The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Wednesday, November 12, 2008

NETICHET

Regulile ce trebuie respectate în cazul blogurilor se adresează atât proprietarului de blog cât și celor ce comentează pe marginea posturilor din bloguri. Ținând cont că un blog este jurnalul personal online al persoanei care îl deține trebuie să știți că acesta nu este obligat să vă publice toate comentariile sau să vă răspundă la ele. Intră în vigoare începând cu 20 decembrie 2008, ora 00:00.

1. Informaţia publicată pe acest blog se conformează legilor şi uzanţelor generale ale comunicării publice. Informaţia va fi pe cât posibil verificată. Fiindcă blogerii sunt persoane şi nu redacţii, verificarea este mai dificilă, dar, atunci când ea nu este posibilă, informaţia va fi marcată explicit ca neverificată/incertă/zvon.

2. Acuzaţiile formulate pe acest blog vor fi susţinute factual. Poziţia persoanei sau entităţii incriminate va fi solicitată şi preluată atunci când este obţinută. Dacă entitatea incriminată nu formulează un răspuns, acest lucru va fi menţionat.

3. Acest blog descurajează atacurile la persoană.

4. Acest blog descurajează violenţa de limbaj, obscenitatea, certurile din subsolul posturilor, ura personală, de rasă, confesională, discriminările de orice tip. Acest blog nu va promova astfel de modalităţi de creştere a traficului.

5. Acest blog precizează, în măsura posibilului, sursa primară a conţinuturilor text, foto, audio şi video preluate.

6. Acest blog îşi protejează sursele (datele personale autorilor de postări care folosesc pseudonime), atunci când sursele respective formulează opinii critice sau difuzează informaţii care lear atrage represalii în organizaţiile din care fac parte sau altundeva.

7. Atunci când completați formularul de comentariu nu este obligatoriu să introduceți datele personale reale, cu toate acestea este recomandat să precizați un nume sau o porecla după care să fiți identificat în lista comentatorilor. Nu utilizați numele sau porecla unei alte persoane care a comentat anterior și nu comentați folosind de fiecare dată un alt nume sau o altă poreclă.

8. Acest blog îşi rezervă dreptul de a opri reacţiile despre care consideră că alterează logica discuţiei din subsolul postului, ca şi cele care i se par formulate numai pentru sporirea numarului de linkuri ale celui care le postează.

9. Nu folosiți majuscule. Utilizarea literelor majuscule în comentarii semnifică faptul că țipați la cei cărora le răspundeți.

10. Atunci când citați o altă persoană sau o altă sursă, fie atunci când postați un mesaj fie atunci când comentați, nu omiteți să includeți și numele persoanei citate sau adresa web a textului original.

No comments:

Post a Comment

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics