The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Wednesday, September 26, 2007

Între marxismul lui Pașcanu și politica editorială a Romfilateliei

Stimaţi Administratori,

Apreciez onestitatea Dvs. Publicând materialul privind "Leonard Paşcanu şi faptele sale", care este începutul unui serial. Nu vreau să discut despre preambulul care însoţeşte materialul transmis de mine. Poate după ce ne vom cunoaşte nemijlocit o să putem să le comentăm.
Regret că nu aţi publicat şi documentele care lămureau cititorii asupra alegaţiilor lansate de Domnul Leonard Paşcanu. De asemenea regret că nu aţi exclus de pe blog citatul cu "starea de fapt" care aşa cum vă spuneam îmi aminteşte de clasicii marxism leninismului. Din păcate Domnul Leonard Paşcanu nu este nici măcar un clasic în filatelie, ci este un prăpădit de excroc.
Vă promit câte două materiale pe săptămână, care să menţină cald blogul Dvs., căci altfel se fâşie. Oricum Domnul Leonard Paşcanu şi-a epuizat lista de alegaţii. Acum urmează decontul pentru el şi grupul care îşi închipuie că fac legea în FFR. Legea o face justiţia română şi nu partidele politice sau mişcarea masonică.
Filatelistul Înşelat

Aceasta este mesajul primit de la persoana care se erijează într-un Filatelist Înşelat. Depeşa dumnealui necesită o serie de precizări. Această intervenţie a Colegiului editorial nu doreşte îngrădească dreptul la opinie, dar considerăm că este de cuvinţă să facem o serie de enunţuri, mai ales că printre noi se află şi un jurnalist profesionist. Unele din aprecierile colegului nostru, Filatelistul Înşelat, sunt în neconcordanţă cu adevărul. Ca în orice redacţie, chiar şi al unui blog, linia editorială este prestabilită, deci, conţinutul preambulului publicat de noi, legat de acuzele Filatelistului Înşelat rămână la atitudinea noastră. În următorul caz, documentele transmise de Filatelistul Înşelat nu au fost publicate pe paginile blogului din motive tehnice (astfel, pentru cei cunoscători, una dintre documentele referitoare la decizia instanţei privind restituirea unor sume de bani are următorele parametrii: 3,18 cmX4,73cm şi 300 de pixels/inch).
În privinţa citatului ce apare pe frontispiciul blogului, legat de viaţa filatelică din România şi intitulat ”stare de fapt”, iarăşi, trebuie să precizăm că este o decizie a echipei redacţionale şi defineşte linia editorială. Dacă textul respectiv este sau nu de sorginte maxisto-leninistă, credem de cuvinţă că această apreciere să facă de către cititorii noştri, cei mai mulţi, pe bună seamă, filatelişti. În ultimul paragraf din mesajul Filatelistului Înşelat am remarcat o expresie care nu are nici o legătură cu filatelia, dar nici cu o justiţie modernă şi eficientă. Legea, în opinia noastră, ar fi trebuit aplicată în această dispută, de mult timp în urmă, de către justiţie, tocmai cum susţineţi Dvs., fără implicarea unor partide politice sau a mişcării francmasonice (n.r. - ???).
În rest, aşteptăm în continuare dezvăluirile Dvs., iar cele care sunt la obiect şi sunt susţinute de probe le vom publica fără nici o reţinere.
Cu respect,
Administratorul blogului,
Filatelistul Furios

1 comment:

  1. Colegilor, se tot vorbeste despre anchete fara interventii etc., etc., dar am fost de fata intamplator cand un general de politie (amic dovedit al Cristinei Popescu) a sunat un inspector de politie implicat in cercetarea unui dosar facut in urma unei reclamatii a lui Dobrescu. Si pentru ca nu am fost singur (mai erau de fata inca doua persoane), nu cred ca poate spune cineva ca sunt nebun sau am visat! E drept ca sunt bune cateodata unele relatii, dar asa cum sunt ele folosite de acesti indivizi imi fac greatza. Indivizii astia nu au nici un Dumnezeu si s-au aliat in cel mai pur stil mafiot!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics