The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, December 12, 2008

Pașcanu vrea la „Bistroul” lui Dobrescu

Azi, 12 decembrie 2008, la ora 16.46, Leonard Pașcanu a tranmis lui Dan Dobrescu și unui grup de filateliști următorul mesaj (facsimilul din dreapta, pentru mărire click pe imagine):

Către: Clubul Filatelic Independent „Baricada”
În atenția: Domnului Președinte Dan Dobrescu

Întors acasă am văzut răspunsul dvs. la adresa mea nr. 156/11.12.2008 prin care îmi anunțam intenția de a participa la Adunarea Membrilor convocată de dvs. astăzi orele 18.00 la City Cafe Bistro. Faptul că în evidențele dvs. nu figurez ca invitat la Adunarea Membrilor vă pot informa că alți membri ai Clubului Baricada mi-au semnalat acest eveniment din viața C.F.I. Baricada și au considerat că președintele Federației, la care în Convocator chiar dvs. Susțineți că sunteți membru afiliat, poate lua parte la aceste lucrări evident fără imixtiuni în discuțiile ce vor avea loc.
Așa cum toate ședințele Federației (Comitet Director, Conferința Națională, Congres) sunt deschise pentru toți filateliștii, consider că și Adunarea Membrilor C.F.I. Baricada nu are nimic de ascuns, și în acest caz pot participa toți filateliștii interesați de viața filatelică românească. Sincer să fiu doresc să particip la Adunarea convocata de dvs. pentru a vedea cum descărcați de gestiune vechiul Comitet Director pe o perioada de 18 ani.
Având în vedere că dvs. ca reprezentant al C.F.I. Baricada ați acționat în justiție Federația Filatelică Română pentru că nu a convocat Congresul cu 30 de zile înainte ci doar cu 15 zile înainte de data stabilită (deși Federația anunțase acest Congres înca din luna decembrie 2007), doresc să apreciez criteriile morale după care convocați prima Adunare a Membrilor după 18 ani de la înființare, timp în care nu ați depus niciun Bilanț anual la organele financiare așa cum solicită Legea.
Problemele grave de încalcare a Legii de către dvs. în calitate de Președinte al C.F.I. Baricada, mi-au fost semnalate în scris chiar de vicepreședintele și trezorierul acestui club pe care astăzi încercați să-i compromiteți cu acest simulacru de Adunare Generală.
Pentru a intra în zona umorului mi-ar fi făcut plăcere ca pe lângă „chiolhanele” pe care le fac la „crâșma” lui Drăgușanu (așa cum afirmați dvs. deseori) să pot petrece o seară plăcută și la „Bistroul” lui Dobrescu.
În încheiere vă rog să-mi precizați telefonic (0744-500.566) sau pe e-mail: federatia_filatelica@yahoo.com până la ora 17.30 dacă considerați oportună prezența mea la Adunarea dvs. sau dacă această Adunare este secretă, deoarece se discută deciziile dvs. luate în afara legii.
Urez deplin succes Adunării generale a membrilor C.F.I. Baricada.

Cu stimă,
Leonard Pașcanu
Președinte

2 comments:

  1. Dle Dobrescu
    Puneti la dispozitie documentele cand ati fost ales dvs presedinte la CFI BARICADA. Lasati diversiunile pentru ca pana in prezent nu ati dovedit ca functia cu care semnati ati primit-o in urma unor alegeri democratice asa cum pretindeti dvs la altii. Doamna Lola ce functie are ? Sunt convins ca nu puteti oferi niciun proces-verbal de alegeri cu semnaturile participantilor prin care dvs ati fost ales presedinte.
    Cei care isi aroga functii pe care le au sunt numiti impostori. Deci pentru a nu fi acuzat ca sunteti impostorul anului dati-i prietenului Kallai documentul olograf pentru a risipi toate aceste acuzatii. Sper sa o faceti in cursul zilei de astazi pentru ca timpul trece in defavoarea dvs daca nu reusiti sa dovediti dupa 18 ani ca ati fost ales ca Nicolae Ceausescu presedinte pe viata la CFI BARICADA.

    ReplyDelete
  2. Doamna Lola..:))

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics