The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Sunday, December 14, 2008

Secretariatul FFR trimite mesaje anonime

Puțin după miezul nopții Secretariatul Federației Filatelice Română a transmis pe adresa electronică a zeci de filateliști un mesaj având cu specificația "Din activitatea falsului președinte Dan Dobrescu". Scrisoarea conține doar facsimilul unui document olograf al lui Dan Dobrescu prin care acesta, în numele C.F.I. Baricada, cere Judecătoriei Sectorului 1 eliberarea unui certificat de grefă. Documentul solicitat de Dan Dobrescu se referă la dosarul nr. 19950/299/2008, care are ca obiect cererea de anulare a hotărârilor Congresului FFR din 25 octombrie a.c. și a fost necesar - spune președintele C.F.I. Baricada - pentru dosarul nr. 43785/3/2008 având ca obiect cererea FFR de înregistrare a modificărilor actului constitutiv. Mesajul nu a avut nici o explicație privind afirmația din rubrica "subject" și nu poartă semnătura vreunui membru al conducerii FFR. Mai jos vă pun la dispoziție facsimilul cererii respective, dar și print screen-ul mesajului recepționat.
pentru mărire click pe imagine

9 comments:

  1. Administratorul blogului şi-a permis să posteze un print screen cu o mulţime de adrese de mail, ale mai multor persoane. Este o treabă care nu se face. Domnule administrator, aveţi acordul acestor persoane pentru publicare adreselor lor de poştă electronică? Sunteţi sigur că toate persoanele sunt de acord? Vă plăteşte cineva pentru colectarea de adrese de mail?

    ReplyDelete
  2. Eu inteleg ca Dvs. de la ora 15:18,in principiu aveti dreptate, dar porcaria a facut-o Secretariatul FFR, sub directa indrumare a lui Leonard Pascanu, care cauta motiv de scandal din orice obiect care ii cade in mana. Este disperat ca ii sunt facute publice toate golaniile si hotiile pe spinarea filatelistilor romani, nu are NICI UN FEL DE RASPUNS la intrebarile care i se pun pe blog sau direct in obraz si atunci, in disperare, arunca pe net titluri fara obiect cu documentele insotitoare, ca nuca in perete!
    Ma intreb mai intai ce cauta in mana dlui Pascanu un document olograf, adresat de catre Dl Dan Dobrescu, in conditiile Legii, Judecatoriei sectorului 1, document inregistrat, parafat si timbrat legal, care este DE FACTO si DE JURE un obiect al relatiei INVIOLABILE intre un cetatean si Justitia din tzara sa. Cum a obtinut dl Pascanu acest document? I l-a furnizat cumva Dl Dan Dobrescu, ori l-a obtinut prin bine-cunoscutele sale metode ilicite, acele vechi "metode pcr" care sunt ilegale in statul de drept Romania?
    In acest context,pentru a fi convingator si inteles corect, Dl Kallai a fost OBLIGAT sa publice print screen-ul pe care Dvs. il criticati la modul corect!
    In ceea ce ma priveste, Domnule Kallai, tinand cont de actuala "situatie de razboi filatelic", chiar daca o vreme voi primi spam-uri (desi imi protejez PC-ul cat pot mai bine!) va asigur ca aveti deja un acord de publicare a unei adrese de e-mail si va declar ca, prin acesata, am deschis lista acordurilor respective pentru toti doritorii, fie ei (deocamdata) anonimi ori cu numele declarat. Repet, metodele murdare de reactie si fara obiect ale "taberei Pascanu" (ca sa ma exprim foarte delicat!) determina aceste afirmatii care accepta exceptia de la regula.
    Sper ca am fost inteles si de catre mereu prezentul individ fara rost, acel rau si natarau care nu este in stare sa priceapa inca pe ce lume se afla!

    ReplyDelete
  3. Domnule de la 16:10, nu schimba mesajul celui de la 15:18, certurile voastre nu prea intereseaza pe nimeni. Este vorba de utilizarea in siguranta a unei adrese care, in acceptia unor reglementari internationale TREBUIE SA RAMANA PRIVATA, DACA DETINATORUL NU HOTARESTE ALTFEL! Dumneata, daca nu stii ce inseamna internetul, lasa-i pe cei care sunt de meserie sa se ocupe de asta.

    ReplyDelete
  4. Daca, asa cum spuneti, "certurile voastre nu intereseaza pe nimeni", atunci de ce mai intrati pe acest blog? Eu v-am inteles, v-am dat dreptate, incerc sa militez, ca si alti colegi, pentru un limbaj decent si caracterizat de un "political correctness" pe acest blog pe care se posteaza EFECTIV probleme serioase ale unui domeniu social din Romania, dar dupa iritarea excesiva de care dati dovada, cred ca ori sunteti de la vreo nou infiintata politie a net-ului din Romania, ori sunteti pur si simplu un membru al "gastii Pascanu &Co" si nu incercati altceva decat sa abateti atentia cu orice chip de la problema de fond. Si ce meserie ati spus ca aveti?
    As propune, pentru a nu mai prelungi discutia, ca Dl Kallai sa scoata de pe blog aceasta PORCARIE venita de la asa-zisa FFR (care, de jure, se pare ca nici nu exista!) si sa revenim la "oile" noastre REALE!

    ReplyDelete
  5. Mai domnu fizicianu Patapie (78.96.143.128), ce iti mai place tie sa te bagi ca musca-n curul calului. Esti ori prost, ori foarte prost. Un lucru e sigur: esti idiot! Mai lasa-ne cu filosofiile tale ca sunt gresite, gretoase si plicticoase. Unde vezi tu doua tabere? Aici nu sunt decat doi indivizi care daca ar putea s-ar strange de gat unul pe altul.
    Sigur ca pe langa ei mai sunt si niste natarai care-i intarata. Dar tu esti prea prost sa intelegi asta. Asa ca du-te si bea-ti ceaiul si cere plosca sau pampersii de noapte. Si nu uita prostamolul!

    ReplyDelete
  6. Domnului de la 17:08 - Nu aceeea este adresa tipului de la 17:02, noi il urmarim de mai multa vreme, ca a tot imprastiat scame, are un bot-net pe statie, iar cei de la RDS nu vor sa ia masuri.

    ReplyDelete
  7. Care "noi il urmarim de mai multa vreme"? Pe cine vreti voi sa intimidati cu frazele voastre de vechi securisti? Credeti ca mai merge cu diversiuni? Mai, sunteti niste mafioti care faceti front comun in calea implacabilului care va va matura din viata filatelica romaneasca, nu sunteti decat niste banali paduchi cu trompa mare!

    ReplyDelete
  8. Prostamolul... si nu uita scufita, ca la varsta matale o sa te traga curentul, si cine stie in ce mai dam. N-ai auzit ca-ncepe criza financiara? De unde vrei bani pentru alte ceremonii, ca domn presedinte sigur nu ne da.

    ReplyDelete
  9. Dle Dobrescu
    Puneti la dispozitie documentele cand ati fost ales dvs presedinte la CFI BARICADA. Lasati diversiunile pentru ca pana in prezent nu ati dovedit ca functia cu care semnati ati primit-o in urma unor alegeri democratice asa cum pretindeti dvs la altii. Doamna Lola ce functie are ? Sunt convins ca nu puteti oferi niciun proces-verbal de alegeri cu semnaturile participantilor prin care dvs ati fost ales presedinte.
    Cei care isi aroga functii pe care le au sunt numiti impostori. Deci pentru a nu fi acuzat ca sunteti impostorul anului dati-i prietenului Kallai documentul olograf pentru a risipi toate aceste acuzatii. Sper sa o faceti in cursul zilei de astazi pentru ca timpul trece in defavoarea dvs daca nu reusiti sa dovediti dupa 18 ani ca ati fost ales ca Nicolae Ceausescu presedinte pe viata la CFI BARICADA.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics