The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Wednesday, December 17, 2008

Pașcanu încearcă să-l cumpere pe Dobrescu?

În urmă cu câteva zile Leonard Pașcanu a trimis 50 de lei (500.000 lei vechi) lui Dan Dobrescu. Nu se știe ce reprezintă această sumă, expeditorul nespecificând motivul plății (loc de corespondență). Dobrescu a refuzat să ridice banii. Președintele de la Baricada, întrebat fiind, despre ce bani este vorba, a răspuns misterios: Dobrescu nu poate fi cumpărat cu 50 de lei! Bănuiesc că aceasta plată s-a dorit a reprezenta cei 50 lei pe care i-am donat pentru bustul lui Butculescu. În lista publicată în Filatelia nr. 10/2008, numele meu nu apare. În lista publicată în urmă cu doi ani nu apar nume aflate pe ultima lista. Poate au fost uitaţi atunci sau poate au donat ulterior. Oricum, dacă este vorba de aceşti bani, eu tot am să-i refuz pentru că eu nu i-am dat lui LP, ci i-am depus la secretariat FFR, adică la FFR. Prin această manevră LP încearcă să scape de faptul ca nu a înregistrat aceşti bani în contabilitatea FFR.
Legat de acest caz l-am chestionat şi pe Leonard Paşcanu. Acesta a confirmat că sume reprezintă donaţia lui Dan Dobrescu pentru bustul lui Butculescu. Paşcanu a mai precizat că Federaţia nu are nici un amestec în strângerea banilor, demersul fiind una personală, iniţiată şi dusă până la capăt de el.

31 comments:

  1. Pascanu confunda intentionat Federatia cu propria sa persoana si vorbeste mereu dupa cum ii convine, avand acces la TOATE butoanele dupa metoda tipic securista: vorbeste astfel autocitandu-se cand trebuie sa vorbeasca despre Federatie, ori vorbeste despre Federatie atunci cand ar trebui sa o faca doar in nume propriu, adica in numele sau. Acest talmes-balmes voit il face pe individ, aparent, mai "lunecos", dar de fapt mai vulnerabil, pentru ca mereu calca in strachini...si le sparge cu zgomot!
    In problema donatiiilor pentru bustul lui Butculescu face invers ca Gigi Becali: acesta cere inapoi banii donati Patriarhiei (ca duce lipsa de cash), iar Musiu Pascanu ii trimite prin mandat postal, ca nababul plin de bani(desi ii sufla tot mai tare vantul prin buzunare, ca isi pierde in curand si functia de sef la Comisia de nominale, dar si cea de membru in Comisia filatelica) suma de 50 Ron inapoi Dlui Dobrescu, dupa ce si-a bifat sarcina veche si mult discutata cu bustul la care banii s-au tot rulat in sistem "suveica" in ultimul cincinal si mai bine.
    Domnule Pascanu, o donatie odata facuta ramane acolo unde a fost destinata sa creeze ceva! Ce ar face romanii daca vreunui destept ca dumneata, sa zicem de-un "par egzampl" de pe la Putere, i s-ar scula, asa deodata, sa dea inapoi fiecarui roman cate un leu si sa cumpere apoi Ateneul roman, dupa cum si dumneata &Co vrei "sa cumperi ca sa vinzi" sediul din Boteanu 6, care apartine TUTUROR filatelistilor romani, pentru ca EI au dat bani pentru cumpararea sa inainte de "lovelutzia din '89"!

    ReplyDelete
  2. Ce faci amice? Ia uite, astia au prins iar glas! Mai tataie, ia mai lasa matale sa vorbeasca cine trebuie!... Musiu Dobrescu, daca are ceva de spus, s-o spuna el (sau oi fi chiar matale, ascunzandu-te asa cum ai obiceiul...) Iar acum dezgropi iar chestia cu sediul! Bibicule, la congres s-a votat si s-a aprobat ca sediul nu se poate vinde! Esti zalud? Sau piticul ala cu nume de neamtz isi face de cap prin creierul dumitale (ala micu = Alzheimer)!

    ReplyDelete
  3. In mod clar, individul de la 15:59 este rau intentionat. Daca nu se iau masuri impotriva acestui grup fara scrupule, tarasenia va continua la infinit!

    ReplyDelete
  4. Chiar tu stii ce e aia infinit!
    Si apoi, nu vei afla daca va fi sau nu va fi "la infinit", pentru ca viata ta este strict limitata in timp!

    ReplyDelete
  5. Dar se vede mai sus si peste tot ce bune intentii are banda de mafioti a lui Pascanu!

    ReplyDelete
  6. Pascanu afirma:
    Domnule Dobrescu,
    Desi cunoasteti foarte bine problema bustului Dimitrie C. Butculescu incercati in continuare tot felul de diversiuni si dezinformari. Pentru filatelistii onesti precizez inca o data: Decizia de a dedica un bust marelui patriot si filatelist Dimitrie C. Butculescu a fost, este si va fi initiativa personala a lui Leonard Pascanu. Numai in acest fel aceasta actiune a fost dusa pana la capat. Federatia nu-si putea permite sa sustina financiar un proiect atat de costisitor. Desi am concretizat proiectul pe bani personali (conform facturilor) am dedicat acest monument tuturor filatelistilor din Romania si strainatate, care au contribuit in limita posibilitatilor fiecaruia, iar eu am apreciat generozitatea donatorilor, in majoritate prieteni ai filateliei. Dumneavoastra v-am returnat suma de 50 lei prin mandat postal din simplul motiv ca nu va accept banii. Timp de doi ani ati denigrat permanent acest proiect, iar acum cand el va produce cosmare noaptea, deoarece exista, nu mai stiti ce laturi sa aruncati. Puteti folosi acesti 50 lei pentru achizitionarea minunatelor timbre emise de sefa dvs. Cristina Popescu.
    Stiu ca sunteti nevorbit. Nu puteti vorbi cu filatelistii de la A.F. Bucuresti pentru ca desi locuiti in acelasi bloc cu elegantul sediu al Asociatiei, pe care il denigrati numindu-l "crasma lui Dragusanu", nu aveti curajul sa-i treceti pragul ca sa aflati cum va apreciaza lumea filatelistilor in realitate, nu pe blog-uri sub forma anonimatului, unde sunteti declarat filatelistul anului. Sunteti nevorbit si la C.F.I. Baricada unde cu impostura va autointitulati Presedinte, deoarece nu v-a onorat nimeni cu prezenta la Adunatura Generala a Membrilor. Sunteti nevorbit si la Conferintele Nationale sau la Congres, unde v-ati trimis doar "cozile de topor" si nu ati avut curajul sa participati personal pentru a constata direct ce gandesc filatelistii despre dumneavoastra.
    Domnule Dobrescu va asigur ca ati ramas sa vorbiti doar pe blog sub mizeria anonimatului. Va dau un ultim sfat: Cumparati revista Filatelia nr.10/2008 unde pe coperta nr. 3 exista o fotografie color a elegantului monument. Decupati-o cu o foarfeca si noaptea inainte de culcare dupa ce v-ati deversat dejectiile pe blog asezati poza cu sfintenie sub perna rostind Tatal nostru - Dumnezeu va avea grija si de dvs. chiar daca sunteti ateu convins ca toti Secretarii PCR.
    P.S. In aceasta revista veti putea citi si un amplu material de la Congresul FFR pe care-l denigrati dvs. si il atacati in justitie.
    V-a prostit cineva ca puteti ajunge presedintele FFR cu astfel de metode ? Mare teapa Domnule Dobrescu!

    ReplyDelete
  7. Domne , ori e adevarat si LP i-a trimis banii inapoi, ori dobrescu a inceput sa isi trimita bani singur, ori i-a trimis altcineva in numele lui Pascanu.
    Oricum, banii au fost stransi in nume personal, pentru ca altfel ar fi devenit venit, si in consecinta ar fi purtat impozite care ar fi insemnat in fapt diminuarea lor. Probabil, scarbit de atitudinea tovarasului dobrescu, LP i-a trimis banii inapoi. Se pare ca a tinut cont si de situatia financiara precara a tov. dobrescu, care a avut cheltuieli foarte mari cu onorariile avocatilor si acum are nevoie de bani pt medicamente si buline.
    La modul serios, s-ar impune o sedinta extraordinara prin care sa se hotarasca excluderea sine die din viata filatelica organizata ,afiliata FFR, a acestor persoane, embargou total asupra acestui asa zis blog/site si ignorarea de facto a oricaror replici si provocari. Acest conflict trebuie sa inceteze. dobrescu si companionii sai nu au niciun interes in acest sens. Singurii care pot face acest lucru sunt filatelistii de buna credinta care sa ii ignore pur si simplu.

    ReplyDelete
  8. Pentru Anonim 19:11
    Domnule, doresti emargo total... OK, dar e cam greu. Iata ce spune DEX: EMBARGÓ, embargouri, s.n. 1. Interzicere de către un stat a exportului sau importului de mărfuri într-o sau dintr-o ţară, ca sancţiune pentru încălcarea unor reguli sau principii de drept internaţional sau ca mijloc de presiune politică. 2. Reţinere de către un stat a navelor comerciale sau de mărfuri altui stat aflate pe teritoriul sau (în condiţiile în care a survenit un conflict între statele respective). – Din fr. embargo.
    Astept Hotararea Guvernului, CSAT, Parlament, etc.

    ReplyDelete
  9. Postarea asta cu mandatul reprezentand cei 50 de lei a fost facuta de dl Kallai probabil in intelegere cu amicul dobrescu. Parca spuneati ca sunteti impartial, domnule Kallai! Daca tot ati luat legatura cu dobrescu (presupun ca de la el aveti mandatul, nu-i asa?), atunci de ce nu i-ati cerut sa se exprime in nume personal in legatura cu comunicatul informativ al lui pascanu?
    Toata chestia asta seamana cu bancul cu clasa de la scoala primara la ora de limba romana, cu elevi romani si maghiari:
    - Gigele, spune o propozitie.
    - Am venit la scoala.
    - Foarte bine, Ionele, spune si tu o propozitie.
    - Ma duc in recreatie.
    - Foarte bine, Ionele. Ianos, spune si tu o propozitie.
    - Eu me duc la bae.
    - Nu e bine, Ianos!
    - Atunci nu me duc!

    ReplyDelete
  10. Impostor esti dumneata, nestimabile Pascanu, care crezi ca prin dezvelirea bustului unui precursor al filateliei romanesti, te poti ascunde in spatele unui monument! Nu mai tzine, tovarase colonel cu ochi albastri! Mereu,la fel ca profesorii tai de la Baneasa, incerci sa iti construiesti politica lacomiei contemporane pe ruinele trecutului, trecut de care tu si analfabetii tai profesori sau amici securisti v-ati batut mereu joc inainte de 1989, bagandu-i pe marii barbati ai Romaniei in puscarii mizere, omorandu-i cu zile ai apoi bagandu-i in pamant la locuri fara cruci crestine! Iar acum incercati sa va legitimati din nou pe mormintele inaintasilor? Tu vorbesti de sfintenie si de ateism? Atunci de ce l-ai pupat mereu in vanga curului pe Ion Iliescu, cel care se declara ateu? Tu esti dracul pe Pamant, care te dai de ceasul mortii, incercand sa te afli mereu aproape cu "saru' mana" langa puternicii momentului. Ai un fotograf platit, ori platesti gras reporterii acreditati si te bagi ca musca in portofelul iepei pentru a fi "fotat" pe langa persoane importante ale momentului, poate vor crede fraierii care iti citesc laturile din revista de familie "Filatelia" si vor zice: oooo, ce personaj important este acest Pascanu! RAHAT CU PERJE!
    La EFIRO 2008, fara sa fi fost trecut pe lista de protocol, ti-ai scos haina Armani si, la camasa cu maneca scurta ca un taranoi si transpirat ca o iapa in calduri, te-ai strecurat pe langa SPP-isti (cu complicitatea unui veteran din vechea garda), ca sa te dai mare in poza cum ca tu ii explici presedintelui Basescu cum vine chestia cu filatelia! Pai presedintele Basescu are cultura filatelica necesara, pentru ca este filatelist, mai ratanule! Dupa ce ai montat fotografia cu pricina pe coperta "revistei de cultura familiala", la care ai adaugat un text veninos si murdar care face de rusine Filatelia romaneasca, dai acum pe blog in predintele Basescu atunci cand vorbesti de clasamentul "10 pentru Romania" de la Realitatea TV! Ai crezut ca, gudurandu-te pe langa el, presedintele te-ar putea salva de implacabila Justitie, asa, ca in vremurile bune socialiste, cand o mana spala pe alta si amandoua obrajii, acolo la voi la geologii care faceau sapaturi...in Bucuresti la biografiile si activitatile unor urmariti informativ. Cand ai vazut ca nici nu se uita la tine, ai inceput sa-i folosesti numele in comparatii si metafore deplasate pe blog! Iar acum dai si indicatii de proximitate intre sediul AFB si domiciliul Dlui Dan Dobrescu! Ce sa caute Dl Dan Dobrescu in crasma lui Serban si la tarabele cu gioarse? Filatelistii profesionisti isi aduna piesele de colectie de la ofertanti si negustori profesionisti, nu de la negustori fara firma, care, "la locurile de la mese" au de toate fleacurile pentru naivi si nimic serios pentru adevaratii colectionari. Tu vorbesti de sfintenie si de Tatal nostru? Trebuia sa folosesti aceste concepte crestine macar in ultimul ceas, pe 22 Decembrie 1989, cand te aflai de CEALALTA parte a Baricadei de la Universitate, asa cum si acum esti de cealalta parte a BARICADEI!

    ReplyDelete
  11. Mai baiete de la 19:54 (mai bine spuneam "de la 9"...), esti bolnav!
    Du-te si trateaza-te! Si lasa-ne in pace, jigodie! (nu sunt Pascanu).
    Asta probabil este apucatu' ala de Patapie, care are si el de dat socoteala... penala!

    ReplyDelete
  12. Ba needucatule de la 19:36!
    Numele proprii se scriu cu litera mare, cum scrie si pe actul tau de nastere, daca te-ai nascut cumva! Ca unii sunt numai fatati!!
    Dar in cazul tau, chiar daca ti-as scrie numele numai cu majuscule, tot degeaba! Esti prost de cand te-a bagat popa in cristelnita! Iar prostia nu doare, dar costa! Ai simtit-o mereu, nu-i asa?

    ReplyDelete
  13. Pentru tipul fara creier de la ora 20:04, care are fobii si mereu cand nu ii convine ceva scie "lasa-ne in pace, jigodie!":
    Jigodie si penal esti tu cu compania ta de sunet facut curului! Incercati o discutie pe argumente, altfel veti primi injuriile RETUR, ca mai inainte! Ca la tenis: tac-pac, tac-pac...

    ReplyDelete
  14. Bravos, pramatie, bine c-ai aparut! Acum te-ascunzi, nu-i asa? Te dai anonim? Las' ca tot o sa dam ochii unul cu altul (nu te speria, nu ma cobor la nivelul tau de om frustrat si jegos ca sa mai "dau" fizic la tine). Pentru toate mizeriile pe care le-ai facut, ala nu mai e nume propriu, ci va deveni pe post de hartie..., nu de alta, dar iti meriti soarta, bibicule! Dar, mai bine, ca sa scapi (desi nu cred), ne-ai tot amenintat ca o sa emigrezi in America. Cine te opreste? Acum, reprejor, pana nu-ti suna finantele la usa!

    ReplyDelete
  15. Domnilor,
    purtati-va. Nu am nevoie de oameni - cititori - necivilizati, indiferent daca provin tabara "pro Pascanu" sau "pro Dobrescu".

    ReplyDelete
  16. Totusi, de ce nu se raspunde la comunicatul lui Pascanu? Aloooooo! dobrescule! patapie! ce faceti fratilor? Iar o scaldati? De ce nu raspundeti? La intrebarile voastre s-a tot raspuns, dar voi - nu si nu! De ce tot faceti diversiuni? Unde e contabilitatea dobrescule? Unde sunt bilanturile, dobrescule? De ce nu raspunzi? Pana la urma ma infiintez la usa ta si te intreb direct, chiar daca cheltuiesc banii pe-un bilet de Bucale, da' o sa am grija sa mi-i scot inapoi, tot de la tine (sa scazi cota la buline, iar avocatu sa ti-l platesti in rate). De fapt, raspunsi sau nu, tot o sa-ti vina finantele la usa. Iar daca nu raspunzi, vine si politia si tot intra peste tine, c-asa e regula cu borfasii.

    ReplyDelete
  17. Pascanu spune:
    Dlui ANONIM de la 19.54 alias Dan Dobrescu - Ai inceput sa faci spume ca un extinctor ? Sa-ti explic cum ajungi in preajma Presedintelui Basescu:
    1. Intai il inviti la expozitie.
    2. Presedintele confirma acceptarea invitatiei si stabileste ziua si ora.
    3. Impreuna cu seful protocolului prezidential se stabilesc obiectivele si traseul vizitei care sunt prezentate Presedintelui spre aprobare. In cazul aprobarii de catre Presedinte traseul vizitei si persoanele de contact sunt comunicate la SPP, serviciu care face verificarea persoanelor si a traseului.
    Ti-am explicat tot acest scenariu ca in cazul cand vei ajunge presedinte la CFI Baricada sa stii cum sa te pregatesti cand iti vine in vizita Presedintele Romaniei.Deci cu strecuratul pe langa Presedintele Romaniei nu este la fel cum te strecori tu pe langa zidurile blocului ca sa nu te intalnesti cu filatelistii de la A.F.Bucuresti pe care ii caracterizezi drept negustori neprofesionisti, fara firma, care vand fleacuri.
    In privinta securistilor iti voi dedica un documentar special cu generalii de securitate de la care primeai ordine in timpul serviciului cand produceai echipamente de tehnica de calcul furate din occident de reteaua Caraman.

    ReplyDelete
  18. Stimate domnule Kallai,
    Referitor la interventia dvs de mai sus, ar trebui sa stiti ca exista o diferenta enorma intre limba maghiara (limba materna pt dvs) si limba romana (pe care din pacate nu o stapaniti foarte bine si unde aveti grave lacune in ceea ce priveste intelegerea ei / fie vorba intre noi, mi se pare hilar ca ati fost acceptat la un ziar de circulatie nationala. Noroc ca mai exista corectori si secretari de redactie!). Desigur aveti dreptate in ceea ce priveste explicatia DEX-ului. Dar prin extensie se poate spune si asa, embargo = ignorare/ interzicere asupra unui fenomen, a pune la index etc.
    Diferenta consta tocmai in aceasta capacitate a limbii romane de a fi flexibila si a da mai multe sensuri unor cuvinte si expresii, fapt care nu
    este la fel de valabil pentru limba maghiara [limba din familia hunica (la fel cu finlandeza!), primitiva (dpdv lexical) si rigida].

    Cum site/ul dvs a devenit un loc imund, in care indivizi ce se autointituleaza filatelisti, isi deverseaza excrementele, neputintele si insatisfactiile (un asemenea exemplu este psihopatul de la ora 19.54), iar dvs in calitate de moderator/administrator al acestuia nu interveniti prin stergerea unor asemenea comentarii, ba chiar incurajati un asemenea comportament, sunteti partinitor si de rea credinta, singura modalitate de a inceta ostilitatile cu grupusculul dvs este de a va izola si elimina prin ignorare.

    ReplyDelete
  19. Foarte bine! Excelent! Daca nu va place nu mai vizitati blogul.
    Nu va obliga nimeni!
    In rest, va iert pentru jignirile ieftine.
    p.s. - nu am mai auzit limba din familia hunica, insa stiu de limbi fino-ugrice - familie de limbi din nordul şi din centrul Europei şi din nordul Asiei, din care fac parte finlandeza, maghiara etc.

    ReplyDelete
  20. dobrescule, unde ti-e contabilitatea de la Baricada? O sa fii intrebat de ea, ai obligatia sa pastrezi contabilitatea pe ultimii zece ani! Unde sunt actele, falsificatorule? Raspunde, ca-ti pregatesc niste sarbatori de nu o sa-ti mai trebuiasca tie filatelie cat vei mai trai!

    ReplyDelete
  21. Dar unde este "contabilitatea" de FFR, mai Leule?

    ReplyDelete
  22. Pascanu spune:
    Contabilitatea FFR cu toate Rapoartele financiar-contabile lunare se afla la Sectia Financiara a Sectorului 1, daca doriti o puteti cere pentru a o studia.
    In privinta modului dvs de adresare aceasta este caracteristica unei persoane prost crescuta si educata.
    Varsati-va dejectiile in alta parte.

    ReplyDelete
  23. Pascanu spune:
    Dle Kallai,
    Inteleg stilul ziaristic incitant pe care l-ati inventat: Pascanu incearca sa-l cumpere pe Dobrescu ?
    Va confirm ca nu doresc sa-l cumpar pe Dobrescu deoarece este un zero absolut si nu are nicio valoare. Daca avea valoare il alegeau cei de la Baricada in 12 decembrie Presedinte pe viata.

    ReplyDelete
  24. Din fericire pentru omenire, zero absolut NU EXISTA!
    Dar dl Pascanu tinde asimptotic spre zero si la votul Filatelistului anului 2008! Vad ca dupa discutiile de azi, multi si-au schimbat, in mod logic si legal, voturile!
    Semne bune anul are, chiar daca dl Pascanu si Compania le promite unora o neplacuta Sarbatoare!

    ReplyDelete
  25. Ba da cine voteaza ?????
    Cetatenii turmentati ??????
    Daca asa a ajuns filatelia romaneasca mai bine il exilam pe Dobrescu in cele doua Americi. Cum dom'le, astrofilatelistul anului, satelitul preferat al Romfilei, asteroidul care ne tot ameninta de doi ani ca nu va mai participa din partea Romaniei la nici o expozitie ca maria sa este membru pe nu'sh unde in Americhia, nu este VOTAT ????? Rusine pisicherilor.

    ReplyDelete
  26. Mai patapie, de ce faci, mai, fals in acte publice? Ai facut-o, acum o s-o tragi! Unde ti-e certificatul de inregistrare? Cine te-a ales pe tine presedinte la SF Moldova? De ce iti bati tu joc de ceilalti? Cine te crezi? Ce-ai facut tu pentru filatelie in ultimii 10 ani?

    ReplyDelete
  27. Asa intrebau comunistii dupa Decembrie'89: ce ati facut in ultimii 5 ani? Ei erau cu cincinalele. Epigonii lor au marit intervalul de ancheta securista si intreaba de la inaltimea nasului lor: ce ai facut tu in ultimii 10 ani?
    Dar cine esti tu sa pui intrebari si in ce calitate? Si de ce esti asa de PROST CRESCUT si nu respecti numele oamenilor? Nu ai fost deloc pe la scoala ori ai "studiat" la fara frcventa si cu derogare, adica ai facut 5 ani intr-unul singur de destept ce te crezi?
    In alata ordine de idei, pune mana pe un Ghid juridic si invata elementelle de baza ca esti ZERO spre absolut in domeniu si, ca orice cetatean, ai obligatia sa cumosti legile de baza ale tzarii in care vegetezi! Pentru ca tu si compania de yesmani bateti campii in materie juridica, v-ati transformat in acuzatori tam-nisam si debitati prostii care va pot aduce in fatza instantelor de judecata in procese de calomnie!
    Mai resfirat, baieti, mai resfirat, ca a inceput sa miroase locul unde v-ati adunat ca hienele!

    ReplyDelete
  28. O furati cat de curand. Poti mata, patapie, sa te dai in vorbe, dar ai dat cu mucii-n perete. Nu sunt din "tabara" lui pascanu, dar nici a voastra, voi, cele mai josnice elemente din cate au trait in tara, chiar si pe timpul comunismului. Sunteti mai rai decat tortionarii epocii apuse, dar o sa va iasa pe nas! Pe mine nu ma puteti "apuca" cu nimic, in consecinta sunt liber in actiunile mele. Pascanu cu treaba lui, dar voi, panarame ce sunteti, va veti trezi cu o mare, mare surpriza la infatisarea urmatoare... Veti primi exact ce ati dat si voi miscarii filatelice, in plus veti avea niste "cadouri" de care o sa tineti minte toata viata! Te tot lauzi cu "cultura" ta de cercetator. Daca tot ai cercetat, macar spune-mi si mie ce-ai tot obtinut? Oi avea titluri, dar nu aici. Aici esti o nulitate absoluta care incearca sa sfarame si sa darame. Inca o data te sfatuiesc - singura ta scapare e Socola (unde ai mai fost - poate nu stie lumea). Dar oricum, tot "internat" o sa ajungi.

    ReplyDelete
  29. Individu aista - patapie, ca sa stie toata lumea, a reusit sa dezbine miscarea filatelica din iasi. Chiar nu s-a intrebat nimenea de ce sunt mai multe cluburi aici? Daca a vazut tipu ca lumea a cam inceput sa se sature de el, a impus restrictii la propria "societate", ca sa nu mai fie luat la intrebari de ceilalti. Are un stil..., numai el sa fie peste tot, numai el sa fie cel mai important, el sa fie cel mai bagat in seama, dar numai gura e de el, de cand e tot sef, nu a facut nimica, a reusit sa faca de ras colectionarii din Iasi.

    ReplyDelete
  30. Patapie, mars la kakat!

    ReplyDelete
  31. O expertiza simpla, fara plata, doar azi la promotie, pentru persoana din 17 decembrie 2008, ora19:11, dar si pentru "personul" de la ora 19:36, aceeasi zi:
    Mandatul postal cu pricina este completat de propria mana a dlui Pascanu,cu scrisul sau bine cunoscut de toti cei care au primit de la el diverse mesaje OLOGRAFE de-a lungul anilor, inainte si in timpul celor doua mandate ale sale de pres. al FFR.
    Asadar, Dl Dan Dobrescu nu putea sa isi trimita asa ceva, ci doar SA REFUZE primirea acestui mandat, dupa cum se vede si din mentiunea postasului de pe verso.
    Pe cale de consecinta, Dl Kallai nu putea avea acest mandat refuzat de la Dl Dan Dobrescu, ci doar de la expeditorul mandatului, recte dl Pascanu Leonard.
    Quot erat demonstrandum!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics