The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Sunday, December 14, 2008

Pentru Anonimul perdant

Materialul Secretariatul FFR trimite mesaje anonime a fost comentat de mai mulți anonimi. Unul dintre acești distinși domni m-a acuzat că sunt plătit pentru colectarea de adrese de mail. Prostii! Tot respectivul Anonim m-a luat la rost pentru că am publicat print screen-ul mesajului recepționat de la Seceretariatul Federației Filatelice Române. "Domnule administrator, aveţi acordul acestor persoane pentru publicare adreselor lor de poştă electronică? Sunteţi sigur că toate persoanele sunt de acord?" - mă interpelează persoana respectivă. Răspunsul meu este extrem de scurt și simplu: atâta timp cât informația publicată este de interes public precedentele Curții Europene de Justiție acceptă divulgarea unor informații și date personale ale celor implicați. Aninomul care îmi reproșează fapta este perdant din start. Fac această afirmație pentru că informația conform căreia un lider al vieții filatelice din România (Dan Dobrescu, președintele C.F.I. Baricada) este acuzat de fals de către forul suprem al filateliștilor (Secretariatul Federației Filatelice Române), este, fără îndoială, una de interes public. Îmi pare rău dragul meu Anonim că ai tras un loz necâștigător.
În acest context am și eu o întrebare - Federația Filatelică Română are acordul pentru publicarea pe pagina oficială a datelor personale - număr de telefonale și adresă de reședință - tutror președinților de asociaților afiliate sau între timp exmatriculate? Sunt aproape sigur că: NU! La adresa http://www.federatia-filatelica.ro/membriiFFR_actualizata.doc aveți aceste date. Tot pe pagina FFR este un document care, pe lângă datele mai sus amintite, conține și adresele de poștă electronică a persoanelor cărora a fost tranmisă facsimilul "Din activitatea falsului președinte Dan Dobrescu". Oare în acest caz putem vorbi despre interes public?
Iată documentul de pe pagina FFR cu datele personale ale șefiilor asociaților, dar și print screen-ul care dovedește locul depozitării acestuia.
pentru mărire click pe imagine

6 comments:

  1. "Fac această afirmație pentru că informația conform căreia un lider al vieții filatelice din România (Dan Dobrescu, președintele C.F.I. Baricada) este acuzat de fals de către forul suprem al filateliștilor", spuneti dvs., dle Kallai. Mi se pare putin deformata, de fapt, realitatea, deoarece dl Dan Dobrescu nu prea e un lider al vietii filatelice din Romania, una la mana, iar a doua la mana, se pare ca dl. Dobrescu nu prea e ceea ce vrea sa para: presedintele clubului Baricada, din doua motive: nu l-a ales nimenea, iar apoi acest club nu prea exista! Daca nu am dreptate, imi cer iertare, dar vreau si motivele.
    Mentionez ca nu eu sunt cel care a facut comentariul cu publicarea adreselor de mail.

    ReplyDelete
  2. Deci, din cate inteleg de la Anonimul 20:20, Dan Dobrescu nu este presedintele CFI Baricada, iar Baricada nici nu exista.
    OK si atunci Leonard Pascanu nu stie aceste lucruri? Nu mai inteleg nimic. In doaua adrese oficiale FFR - vezi materialele "Pascanu supervisor la Baricada" si "Pascanu vrea la „Bistroul” lui Dobrescu" - Pascanu trimite mesaje catre Clubul Filatelic Independent „Baricada” cu mentiunea "in domnului presedinte Dan Dobrescu". Stie cineva cum stau treburile? Nu exista Baricada si Dobrescu sau Pascanu nu are informatii la zi?

    ReplyDelete
  3. Pascanu este un om grav bolnav, care traieste intr-o alta realitate, in propria lui realitate. Nici macar nu este vorba de realitatea virtuala, pe care nu stie cum sa o acceseze, pentru ca este un analfabet pur-sange.

    ReplyDelete
  4. Domnule, treaba e evidenta, legal acest club nu exista! Iar daca zice cineva ca n-am dreptate, sa verifice la circa financiara, ca eu am verificat! Nu exista o asemenea persoana juridica nici la finante, nici la primaria de sector, nici la Primaria Capitalei, nu exista nicaieri decat in capul si in persoana dlui Dobrescu si a stampilei confectionate si utilizate de el pe documentele pe care le tot vantura peste tot. Mai mult, in cei 18 ani de cand, chipurile, s-a infiintat acest CFI (dar nu si-a indeplinit si obligatiile de inregistrare), sub palaria sa s-au desfasurat o serie de operatiuni patrimoniale (adica intrari-iesiri de bani, materiale filatelice si alte bunuri - scrie prin rev. Filatelia de acum cativa ani) fara nici un fel de acte si fara nici cea mai sumara contabilitate! Acum e prea tarziu de fabricat asa ceva, iar daca se incearca - vorba lui pascanu pe care nu-l iubesc, dar sunt nevoit sa-i dau dreptate - Dobrescu face o infractiune. Mai mult, s-au acordat premii in numele CFI Baricada; unele dintre acestea, conform legii, sunt asimilate cu venituri salariale, trebuia calculat, retinut si varsat la bugetul de stat impozit pe venit - ori intocmita o fisa fiscala daca impozitul ar fi urmat sa fie platit de beneficiar. Nu s-a facut nimic din toate acestea, pentru ca la finante nu se stie nimic de CFI Baricada (acum, ca am intrebat acolo de ei, si-au notat constiinciosi si au zis ca o sa trimita inspectorii pe teren, ca sa vada cum e treaba, sa intocmeasca procesele verbale, sa incerce sa calculeze banii datorati statului si sa aplice masurile disciplinare sau, dupa caz, sa propuna inceperea urmaririi penale.
    Mai clar de atat, nu mai stiu ce sa va spun! Pe ortacii dlui Dobrescu, ii rog sa se abtina, pentru ca, probabil, la cluburile lor lucrurile stau tot asa.

    ReplyDelete
  5. 3589 FUNDATIA CULTURALA BARICADA 3536/B/1996 297 18.05.1996 75 08.05.1996 EDUARD VICTOR GUGUI,DAN
    APOSTOL,RODICA APOSTOL,CRISTINA
    CATANA
    sa contribuie la accelerarea procesului de democratizre

    ReplyDelete
  6. Băi, plecaţi cu cioacele de-aici, nu mai folosiţi copy-paste din tabele fără să ştiţi ce ţi cum, ce naiba, vă faceţi de cacao de râd şi curcile-alea din Ieşi, de pe la nea Patapie-fizicianu, care cred că umple şi el cât de curând nădragii pentru-aceleaşi belele ca mentoru istai de Bucale...

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics