The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, December 12, 2008

Pașcanu supervisor la Baricada

pentru mărire click pe imagine

4 comments:

  1. Domnule Leonard Pascanu, presedinte

    Contrar mentiunii Dvs "luand la cunostinta de convocatorul ... ", din evidentele noastre nu rezulta ca vi s-a trimis acest document din partea Clubului Filatelic Baricada.

    Din respect fata de statutul FFR, Clubul Filatelic Baricada va respecta intrutotul prevederile art. 14 (2) din statutul FFR: "Organul executiv al asociatiei are obligatia ca, in termen de 15 zile de la adoptare, sa notifice orice fel de modificari intervenite ulterior in ceea ce priveste continutul statutului, sediul asociatiei si componenta membrilor organelor sale de conducere"

    ReplyDelete
  2. Si acest "document" sub sigla Secretariatului FFR a fost transmis via e-mail cu CC acelorasi destinatari din teritoriu,la fel ca si "documentul" precedent, Convocatorul pentru adunarea membrilor Clubului Filatelic INDEPENDENT Baricada, Convocator preluat si PRELUCRAT la modul ilegal si abuziv de catre FFR.
    Ii reamintim dlui Pascanu Leonard, care are tupeul sa se autoinvite la lucrarile unei asociatii filatelice in asa-zisa sa calitate de presedinte al FFR, ca asociatiile afiliate la FFR sunt organizatii independente si NU MAI SUNT, ca inainte de 1989, filiale ale AFR, dirijate de la centru si cu reprezentanti de filaj trimisi din Bucuresti-SRI pentru urmarirea lucrarilor respectivelor Adunari interne!
    Dle Pascanu, chiar daca ati mai avea aceasta calitate de presedinte al FFR (pierduta la recentele alegeri cu cantec si cu extindere in Justitie), era necesara o invitatie personala pe care sa o va fi adresat Conducerea Clubului Independent "Baricada". Dar de multa vreme nu mai este cazul sa primiti astfel de invitatii, datorita comportamentului brutal, agresiv, ilegal, pagubos si lacom pe care il aveti in relatiile cu filatelistii Romaniei. Doriti sa veniti cumva astazi la Adunarea CFI "Baricada" ca ...simplu autoinvitat pentru a practica acelasi gen de panarama facuta in mai 2006 cu ocazia lansarii la Bucuresti a emisiunii "25 de ani de la zborul primului cosmonaut roman"? Veniti si cu ajutoarele de atunci, Bartoc Alexandru &Co, pentru a face ca la meciuri galerie becaliana? In mai 2006 ati fost evacuati din sala unde era respectiva manifestare filatelica. In locul Dlui Dan Dobrescu, presedintele Clubului Filatelic "Baricada", eu as angaja doi-trei gardieni pentru a evita o panarama determinata de lipsa de control asupra umorilor dvs! Sunteti un om (?) din ce in ce mai bolnav, dle Pascanu, si aveti in mod cert nevoie de macar un psihiatru si un endocrinolog pentru a va regla "robinetele" stricate! Altfel, cu asa un individ care se cramponeaza de sefia unui domeniu pur privat, liber si nelucrativ pentru practicantii sai ca hobby, avem sansa ca in curand sa incepem chiar de aici o noua dictatura! Si asta se poate intinde ca raia si in alte domenii, mult mai vitale! Pazea, tovarase securist sub acoperire!

    ReplyDelete
  3. Mai animalule de la 12.11, tu nu esti un gunoi, tu esti un excrement!
    Ba imputitule, sa-i dai limbi in cur lu mata si lui Dobrescu, nesimtitule!

    ReplyDelete
  4. Dle Dobrescu
    Puneti la dispozitie documentele cand ati fost ales dvs presedinte la CFI BARICADA. Lasati diversiunile pentru ca pana in prezent nu ati dovedit ca functia cu care semnati ati primit-o in urma unor alegeri democratice asa cum pretindeti dvs la altii. Doamna Lola ce functie are ? Sunt convins ca nu puteti oferi niciun proces-verbal de alegeri cu semnaturile participantilor prin care dvs ati fost ales presedinte.
    Cei care isi aroga functii pe care le au sunt numiti impostori. Deci pentru a nu fi acuzat ca sunteti impostorul anului dati-i prietenului Kallai documentul olograf pentru a risipi toate aceste acuzatii. Sper sa o faceti in cursul zilei de astazi pentru ca timpul trece in defavoarea dvs daca nu reusiti sa dovediti dupa 18 ani ca ati fost ales ca Nicolae Ceausescu presedinte pe viata la CFI BARICADA.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics