The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, December 19, 2008

Convocat la "o discuție lămuritoare"

Materialul Leonard Pașcanu m-a mințit! a provocat o manifestare violentă, ieșită din comun, din partea lui Leonard Pașcanu. În comentariul din 18 decembrie 2008, ora 14:10 a făcut o serie de afirmații tendențioase, fără nici o acoperire în realitate și fără nici o legătură cu subiectul articolului. Totuși, nu voi intra în polemică cu Leonard Pașcanu pentru simplu motiv că nu pot dialoga, până nu-mi explică gestul, cu cineva care m-a mințit.
La sfârșitul comentariul Pașcanu a ținut să facă o precizare: vă invităm la sediul FFR pentru a avea o discuție lămuritoare cu Biroul Executiv privind activitatea dvs. ca filatelist. În acest scop vă rog să ne transmiteți la care asociație filatelică sunteți legitimat.
Eu nu voi refuza această înfățișare, cum nu am refuzat o confruntare cu Leonard Pașcanu ce a avut loc în urmă cu trei zile în biroul meu. Totuși, îl rog pe Leonard Pașcanu, să-mi comunice oficial, din partea Federației Filatelice Română, detaliile acestei întâlniri. Îl rog ca în convocator să-mi precizeze pe ce bază legală – articol din statutul FFR – sunt chemat în fața Biroului Executiv, în ce calitate, iar documentului să atașeze o decizie al Birouluiu Executiv privind audierea mea și din care să reiesă calitatea BE în care dorește să mă audieze. Deasemenea, să-mi precizeze din timp data, ora și locul unde se va desfășura audierea precum și ce documente trebuie să am asupra mea.
László Kállai

p.s. - în opinia unui membru BE acest demers al lui Leonard Pașcanu vizează revocarea mea din calitatea de comisar național la HUNFILA 2009, dar și refuzarea exponatului fiicei mele pentru expoziția BULGARIA 2009

Citiți NETICHET - Regulile ce trebuie respectate!

10 comments:

  1. Desi i s-a explicat de mai multe ori ca nu traim in Somalia sau Rwanda, dl Pascanu Leonard nu are capacitatea de intelegere a acestui adevar evident. El se crede in epoca stalinista, prin anii'50, cand abia se nascuse. Probabil ca a fost botezat de un popa proaspat activist de partid, iar nas i-a fost un batran securist. Altfel nu se explica de ce dl Pascanu Leonard practica in mod curent ceea ce se numeste , in limbaj juridic, CERCETARE ABUZIVA. Legea penala prevede pedeapsa cu inchisoare pentru un astfel de delict. Dar daca dl.Pascanu Leonard colectioneaza SI PROCESE PENALE, atunci este liber sa fie "original" in acest fel AL LUI.
    Si ca sa-i mai punem o intrebare (la care, in mod sigur, nu ne va da un raspuns), am vrea sa stim in ce articol si paragraf al Statutului FFR, oricare editie a acestuia, este stipulata o astfel de solicitare, in speta echivalenta cu CERCETAREA ABUZIVA, pe care dl Pascanu Leonard o adreseaza acum Dlui Kallai?
    Procedura tipic pascaniana cu "uite popa-nu e popa"- adica "uite comisarul HUNFILA-nu e comisarul HUNFILA" tzine de acelasi comportament stalinist, varianta recompensatorie sau nu, dupa cum crede anchetatorul sef, care sta cu bombonica pregatita...sa o dea...sau sa o ia...depinde cum raspunde anchetatul, aflat pana acum doar in faza de urmarire informativa.
    In ce secol si in ce lume traiti,tovarase anchetator-comisar sef Pascanu Leonard?

    ReplyDelete
  2. Scrie cumva in Statulul FFR ca trebuie sa prestati activitati impotriva imaginii Federatiei si a membrilor ei ? Ceea ce promovati dumneavoastra cu acesti anonimi pe acest blog se cheama cumva activitate de promovare a imaginii filateliei romanesti ? Mai aveti curajul sa ne reprezentati ?
    Cine este personajul din BE care v-a informat ca nu corespundeti mai nou cu profilul unui emisar al Romaniei ? Cine spune ca familia are de tras din cauza capului ?

    ReplyDelete
  3. Oare cel de la 21:16 în ce lume trăieste? Prestare? Promovare? Reprezentare?
    Ce întrebări puse de un om ce se află încă prin 1970.

    ReplyDelete
  4. Care au fost motivele pentru care domnul Kallai a fost numit comisar pentru expozitia de la Budapesta?
    Ce rezultate deosebite in plan filatelic are acest domn?
    Ce a facut din punct de vedere promotional/ social/ obstesc pentru filatelia romaneasca?
    Iar trimitem persoane fara competente la expozitii ca sa ne reprezinte?
    Mai mult, o persoana care a dovedit simtaminte antiromanesti si s-a exprimat faptic prin actiuni denigratoare impotriva filatelistilor romani?

    ReplyDelete
  5. PRECIZATI si faceti loc la COMENTARII
    Dupa ceea ce pretindeti ca respectati pe acest blog, nu prea se vede.

    NETICHET
    Regulile ce trebuie respectate în cazul blogurilor se adresează atât proprietarului de blog cât și celor ce comentează pe marginea posturilor din bloguri. Ținând cont că un blog este jurnalul personal online al persoanei care îl deține trebuie să știți că acesta nu este obligat să vă publice toate comentariile sau să vă răspundă la ele.

    1. Informaţia publicată pe acest blog se conformează legilor şi uzanţelor generale ale comunicării publice. Informaţia va fi pe cât posibil verificată. Fiindcă blogerii sunt persoane şi nu redacţii, verificarea este mai dificilă, dar, atunci când ea nu este posibilă, informaţia va fi marcată explicit ca neverificată/incertă/zvon.

    2. Acuzaţiile formulate pe acest blog vor fi susţinute factual. Poziţia persoanei sau entităţii incriminate va fi solicitată şi preluată atunci când este obţinută. Dacă entitatea incriminată nu formulează un răspuns, acest lucru va fi menţionat.

    3. Acest blog descurajează atacurile la persoană.

    4. Acest blog descurajează violenţa de limbaj, obscenitatea, certurile din subsolul posturilor, ura personală, de rasă, confesională, discriminările de orice tip. Acest blog nu va promova astfel de modalităţi de creştere a traficului.

    5. Acest blog precizează, în măsura posibilului, sursa primară a conţinuturilor text, foto, audio şi video preluate.

    6. Acest blog îşi protejează sursele (datele personale autorilor de postări care folosesc pseudonime), atunci când sursele respective formulează opinii critice sau difuzează informaţii care lear atrage represalii în organizaţiile din care fac parte sau altundeva.

    7. Atunci când completați formularul de comentariu nu este obligatoriu să introduceți datele personale reale, cu toate acestea este recomandat să precizați un nume sau o porecla după care să fiți identificat în lista comentatorilor. Nu utilizați numele sau porecla unei alte persoane care a comentat anterior și nu comentați folosind de fiecare dată un alt nume sau o altă poreclă.

    8. Acest blog îşi rezervă dreptul de a opri reacţiile despre care consideră că alterează logica discuţiei din subsolul postului, ca şi cele care i se par formulate numai pentru sporirea numarului de linkuri ale celui care le postează.

    9. Nu folosiți majuscule. Utilizarea literelor majuscule în comentarii semnifică faptul că țipați la cei cărora le răspundeți.

    10. Atunci când citați o altă persoană sau o altă sursă, fie atunci când postați un mesaj fie atunci când comentați, nu omiteți să includeți și numele persoanei citate sau adresa web a textului original.

    ReplyDelete
  6. Trist ca s-a ajuns sa "pedepseasca" exponatul fiicei, doar fiindca tatal tine un blog critic la adresa sefilor federatiei. E un semn clar de disperare si intoarcere la practici pur staliniste.

    ReplyDelete
  7. Prafuri in ochii vostri. Nu i-a interzis nimeni sa expuna. Dar deja administratorul cenzureaza mesajele. Acum se poate, a gasit calea. Am avut un mesaj anterior legat de regulile ce ar trebui respectate pe blog. L-a cenzurat asa cum probabil o sa faca si cu acest mesaj.

    ReplyDelete
  8. Pascanu spune:
    Domnule Kallai,
    In privinta onestitatii dumneavoastra m-am lamurit de mult. Doresc sa va precizez cateva idei:
    1) Uitati-va in oglinda si incercati sa vedeti cine sunteti cu adevarat.
    2) Cu siguranta ca va acordati mai multa importanta decat aveti in realitate. Daca nu v-a mers cu politistii din Maramures incercati acum metoda cu "anonimii filatelici".
    3) Prin ceea ce scrieti denaturati si dezinformati oamenii, actionand in colaborare cu Dobrescu si compania lui de 2-3 delationisti.
    4) Va atrag atentia ca prin inactivitatea de care dati dovada, puneti pentru prima oara in pericol din 1990 participarea expozantilor din Romania la HUNFILA 2009. Ceea ce faceti sau mai bine zis nu faceti dumneavoastra se numeste SABOTAJ. Informati pe dl Alexandru Bartoc ce ati facut pana in acest moment referitor la HUNFILA 2009. Cati expozanti aveti?
    5) Afirmati ca nu doriti sa dialogati cu mine. Oricum prin mesajele anonime pe care le postati impreuna cu colaboratorul Dobrescu aruncati la greu cu dejectii peste toti si toate.
    6)Dupa ce vom analiza activitatea dumneavoastra in calitate de comisar roman vom lua masurile ce se impun.
    7) Va victimizati invocand chiar copilul dumneavaostra. Nu cumva eu sunt persoana care i-am promovat exponatul ? Nu cumva eu sunt cel care v-am recomandat pentru expozitia din Australia ? Aveti un suflet meschin si las cand va folositi de imaginea propriului dvs. copil in lipsa de alte argumente care sa justifice mizeriile lansate impreuna cu partenerul Dobrescu. Va asigur ca fetita dvs. nu va avea niciodata nimic de suferit in filatelie pentru ca nu are nicio vina ca Dumnezeu i-a dat un astfel de tata. II urez deplin succes la expozitia BULGARIA 2009.
    8) Vad ca anuntati inchiderea sezonului de balacareli pentru care sunteti mare specialist. Va luati cumva banii din intretinerea blog-ului Ziua si plecati la munte ?
    Ma astept la o riposta energica de la golanii anonimi la cele scrise de mine. Am inceput sa va recunosc stilul ziaristic din mesajele anonime.
    Sarbatori linistite.

    ReplyDelete
  9. Leule ai sarbatori lnistite?
    stai sa vezi ce ti am pregatit!

    ReplyDelete
  10. Oare unde erati toti pe vremea EFIRO 2008? Chiar nu ati stiut niciunul despre toate abuzurile lui bartoc si pascanu in legura cu Scaiceanu, Dragoteanu, Dobrescu? Poate ca alta ar fi fost acum imaginea FFR si a filatelistilor romani in fata FIP, daca macar unul dintre dumneavoastra avea atunci curajul sa deschida gura!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics