The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, December 5, 2008

Întrebarea noastră cea de toate zilele (9)

De ce Leonard Paşcanu este unica persoană care aprobă „în sistem centralizat” machetele ştampilelor ocazionale trimise din teritoriu de către membrii FFR?

6 comments:

  1. Hopa, inculpat Paşcanu Leonard,
    Iţi propun să completezi întrebarea de mai sus cu una ajutătoare.
    Este dlui deţinătorul unei atât de vaste culturi enciclopedice, adică, mai pe scurt, are expertiza necesară, şi dacă o are cumva, o poate dovedi cu actele şi diplomele de studii obligatorii pentru o astfel de funcţie inventată şi îndeplinită LA NOI de o singură persoană?
    Iar pentru a nu da un răspuns pe lângă subiect, iţi reamintesc ce scria dl Silviu Dragomir în anul 1994 la rubrica sa filatelică din ziarul Cotidianul: "Dintr-un recent material (Curierul filatelic) referitor la succesele dlui Leonard Paţcanu, aflăm cu mândrie filatelică că (scuzaţi!) dl vicepreşedinte al FFR este sigur absolvent al şcolii primare şi - contrar celor susţinute de unii - nu s-a rezumat doar la şcoala vieţii".

    ReplyDelete
  2. Pentru anonimul de la 02:31
    Dvs. ati face bine sa folosiţi un limbaj mai moderat pentru acest blog şi să daţi dovadă de mai mult bun simţ!

    ReplyDelete
  3. Pentru stimabilul de la ora 09:13,
    Lucrez cu materialul clientului şi al pupincuriştilor.
    De când pronunţarea unui adevăr a devenit lipsă de bun simţ?

    ReplyDelete
  4. Domnule de la ora 9:13!
    Saru'mana!Doriti si putzina hartie igienica sa va stergeti la gura, asa cum v-a cerut marele actor si cetatean Victor Rebenciuc la TVR-1 in decembrie '89?
    Cat de moderat doriti sa fie limbajul, stimabile si "onorabilule"? Eventual pana la tacerea, urmata de linistea de care aveti nevoie maine la conclavul pe care l-ati convocat la crasma lui Serban intr-o stare de mare DISPERARE? Va trebuie liniste ca sa ganditi unineuronal? Scoala vietii de interlop filatelic NU ESTE SUFICIENTA pentru analfabetii functionali! Gata, se rupe gheatza sub ciubotele voastre!

    ReplyDelete
  5. Celui de la 14,20
    Chiar trebuia sa-ti umpli gura de hartia aia igienica? De ce esti prost crescut, cand omul ala ti-a spus doar sa fi civilizat?

    ReplyDelete
  6. Pai nu mi-a spus mie sa fiu civilizat, ci VOUA , care, REPET, nu tineti minte ce v-a cerut, in direct la TVR-1, IN DECEMBRIE '89, cetateanul si marele actor Victor Rebenciuc! Si tot atunci a mai facut si Dl. Gabriel Liiceanu un Apel catre lichele! Dar unineuronalii nu au nici macar timpane la urechi pentru a li se imprima ceva in spatiul gol de sub tigva! De unde nu este, nici cel de Sus nu cere!
    P.S. Hartia igienica este pentru VOI, cei fara argumente, dar care bateti apa in piua ca sa va auziti intre voi intru proptirea lui Big Penal.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics