în text. După această descoperire nu pot sa fac decât o singură precizare: Leonard Pașcanu m-a mințit!

17 comments:

  1. Ca si in alte ocazii cand este luat la intrebari, dl Pascanu Leonard minte fara rusine!
    Numai ca minciuna are picioare scurte!
    Toata comunitatea filatelica din Romania stie "povestea" acestei Liste de subscriptie, publicata aproape numar de numar in revista de familie "Fiiatelia", in diverse variante de formulare, cu completari, cu reluari si chiar scuze adresate cel putzin unui filatelist donator in valuta, care fusese omis...din greseala!
    Daca nu va vine a crede, luati la rand si lecturati revista de ...cultura ...filatelica!
    As fi curios sa stiu cat a costat (pe bune!) bustul, care a fost in sfarsit dezvelit! Eu am adunat in minte doar sumele publicate la un moment dat intr-o revista de acum vreo 4 ani si suma rezultata in lei mi s-a parut peste una rezonabila in a plati lucrarea unui artist onest.
    Din textul de la sfarsitul acestei liste se vede clar ca FFR multumeste in mod expres donatorilor..., ca banii se varsau in primul rand in contul mentionat al FFR (care nu poate fi confundat, IN NICI UN CAZ, cu contul dlui Pascanu) si, ca sa completam, dlPascanu nici macar nu este DESCHIZATOR AL LISTEI DE SUBSCRIPTIE! In concluzie, dl Pascanu nu este IN NICI UN CAZ "EPITROPUL" ACESTEI ACTIUNI, ci doar individul care a manevrat banii in "sistem suveica", finantzandu-si cu ei diverse afaceri personale pe durata cat s-a intins, in mod nepermis de mult, aceasta actiune pornita dintr-un scop nobil, denaturat insa de cel care s-a infipt in fruntea ei in scopuri clare de a obtine profit in nume personal!

    ReplyDelete
  2. Pascanu spune:
    Domnule Kallai,
    Inca o data dovediti reaua credinta si inhaitarea cu diversionistul Dobrescu cu care va intalniti pentru a pune in opera mizeriile de pe blog.
    In primul rand eu nu v-am dat nicio declaratie in biroul dvs. asa cum mintiti inca o data imaginandu-va ca sunteti anchetator la politia din Maramures. Deoarece ati scris ca v-ati dat demisia de la ziarul Ziua, in urma conflictului cu politia din judetul Maramures, unde nu ati dovedit nici pana astazi acuzatiile dvs. privind coruptia acestor politisti, am dorit sa vad noul dvs. loc de munca deoarece nu cred ca traiti din acest blog unde promovati in permanenta ura, dezbinare, dezinformare in cardasie cu Dan Dobrescu si alte cateva cozi de topor. Scopul vizitei mele a fost sa-mi puneti la dispozitie numele anonimilor care ma denigreaza permmanent. Ati refuzat categoric mintind ca nu cunoasteti aceste nume, desi din actiunile dvs. reiese clar legatura ombilicala cu falsul presedinte Dan Dobrescu.
    Revenind la problema Dimitrie C. Butculescu din cauza ca nu intelegeti limba romana sau din rea credinta incercati sa induceti confuzia intre adresa FFR la care filatelistii de buna credinta puteau sa trimita banii cu persoana care a initiat acest proiect si care a raspuns de realizarea lui, fara aportul unor grijulii ca Laszlo Kallai sau Dan Dobrescu. Daca sunteti asa de preocupati va rog sa-mi decontati facturile platite de mine, si dupa aceea puteti sa va mandriti cu monumentul. Domnule Kallai asa cum v-am spus in intalnirea de ieri cred ca mass-media nu v-a luat apararea in lupta cu mafia politistilor din Maramures, deoarece va cunosc metodele de lucru (diversiuni si dezinformari), acelasi stil pe care l-au sesizat si filatelistii. Nu aveti multe comentarii negative pe blog la adresa dvs., pentru ca oamenii nu-si mai pierd timpul cu balacarelile fabricate de dvs. si Dan Dobrescu.
    Primul meu semn de intrebare in ceea ce va priveste a fost cand am organizat expozitia filatelica de copii si tineret de la liceul de limba maghiara al fiicei dvs. Dupa cum bine va aduceti aminte am cerut un sprijin minor ministrului ungur din acea perioada - dl Zsolt Nagy, care ne-a ignorat total vazand asocierea evenimentului cu numele dvs. Se pare ca nici ungurii nu va apreciaza prea mult. Poate aveti o imagine negativa datorita activitatii dvs. de ziarist la Ziua. Oricum printre filatelistii bucuresteni va bucurati de aceeasi onoare ca si ciracul dvs. Dan Dobrescu. Daca doriti sa va convingeti incercati sa aveti o discutie edificatoare la sediul A.F. Bucuresti cu colectionarii pe care-i jigniti pe blogul dvs. numindu-i prin anonimi „vanzatori de gioarse”. Sunteti un om ros de ura, de invidia unei cariere stopate si va puneti toate energiile in slujba raului la fel ca si colaboratorul dvs. Dan Dobrescu. Intrebati-va ce ati realizat in filatelie daca doriti sa aveti un cuvant de spus. Evident ca eu vorbesc in numele Federatiei Filatelice Romane pentru ca am tinut in viata o organizatie, un hobby, prietenie intre oameni timp de 18 ani intr-o grea perioada de tranzitie. Acum veniti dvs. cu falsul presedinte Dobrescu si incercati sa semanati ura, iar cand v-ati dat seama ca nu reusiti faceti spume ca extinctoarele expirate. Fabricati fel de fel de laturi puse in opera pe la colturile blocurilor sau prin crasme. Domnule Kallai, la propunerea dlui Francisc Ambrus (pe care acum il denigrati permanent pe acest blog) si tinand cont ca vorbiti maghiara v-am nominalizat comisar national roman la o expozitie in Ungaria. Va atrag atentia ca nu ati studiat Regulamentul expozitiilor FFR ca sa actionati benefic in calitate de comisar si sa duceti sarcina dvs. la bun sfarsit prin colaborarea cu dl Alexandru Bartoc - vicepresedinte al resortului expozitional. S-ar putea sa fiti prea ocupat cu acest blog si sa periclitati participarea expozantilor romani la aceasta expozitie. Sa nu-mi veniti cu argumentul ca ati publicat niste informatii pe blog-ul ziarului Ziua , pe care dvs. il administrati. Aceste actiuni nu intra in sarcina dvs de comisar national roman, iar filatelistii din Romania, cu exceptia lui Dobrescu si a gastii lui, nu ii intereseaza blogul Jurnal filatelic, fost si actual "Razboi filatelic". Ati mintit de la bun inceput cand afirmati ca nu cunosteati cine se ocupa cu mizeriile de pe blog. Ulterior v-ati demascat si ati recunoscut ca dvs. sunteti administratorul acestui blog. Nu vi se pare suspect ca daca ar fi existat un alt administrator inaintea dvs. cum v-a descoperit ulterior chiar pe dumneavoastra pentru continuarea acestei opere „culturale”? Acum ne vom adresa conducerii ziarului Ziua pentru a vedea daca in sarcinile dvs de serviciu este prevazut si adminsitrarea blog-ului Jurnal filatelic al ziarului Ziua.
    De asemenea va invitam la sediul FFR pentru a avea o discutie lamuritoare cu Biroul Executiv privind activitatea dvs ca filatelist. In acest scop va rog sa ne transmiteti la care asociatie filatelica sunteti legitimat.

    ReplyDelete
  3. Anonimului de la ora 13:06
    Dobrescule nu te-ai saturat cata cacao ai mancat ?

    ReplyDelete
  4. Domnule Pascanu, in ce calitate chemati un filatelist la INTEROGATORIU? Chiar nu mai stiti in ce an traiti in Romania? Va credeti in Uganda ori in Somalia, la pirati?
    Pe ce lume sunteti?

    ReplyDelete
  5. Bai, ia mai rugati-l pe Iancovici sa va mai spuna cum e cu... cucul ala - de data asta pentru voi, "titratzilor"!

    ReplyDelete
  6. Patapie, o mai sugi la morti, ba?

    ReplyDelete
  7. Domnule Pascanu, de ce il faceti ungur pe Kallai? Este. Nu mai aveti argumente?

    ReplyDelete
  8. Domnu anonim de la 17 25, cum te duci in pizda matii, pe ungureste sau pe romIneste?

    ReplyDelete
  9. Injuraturile nu sunt permise pe acest blog. Anonimul de la 17:37 este rugat sa-si retraga cuvintele si sa-si ceara scuze.

    ReplyDelete
  10. Anonimului de la ora 15:12
    Pentru informarea exacta a filatelistilor romani onesti, care citesc paginile acestui blog, trebuie facuta o precizare:
    In municipiul Iasi exista doua asa-numite "cluburi filatelice":
    -cel de la Asociatia Filatelistilor Feroviari din Romania (AFFR), unde intalnirile au loc in zilele de sambata, si unde participa, mai ales, numismati si telecartisti, dar si filatelisti;
    -cel de la Societatea Filatelica "Moldova"-Iasi, unde intalnirile au loc in zilele de duminica, si unde participa filatelisti, nefiind excluse alte categorii de colectionari;
    Domnul presedinte Patapie-Raicu Florin a reusit prin efort personal, dupa cum bine se stie atat in Iasi cat mai ales la FFR, sa obtina un spatiu modern si civilizat in care sa se poata intalni toti filatelistii ieseni, avand acces in mod egal la intalnirile duminicale si filatelisti oaspeti din orice localitate din Romania ori din strainatate. O pot confirma cei care au fost si sunt oaspeti in permanenta.
    In urma cu vreo 4 ani a fost o incercare a unui grup de fosti informatori ai Securitatii, in frunte cu un securist filatelist resapat si cu un cetatean austriac, fost membru al unui partid istoric roman (si pe care membrii acelui partid il considerau agent secret) de a infiinta un fel de club al unor colectionari dornici mai ales de bautura si sex gratuite in sediul unde acel cetatean austriac avea o fundatie care milita impotriva avorturilor (fundatia se numea "Miscarea Romana Pentru Viata", avea sediul intr-o camaruta sordida de langa gardul principalei maternitati din Iasi si peste drum de sediul acelui partid istoric, ai carui membri puteau fi mai usor urmariti vizual cand vin sau pleaca). Dar acest "club" a avut o viata foarte scurta, din motive lesne de inteles.
    Stim ca a mai existat foarte recent o tentativa de infiintare la Iasi, sub lozinca "Dezbina si stapaneste!", a unei asociatii filatelice "paralele" la initiativa unui grup de persoane din FFR , care doreste in teritoriu "organizatii paralele", acolo unde nu are o "clientela fidela".
    Aceasta este tot ce se cunoaste despre "multele cluburi" filatelice din Iasi, care sunt in numar de DOUA, si care nu sunt de fapt cluburi, ci doua asociatii filatelice cu personalitate juridica recunoscuta: AFFR, organizata pe orizontala, fiind o asociatie tematica, si Societatea Filatelica "Moldova"-Iasi, organizata pe verticala, ca asociatie filatelica judeteana, membra a FFR de la infiintare.
    Daca este acesta un motiv de dezbinare, atunci, fara a comenta absolut deloc situatia din Bucuresti, putem spune ca sunt dezbinati inca de la infiintare filatelistii din Ramnicu Valcea, care au doua asociatii paralele judetene, ori filatelistii din Cluj, care au doua asociatii la fel ca si cei din Iasi-una judeteana si alta tematica -Medifila (nemaiadaugand si asociatia filatelistilor polaristi din Turda), ori filatelistii din Bacau, care, la fel ca iesenii, au o asociatie judeteana si una specializata in domeniul maximafiliei...si mai putem continua lista cu Botosani, Brasov..
    Dar nu de aici provine o eventuala dezbinare de care se face vorbire.
    Dezbinarea, operatiune proaspat inceputa si in mod permanent escaladata in timpul celui de-al doilea mandat al Dlui presedinte al FFR, Leonard Pascanu, il are ca autor pe insusi cel tocmai pomenit, ajutat de un grup de persoane cu interese comune in materie. In acest sens stau marturie evidenta acuzele nefondate, amenintarile proferate in mod straniu si vetust la adresa PROPRIILOR MEMBRI FFR, imundele porcarii debitate pe blog de catre clientela dlui Leonard Pascanu! Aveti, in cazul "comentatorului" de la ora 17:21, un exemplu foarte proaspat de "inteligenta obsedata sexual", postat de un specimen tarat psihic, EL fiind in fapt unul din cei care fac de ras lumea filatelica de la noi! Si exemplele urmeaza dupa el, cu injuraturi si umori nationalist-sovine!

    ReplyDelete
  11. fwqerfvwq wfwf fvhşv- vc ţqo jfd
    vSVSGSHQEHN
    ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]UHFBBBBBBBBBBWRG 13TR3EGQEG 2434377777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777774444444444444444444444444444444444444444444444HHHHHHHHHHHHHHHHHHH 5HB32 N 2ZU4 4ZU2N U2 U2J UJFWEQOWŢJŢJKK
    OPKGPO
    QGPE
    ĂPKL
    PĂVQK PĂ PKM, PK PKPĂK
    KP
    KGPW
    GPK
    ĂGP

    KG
    OEJKG
    EPGK

    Q GĂQG
    ĂGOLG
    Q
    Ă GOLQ
    ĂGQ
    ĂGQ
    ÎĂQ
    ÎĂGOQ
    PĂKE
    G
    QGÎQ
    ÎGOEQ
    +GOE
    ÎĂGLE
    GĂOLEQ
    GĂLQE
    GPĂQELG
    ÎĂELE+QE
    GOE
    GOL
    E'GĂOQE
    GQ
    ÂG
    G
    QGE
    G+HQGH Q 1
    GOOIU

    V
    QV
    QB
    QB
    QBQ
    B
    QBBQB
    QB
    BQB

    B
    QB
    B
    BQ
    B

    BQ
    BQ
    B
    BQ

    QBEB
    QB
    B

    QB
    BQB
    QB
    BQ

    QB
    B
    B
    BQ
    B
    B
    4444444444444444444444444555555554¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤##################################################################/========================)([(=()============================########################"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""$#$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    TOCMAI ATI incasat un virus!

    ReplyDelete
  12. Bai, prostule! Vrei sa-i sperii pe necunoscatori pentru a nu mai intra pe blog? Virusii sunt in capul tau! Du-te la doctor sa-ti dea un hap!

    ReplyDelete
  13. Domnule Patapie, explicati ce activitati si manifestari filatelice a organizat in ultimii ani SC Moldova. Ce participari la expozitii au avut membrii dvs., cum ati aniversat 150 de ani - Cap de Bour, cine din conducerea locala (administratie - Prefectura, Primarie) a participat la aceste manifestari, ce lucrari si ce studii ati realizat dvs. pe taram filatelic, ori membrii societatii dvs.

    ReplyDelete
  14. Patapie! Treci la tratament! Unde ti-e halatu? Mars la NAPOTON!

    ReplyDelete
  15. Miutzule, cauta-ti un medic de familie profesionist!

    ReplyDelete
  16. Domnul de pe 18 dec. ora 17.55 asteapta UN RASPUNS!

    ReplyDelete
  17. Posed o emisiune tipografiata, CAPUL DE BOUR alaturi de VULTUR , EMISIUNEA A II-A ,1864, hartie alba , subtire, bloc de 4 marci,6 PARALE.
    Poate cineva sa imi spuna cat valoreaza? Multumiri anticipate

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics