The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Monday, December 1, 2008

Întrebarea noastră cea de toate zilele (5)

Cum, când şi la ce clase de competiţie aţi obţinut Leonard Pașcanu titlul de membru de juriu FIP? Se ştie că performanţa Dvs. la nivel de expoziţie FIP este o medalie de Argint Mare cu un exponat de istorie poştală. În ultimii 15 ani numele Dvs. nu a apărut la vreo expoziţie filatelică naţională. De ce preşedintele FFR declară public la TV că şi-a vândut colecţia, şi nu demonstrează tot public, prin participari la expoziţii ca are o colectie filatelică. Altfel, cum să fii preşedinte de onoare/onorific al FFR şi să nu ai o colecţie ? De ce nu a expus-o niciodată?

1 comment:

  1. Inculpatul Pascanu Leonard este un negustor filatelic fara firma care se sustrage de la plata impozitelor. Tine cu dintii de pozitia de "presedinte", indiferent cum se chiama aceasta, pentru a face acest comert si a promova falsurile, care sunt deja celebre (vezi articolele Dlui Silviu Dragomir). Aparitia casei de licitatie Yaman i-a mai redus din dever si probabil ca o sa-l duca la faliment.
    De precizat ca numele sau nu a aparut, in ultimii 15 ani, la nici o expozitie nationala si internationala sub patronaj FIP. A expus odata, cred ca dupa anul 2000 (trebuie consultata colectia revistei Filatelia unde intr-un material model LP s-a comparat cu inaintasi de seama ai filateliei romanesti), la Monaco 1 - 2 panouri, dar care continea materiale imprumutate.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics