The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Saturday, December 13, 2008

Pașcanu cere control total la Baricada

pentru mărire click pe imagine
Către: Clubul Filatelic Independent „Baricada”
În atenția: Domnului „Președinte” Dan Dobrescu.

Au trecut 24 de ore de când în numele democrației și transparenței pe care ați afișat-o în scrisori anonime sau pe internet, sub umbrela „ANONIMULUI” de la ora 24.00 sau alte ore, mi-ați interzis tot în mod „democratic” să asist la Adunarea Membrilor C.F.I. „Baricada”, ce a avut loc ieri în secret la City Cafe Bistro. Acest gest totalitar și ilegal l-am pus pe seama faptului că ieri erați „minor” deoarece nu implinise-ți încă 18 ani de când v-ați autoproclamat PREȘEDINTE. Astăzi, când se pare că ați devenit „major” și poate ați fost ales cu unanimitate de voturi PREȘEDINTE la C.F.I. „Baricada” vă solicit în regim de urgență să expediați pe adresa Federației Filatelice Române pentru a fi postat pe site-ul Federației și alte site-uri următoarele documente:
1) Tabelul cu semnăturile olografe ale membrilor cu drept de vot din C.F.I. „Baricada”, care au participat la Adunarea Membrilor din 12 decembrie ora 18.00 ce a avut loc la City Cafe Bistro.
2) Bilanțurile contabile anuale pe perioada 1990-2008 depuse la Secția Financiară a Sectorului, unde aveți înregistrat sediul social al C.F.I. „Baricada”.
3) Certificatul fiscal al C.F.I. „Baricada”.
4) Raportul Financiar-Contabil al trezorierului C.F.I. „Baricada”, depus anual, pe perioada 1990-2008.
5) Raportul anual al cenzorului C.F.I. „Baricada” pe perioada 1990-2008.
6) Raportul anual al Comitetului Director al C.F.I. „Baricada” pe perioada 1990-2008.
7) Procesul-verbal al Adunării Membrilor cu semnături olografe prin care ați fost împuternicit în calitate de președinte legal ales să acționați în justiție F.F.R. pentru contestarea Congresului din 25 octombrie 2008.
8) Înregistrarea oficială a dvs. și a conducerii C.F.I. „Baricada” care să ateste că sunteți președinte legal ales împreună cu această conducere.
9) Tabelul nominal cu membrii care au plătit cotizația, inclusiv anul 2008.
10) Statutul C.F.I. „Baricada” autentificat la Judecătorie.
11) Dovada sediului social al C.F.I. „Baricada” înregistrat la Circumscripția Financiară a Sectorului de care aparțineți.
Vă avetizez să nu încercați falsificarea acestor documente solicitate, așa cum a procedat colegul dvs. de club, dl. Călin Marinescu, care fără a avea calitatea de Președinte al Clubului Filatelic Independent „Nicolae Bălcescu” a semnat în fals și a falsificat personal și alte semnături ale membrilor acestui club în adresele oficiale trimise Federației Filatelice Române.
Aveți stimate domnule Dan Dobrescu 24 de ore pentru a prezenta documentele solicitate în fața tuturor filateliștilor din România și din străinătate. În caz contrar consideram că ați mințit în permanență, încălcând legile și denigrând cu bună știință timp de peste doi ani.
Cu stimă,
Leonard Pașcanu
Președinte

13 comments:

  1. Mai sunt si alte cluburi care se afla in aceasi situatie, normal ar fi ca toate sa prezinte aceste documente, poate in ceasul al 12-lea vom avea si noi legalitate! Iar cei care vor ceva, intai sa fie ei in regula.

    ReplyDelete
  2. Dom'le, mare pisicher Dobrescu asta. Pune oamenii pe drumuri sa vina la sedinte si la cafebistrou nu gasim pe nimeni. Unde te-ai ascuns dom'le ca am intrebat si nu stia nimeni de matali. Pai drept ii? Mai zici ca esti om serios! Mai ales ca si vremea era ciinoasa. Asa ca ne-am dus la Piata Matache sa ne incalzim cu o tuica, ca Serban a zis la aia sa nu mai dea pe datorie. S-a facut si asta al dracu.

    ReplyDelete
  3. As vrea sa stiu CUM RASPUNDE LEONARD PASCANU la acelasi set de intrebari IN CAZUL GRAV AL FFR si al fostei sale presedintii de rasul curcilor!

    ReplyDelete
  4. Hmmm... şmecher dom'le! Şcoală mare! De ce să dea LP explicaţii despre veniturile şi cheltuielile da la FFR? Cea mai bună apărare e atacul. Hai să se bage el prin asociaţii... că doar e şef, nu?
    Din păcate pentru el, n-are nici o treabă cu membrii FFR. Au ei de cine să fie verificaţi, nu de cel care a fost ales de ei să-i reprezinte.
    Ca şi cum 40 de oameni se asociază să facă ceva, îşi aleg un şef, care apoi intră prin casele celorlalţi să întrebe: ţi-ai plătit telefonul?... da' pensia alimentară?
    Concluzia e că dom' prezident e f. stresat, după cum se vede. Cred că ar trebui să-şi vadă de sănatăţi. Dacă cu cea fizică poate că stă bine, cu cealaltă, mă cam îndoiesc.

    ReplyDelete
  5. Dar de ce săriţi aşa, fraţilor, cluburile voastre nu au nici ele bilanţuri depuse şi contabilitate organizată? Păi ar fi cazul să trimitem, pentru fiecare, câte o sesizare la fiecare circă financiară, unde ar trebui să aibă sediul, şi bineînţeles cu numele, prenumele şi adresa celui care se dă preşedinte, ca să ştie ăia cu cine să vorbească!
    Măi, deştepţilor de la 20.00 şi 20.07, nu Paşcanu sau altcineva de la Federaţie trebuie să vă controleze, ci voi trebuie să vă faceţi treaba la cluburile şi cercurile de unde sunteţi, pentru că apoi vă pierdeţi calitatea de membri ai federaţiei naţionale şi v-aţi lins pe bot de orice reprezentare în afară! FEPA şi FIP-ul nu discută cu un amărât de cerc sau club! Chiar nu pricepeţi că dacă s-ar întâmpla acest lucru, nu puteţi participa la nici o manifestare sau expoziţie? Sau probabil că faceţi parte din cei pe care nici nu-i interesează filatelia organizată, care nu au avut nici un fel de activitate, nu au nici colecţie şi nici exponat, dar sunt... activişti!

    ReplyDelete
  6. Lasa gargara cu FIP si FEPA si reprezentarea doar prin FFR! Suntem membri in Uniunra Europeana si de aici decurg niste consecinte la care tu ai trebui sa gandesti mai adanc!
    In timp ce filatelia la noi e moarta in papusoi, tu ridici coada cufurita si viorbesti de cata reprezentativitate ne ofera Pascanu si Compania de sunet!

    ReplyDelete
  7. Măi, bolovane de la 20,47, ai grijă să ră mâi "anonim" cum te dai, că dacă află expozanţii cine eşti, s-ar putea să ceri... "azil european"! Eşti dus rău cu pluta dacă invoci calitatea de mebru al UE, pentru că tocmai din această cauză trebuie să respectăm regulamentele FEPA.

    ReplyDelete
  8. GSM-ului de la ora 20:47
    Zici:"nu Paşcanu sau altcineva de la Federaţie trebuie să vă controleze, ci voi trebuie să vă faceţi treaba la cluburile şi cercurile de unde sunteţi," - da' ce cere boss-ul în Scrisoarea a 157-a (din 13.12.2008)?
    N-am nici un dubiu, nu te prefaci, chiar eşti (să zicem mai lent în gândire, ca să nu vb urât pe blog)

    ReplyDelete
  9. Prietene de la 21,10, vezi să nu rămâi precum nu vrei să pari!

    ReplyDelete
  10. Dom'le, dar de unde zice unii ca filatelia e moarta in papusoi? Ca la Serban tot mai vine lumea. Apropos, care da maine o tuica? Ca dom Dobrescu (mare pisicher), - saru'mina lu doamna Lola!, ne-a cam tras clapa ieri seara.
    Si de ce ma rog sa ne reprezinte FEPA la FIP, ca uite unde am ajuns si cu UEul asta. Puteau si ei sa dea o tuica, ceva.

    ReplyDelete
  11. Dom'le, dar de unde zice unii ca filatelia e moarta in papusoi? Ca la Serban tot mai vine lumea. Apropos, care da maine o tuica? Ca dom Dobrescu (mare pisicher), - saru'mina lu doamna Lola!, ne-a cam tras clapa ieri seara.
    Si de ce ma rog sa ne reprezinte FEPA la FIP, ca uite unde am ajuns si cu UEul asta. Puteau si ei sa dea o tuica, ceva.

    ReplyDelete
  12. Tovarasi, vorba proverbului: prostu nu e prost destul, pina nu e si fudul! L-a mancat in... vreau sa zic, pe Dobrescu, sa se dea mare pe blog cu adunarea lui planificata la bistro. Amicu Kallai a marsat (vorba celui de mai sus - o fi zis ca da si el vreo tuica) - si uite ce-a iesit! Morala: cand va mananca in... vreau sa zic, duceti-va la baie!

    ReplyDelete
  13. Amicu Anonim de la 22:34
    Sunt doua probeleme de stabilit:
    1. Convocatorul de la Baricada am primit de la Secretariatul Federatiei Filatelice Romane, deci Dan Dobrescu nu mi-a cerut sa-i public materialul si nici nu l-am anuntat despre intentia mea.
    2. Nu beau tuica, doar palinca.
    In rest, spor la treaba!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics