The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Monday, December 15, 2008

Întrebarea noastră cea de toate zilele (17)

Cine, când și pe ce sumă a semnat din partea Federației Filatelice Române contractul de publicitate cu Netbridge Development, deținătorul portalului okazii.ro?

14 comments:

  1. De barter si schimb de link-uri si bannere ati auzit domnule scormonitor prin arhive prafuite ?Chiar nu mai aveti subiect de scandal sa va faceti trafic ? Cand o sa dati socoteala pentru traficul facut cu refreshuri automate pe pagina domnule Kallai ?
    Cand o sa demonstrati cat de nevinovat sunteti in acesta activitate de mare bloger ?

    ReplyDelete
  2. Domnule administrator,
    nu mai fiti asa de suparat. Verificati traficul blogului si puteti da seama daca sunt sau nu refresuri automate. In prealabil va spun un secret - nu gasiti refresuri generate. Si in fine, cui si ce socoteala ar trebui sa dau pentru trafic. Nu va deranjeaza ca site-ul (saitul - cum va place sa scrieti dvs.) FFR este in paragina? Poate faceti un efort si in loc sa ma balacariti de zori ii mai dati o varuiala paginii oficiale FFR.

    ReplyDelete
  3. Apropo era sa uit... Despre ce barter este vorba? Ca pe okazii.ro nu am gasit nici un banner FFR, doar conturile dvs. de client.

    ReplyDelete
  4. Domnule Kallai, dar de link-ul asta ce spuneti?
    http://magazine.okazii.ro/laszlo-kallai

    ReplyDelete
  5. Dar nu este nici un secret. Am si eu un cont de client la okazii.ro. Vand si cumpar ca multi altii. Si mai platesc si impozit, nu ca multi altii. Este interzis sa am un cont? Credeti ca este vreun conflict de interese? Macar eu am un ID din care pot fi identificat.

    ReplyDelete
  6. Iata ca ai gasit un subiect de cancan, ca d'aia esti platit. Mai cauta jurnalistule, poate descoperi din nou America. Cat despre Ocazii.ro, au fost niste colaborari de care sti foarte bine, si am avut chiar bannere in prima pagina. Dar de, acu daca si-au schimbat interfata si colectivul nu erau obligati sa mai tina legatura cu noi. De zugravit "saitul" te invitasem sa o faci, dar acum cred ca nimeni nu te-ar mai accepta sa faci asta. Poate faci un substitut impreuna cu stapanii dumitale. Asta e, mai informa si noi lumea pe unde poate gasi timbre. Domnia ta ridici in slavi Romfilatelia si Baricada. Asa e frumos, fiecare cu stapanii sai.

    ReplyDelete
  7. Dragul meu prieten,
    este adevarat ca m-ai invitat sa "zugravim" site-ul FFR, dar stii foarte bine ca nu depindea de noi. Am discutat de atatea ori si despre calitatea revistei Filatelia si imi spuneai de tot atatea ori ca "nu vrea Stapanirea" nic o schimbare. Imi spui ca sunt platit, pentru ce si de cine? Imi spui ca am stapani, de cand si pe cine? Imi spui ca il ridic in slavi Romfilatelia si Baricada, cum, cand si unde? Ai uitat cand te-am rugat sa nu declansezi acest scandal? Poate tu ai uitat, stimtate, dar eu uit mai greu. Asa e in viata. Spre deosebire de tine, eu nu l-am balacarit niciodata pe Pascanu. Nici acum dupa ce a declarat public ca l-am dezamagit. Dezamagirea lui Pascanu tot de la tine a pornit. Dupa ce m-am intalnit cu el pentru a ne impaca ai reusit sa-i faci capul patrat. Ai uitat discutia pe care am avut in Dorobanti cu avocatul Iancovici? Doar ti m-ai prezentat acestuia. Ai uitat cum sustineai atacarea Congresului in instanta? Eu nu! Ai uitat ce ne-a spus Serban Dragusanu in curtea Palatului Sutu, cand tu vociferai impotriva mea? Eu nu!
    Cred ca unii dintre voi sunteti intr-o deriva totala. Nu vreti sa intelegeti ca eu NU am stapan si nici NU voi avea. Eu nu m-am plans si nici nu ma voi plange niciodata ca am fost obligat sa dau bani pentru un aur in Israel sau in alta parte. Nu vreau sa vand nici o colectie prin Franta, intermediat de Pascanu si/sau Dragusanu. Nu ma intereseaza dambovitenisme, nu pot sa ma obisnuiesc cu asa ceva.
    Pacat ca te ai dat la atacuri de doi lei impotriva mea. Te am respectat si te respect. Pacat ca tu ai ajuns sa ma balacaresti pe unde gasesti cate un amator de injurat Kallai.
    Cu prietenia vremurilor pasnice,
    Kallai

    ReplyDelete
  8. Ce frumos sti sa pui vorbele in gura domnule jurnalist. Nu te mai da prieten ca aflu cam tarziu cat ma vorbeai de rau la presedentie in vremurile cand ma trageai de limba. Si aflu cu stupoare ca imi puneai in carca alte vorbe care presedentia nu avea curiozitatea sa le confirme. Sistemul este bine cunoscut. L-au mai folosit si altii cand au pus mana pe tara asta. Esti las si acu intinzi nada poate o prinde vreun fraier sa faca complectari. Jigodele sunt destule.
    Cat despre pornit razboaie, incapacitatea domniei tale de a fi impartial a condus la asta. Nu esti un om corect, asta demonstrezi. Sa-ti fie rusine. M-am certat cu multi ca sa fi acceptat reprezentatntul Federatiei la expozitii Internationale, am gresit si demonstrezi in continuare asta. Comentariile anonime pe care te rugasem sa le rezolvi prin desfiintare au condus la radierea de pe situl Federatiei, nu alte argumente. Dar am mai spus asta si continui sa faci pe interesantul. Stai si razi in pipa cum ne balacaresc toti mujicii si faci apologia corectitudinii. Alte bloguri nu permit comentarii anonime, dumneata permiti ca altfel nu ai mai avea TRAFIC. Geaba bati campii ca nu faci trafic, numa fraierii care mai te viziteaza o cred.

    ReplyDelete
  9. Ferry, ciocu' mic pentru ca incepi sa te faci de ras si pierzi intrecerea la filatelistu' anului!
    Si scrie si tu mai corect, ce dracu'! Doar ai fost sef de blog pe vremea cand Leonard Pascanu te teleghida dupa bunul lui plac! Nu te pune acu' si tu cu un ziarist care stie meserie! Ori, mai bine pune-te, ca mai aflam si noi ce tunuri mai cocea FFR si Compania de futalelisti (era sa zic, din greseala, filatelisti, scuzati-mi, Dle Kallai. mica licenta dinesciana!).

    ReplyDelete
  10. Ba, da mari mujici mai sunteti! N-a dat ieri niciunu o tuica. Ba nea Dobrescule, matali o cheftea, ceva, la bistrou? (Saru'mana la doamna Lola!) Poate maine dupa procest? Da pe conu Leon cine il plateste la onorariu? Sau o face de amoru artei, MOCA?

    ReplyDelete
  11. Dle Dobrescu
    Puneti la dispozitie documentele cand ati fost ales dvs presedinte la CFI BARICADA. Lasati diversiunile pentru ca pana in prezent nu ati dovedit ca functia cu care semnati ati primit-o in urma unor alegeri democratice asa cum pretindeti dvs la altii. Doamna Lola ce functie are ? Sunt convins ca nu puteti oferi niciun proces-verbal de alegeri cu semnaturile participantilor prin care dvs ati fost ales presedinte.
    Cei care isi aroga functii pe care le au sunt numiti impostori. Deci pentru a nu fi acuzat ca sunteti impostorul anului dati-i prietenului Kallai documentul olograf pentru a risipi toate aceste acuzatii. Sper sa o faceti in cursul zilei de astazi pentru ca timpul trece in defavoarea dvs daca nu reusiti sa dovediti dupa 18 ani ca ati fost ales ca Nicolae Ceausescu presedinte pe viata la CFI BARICADA.

    ReplyDelete
  12. Bechere, scoate dovada! Scoate plastografia! Varsa aici participantii de la cafe Bistro! Si explicane cum a fost N Ceausescu presedinte pe viata la Baricada?

    ReplyDelete
  13. Iote bre cum are unii magazine si se dau mari dealeri:
    StampShop
    www.belyegshop.boltaneten.hu
    Category Dealers
    Name Kallai Laszlo
    Country Romania
    Description On line shop of romanian, hungarian stamps, FDC, CM, souvenir sheets, covers and literature.

    ReplyDelete
  14. Iote bre cum are unii magazine si se dau mari dealeri:
    StampShop
    www.belyegshop.boltaneten.hu
    Category Dealers
    Name Kallai Laszlo
    Country Romania
    Description On line shop of romanian, hungarian stamps, FDC, CM, souvenir sheets, covers and literature.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics