The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Sunday, December 7, 2008

Întrebarea noastră cea de toate zilele (11)

Când şi de ce s-a înlocuit în bancă dreptul de semnătură al lui Leonard Paşcanu și Ioan Daniliuc cu numai cel al lui Paşcanu Leonard?

10 comments:

  1. S-a înlocuit când Dl Dr Ioan Daniliuc a refuzat să semneze dispoziţia de plată pentru cele două centrale termice, care în prezent se află în locuinţa din zona Foişor a inculpatului Paşcanu Leonard.
    "Big LP" pune-ţi ciracii să mă corecteze, dacă am greşit, căci noi ştim deja că nu le ai cu calculatorul şi deaceea nu ai răspuns încă la nici una din cele 10 întrebări precedente.

    ReplyDelete
  2. Bai bulangiule, nu mai ai somn dimineata? Te scoli cu noaptea in cap, tragi o laba de control si intri pe net sa iti versi excrementele? Nu pricepi ca locul vostru e la Balaceanca?

    ReplyDelete
  3. Elev Crasmaru D. Serban!
    Tu in loc sa-ti faci temele, ca de 7 ani esti restantier, stai in closet si bei, fumezi ori scrii mascari pe blog la adresa colegilor constiinciosi, cinstiti si cu buna educatie!
    Ia sa-ti punem si tie niste intrebari ca tema pentru acasa, fiindca ai prea mult timp liber si in loc sa-ti pregatesti lectiile (ca iti vine in curand si tie randul la procitanie si va trebui sa raspunzi penal, alaturi de seful gastii) te dai mare scula pe bascula!
    Iata prima intrebare:
    La Conferinta Nationala a FFR din 2001 (vezi revista "Filatelia" nr.12/2001, pagina 1), in calitate de vicepresedinte organizatoric (A ce ANUME organizatoric? A chermeze? A tavaleala cu gagici de ocazie pe la diverse deplasari cartofile in teritoriu?) ai prezentat forma finita (sic!) a Statutului FFR (cine l-a primit pana acum dintre membrii FFR?) si ai comunicat ca se afla in lucru Regulamentul de organizare si functionare a FFR (ce contine acest "Regulament", o fi ceva legat de limbajul tau scrofulos si libidinos, ca noi nu am luat la cunostinta pana acum de textul sau). Totodata (citez din Comunicat) ai spus ca "s-au definitivat, cu cateva exceptii, fisierele membrilor FFR (persoane juridice)". Care erau acele "cateva exceptii" exact acum 7 ani si de ce nu le-ai definitivat alaturi de celelalte peste 40 (ca eram atunci exact 47 de membri ai FFR)?
    Ai de raspuns la TOATE intrebarile din enuntul de mai sus, iar maine te rog sa vii cu tac'tu tuns la scoala, pentru ca unii colegi spun ca ai avea paduchi in coada aia lunga!

    ReplyDelete
  4. Celui de la 10,42: Atentie la limbaj!
    Celorlalti anonimi: ce-aveti fratilor de sunteti asa de suparati? Dupa inversunarea pe care o aveti, nu pareti decat o turma de frustrati, care n-au realizat nimic, niciodata in viata.

    ReplyDelete
  5. Pentru IP 92.82.2.156: anonim de la 10.42 (Cluj): intelegem frustrarile dvs. dar ar fi de dorit sa folositi un limbaj decent.
    Pentru anonimul (Scaiceanu) de la 15.26 (93.122.242.2): E timpul sa va cautati o slujba in alta parte decat la Muzeul filatelic. Si dvs si colegul Popescu. Si incetati cu insultele! O persoana ca dvs. ar trebui sa aiba un comportament decent!

    ReplyDelete
  6. Domnule anonim de la ora 18:46, ti-au trebuit mai bine de 3 ore ca sa incerci o diversiune tipic securista si sa lansezi o cacealma! Vrei sa sperii lumea ca poti afla exact cine posteaza un material, bazandu-te pe lipsa de cunostinte tehnice a utilizatorilor, DAR NU TZINE! Te anunt ca e mai greu ca la 6 din 49 sa afli DOAR DE UNDE SI DOAR CEL MULT LA NIVEL DE JUDETZ (si IN NICI UN CAZ de catre CINE!) se face postarea. Dar si pentru asta aveti nevoie de SPECIALISTI si de sprijinul administratorului, care nu se va cobori, in mod cert, la nivelul vostru. Deocamdata, noi, filatelistii care citim blogul, asteptam raspunsul Dlui Dragusanu la prima intrebare! Pe bune!

    ReplyDelete
  7. Anonimului de pe 7 dec. 20,33:
    Bibicule, dă-mi voie să-ţi spun că mă amuză modul candid în care pui problema şi naivitatea de care dai dovadă. Kallai ştie de ce. Când e vorba de interesul lui personal n-are tată, n-are mamă. S-au mai fript şi alţii. Dacă e cazul, dau exemple.

    ReplyDelete
  8. Anonimului de la ora 09:23
    Aşteptăm exemplele

    ReplyDelete
  9. Pentru Anonim de la 09:23
    Va rog sa fiti mai clar. Ce stiu eu? Ce interese personale am? Pe cine l-am fript?

    ReplyDelete
  10. Noi, cititorii blog-ului, asteptam in continuare raspunsul Dlui Dragusanu la intrebarea de ieri de la ora 15:26. Sa lase diversiunile in probleme paralele si sa raspunda clar si concis in baza functiei pe care a avut-o si a declaratiilor sforaitoare prezentate in scris in Raportul la Conferinta Nationala a FFR din 2001 despre indeplinirea minimelor sale sarcini avute ca vicepresedinte organizatoric!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics