The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, December 5, 2008

Silviu Dragomir despre Leonard Pașcanu

Materialul Întrebarea noastră cea de toate zilele (9) a fost comentat de un Anonim care a făcut referire la un articol publicat în ziarul Cotidianul și semnat de Silviu Dragomir. Materialul de presă a apărut în 1994. Iată, ce a scris cunoscutul filatelist:

2 comments:

  1. Premoniţia Dlui Dr Mihai Neagu Basarab s-a împlinit. Gaşca condusă de "Big LP" a dus de râpă filatelia din Romania.
    Ce s-a întâmplat însă cu războiul Dlui Silviu Dragomir? S-a semnat pacea sau este numai un armistiţiu.
    O tempori!

    ReplyDelete
  2. Dle Dobrescu
    Puneti la dispozitie documentele cand ati fost ales dvs presedinte la CFI BARICADA. Lasati diversiunile pentru ca pana in prezent nu ati dovedit ca functia cu care semnati ati primit-o in urma unor alegeri democratice asa cum pretindeti dvs la altii. Doamna Lola ce functie are ? Sunt convins ca nu puteti oferi niciun proces-verbal de alegeri cu semnaturile participantilor prin care dvs ati fost ales presedinte.
    Cei care isi aroga functii pe care le au sunt numiti impostori. Deci pentru a nu fi acuzat ca sunteti impostorul anului dati-i prietenului Kallai documentul olograf pentru a risipi toate aceste acuzatii. Sper sa o faceti in cursul zilei de astazi pentru ca timpul trece in defavoarea dvs daca nu reusiti sa dovediti dupa 18 ani ca ati fost ales ca Nicolae Ceausescu presedinte pe viata la CFI BARICADA.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics