The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Saturday, December 6, 2008

Întrebarea noastră cea de toate zilele (10)

FFR a achiziţionat şi transferat la AFB două centrale termice. Aceste centrale au fost plătite de FFR şi pe factura de plată şi documentele însoţitoare trebuie să existe marca, seria şi numărul centralelor. Cine a aprobat această achiziţie şi de ce două centrale pentru un spaţiu aflat la acelaşi nivel? La AFB există cele două centrale, cu marca, seria si numărul respectiv? Dacă nu, cine se face vinovat de dispariţia lor si ce măsuri s-au luat?

9 comments:

  1. Din surse sigure se stie ca una din centralele termice (UNA NOUA, una ...VOUA!) se afla la noul domiciliu al dlui Pascanu Leonard! Casuta noastra, cuibusor de nebunii la ...caldurica!

    ReplyDelete
  2. SUGETI PULAAAAAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  3. Inculpat Paşcanu Leonard, ciracii tăi sunt disperaţi dacă se coboară la nivelul anonimului de la ora 16:54.
    Ce faci Şerban? Cum este cu centrala termică despre care te lăudai că ai pus-o la crâşmă, căci despre "Centrul Naţional de Studiere a Istoriei Poştei şi Filateliei" nu poate fi vorba.
    Inculpat Paşcanu Leonard vezi să nu distrugi documente originale din contabilitatea FFR căci astfel dai de alte belele penale.

    ReplyDelete
  4. In Filatelia nr.12/2001, pagina 1,in articolul "Conferinta Nationala 2001", actualul inculpat Pascanu (la acea vreme presedinte al FFR) era citat de catre vicepresedintele Gabureac prin faptul ca se arata ingrijorat in problema sediului AFB "de regimul administrativ al spatiului de intalnire al filatelistilor bucuresteni si din toata tzara". In urma cu cateva zile, din acest loc de intalnire al tuturor filatelistilor romani, devenit intre timp crasma lui Serban si mosia lui Pascanu, acelasi inculpat Pascanu il agresa si il dadea afara pe unul din cei care, in urma cu 50 de ani, pusesera umarul la reinfiintarea filateliei organizate in Romania. Astazi, 6 decembrie 2008, dupa un conclav restrans in acelasi spatiu, devenit acum bahic, cei care vor sa ne reprezinte au reusit sa ajunga la debitarea unei mari golanii abia la ora 16:54. Asa gandesc ei despre noi si aceasta este, in esenta, atitudinea lor reala si super-limitata fata de filatelistii romani!
    Sa va fie rusine, golanilor!

    ReplyDelete
  5. Golani sunteti voi, niste cacanari si labagii. Locul unor specimene ca voi e la Muzeul Antipa, in borcane cu formol. Nu va preocupa decat razbunarea, carcoteala, intriga si rautatile. Cat de curand o sa va dam ceea ce ati cerut. Dosarele voastre de colaboratori si informatori ai securitatii. Atunci o sa vada filatelistii cine a fost moral si cine nu.

    ReplyDelete
  6. Aveti si dosarele...anonimilor?
    Anonimilor!!!

    ReplyDelete
  7. Shmechere, nu conta pe asta.

    ReplyDelete
  8. Celui care ii tot da cu "inculpat"..., daca tu ai fi facut ceva vreodata in viata, te prezentai la sedintele organizate sau puneai pe hartie ce te roade. Faci matale pe viteazu', dar garantez ca ti-e frica de nevasta sa nu se uite chioras la tine, cand ai fost mic iti curgeau balele dupa jucariile altor copii, iar acum probabil ca toata colectia ta nu face mai mult de o pensie medie pe economie. De-atata suparare cat ai strans o viata in tine, in sfarsit ai gasit o cale sa te-afirmi: aruncatul cu rahat. Mai bine-ai face altceva cu el: puneti-l in frunte, macar sa te recunoasca lumea de-un bleg si-un carcotas de doi bani. Si ca sa nu crezi ca scriu degeaba, sa te mai uiti luna viitoare prin cutia de scrisori...

    ReplyDelete
  9. Esti declarat INCULPAT de catre Justitie, ceea ce este o realitate de netagaduit. Trebuia sa te gandesti la ce te poti astepta inainte de a-ti folosi fuctia onorifica in scopuri mafiote! Iar chestia cu rahatul de care amintesti mereu este o materie in care te cufunzi tot mai mult de la o zi la alta. Tocmai ai mai avut o infatisare intr-un nou proces! Cum au mers "lucrarile"?

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics