Conform unei facturi prezentată de Leonard Pașcanu la Conferinţa FFR din 2007, aceasta a achitat 700 milionane pentru mobilier la EFIRO 2004. Comanda acestui mobilier de 700 milioane a fost aprobată în Biroul Executiv? S-au întocmit forme de intrare pentru acest mobilier (Nota de intrare recepție - NIR)?
Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai
Best view with Mozilla Firefox
Sunday, November 30, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Felicitari Domnule Kallai!
ReplyDeleteLucrati cu materialul clientului. Activitatea in afara legii a inculpatului Pascanu Leonard a inceput cu mult inainte.Pentru aceasta ar fi bine sa ne amintim ce scria Dl Silviu Dragomir in anii 1992 - 1995 in ziarul Cotidianul, sau sa rasfoim cu alti ochi colectia revistei Filatelia incepand cu anul 2000. De aici, printre altele, o sa aflam ca inculpatul Pascanu Leonard este cel care a contribuit decisiv la infiintarea Romfilatelia, pe care azi o injura.
O tempori!
Din surse demne de incredere se aude ca societatea Romfilatelia va fi desfiintata, devenind doar editura realizatoare a emisiunilor postale emise de CNPR. Doamna din foto va fi promovata intr-o functie de inalt consilier la Ministerul Comunicatiilor si Informatiilor. De asemenea, Muzeul Filatelic va trece in subordinea Muzeului National de Istorie, iar domnul Scaiceanu va fi nevoit sa isi gaseasca un loc de munca mai adecvat pregatirii domniei sale.
ReplyDeleteNu-i duce tu grija Dlui ing. Cristian Scaiceanu. Pregatirea sa profesionala si filatelica este superioara celei pe care o ai dumneata si de aceea nu va fi nevoit sa isi gaseasca un loc de munca mai adecvat intereselor voastre.
ReplyDeleteAr fi grav daca editarea timbrelor va ramane tot la Romfilatelia. Asa ceva nu se intampla nicaieri in Europa, ca editarea timbrelor sa fie la o societate comerciala (fie ea si de stat). S-ar putea ca ceva sa se schimbe si pe-acolo, indiferent de cine vine la putere sau la minister. S-ar purtea ca, in cele din urma, sa scapam de cutra aia pe care Dobrescu o apeleaza cu "doamna filateliei romane" (sic!), iar atunci o sa vedem care e si treaba aia cu cartile insotite de colite-fantoma. Stimabile, pregateste-te!
ReplyDeleteAnonimului de la ora 19:34,
ReplyDeleteDaca tot vorbesti fara sa fi informat, luand drept bun ceeace iti povesteste Dl Leonard Pascanu, cunosti cum este organizata treaba aceasta in Franta?
Te rog sa nu imi pui in gura ceeace nu imi apartine (vezi gluma voastra cu "doamna filateliei romane"). Oricum, chiar daca te dai liberal, nu o sa ajungi nici odata director general la Romfilatelia, chiar daca te lauzi in acest sens prin targ (a se citi Targul filatelic de la Brasov).
Totodata, te rog sa dai dovada ca ai cei 7 ani de acasa, folosind particula "Domnul", atunci cand imi scri numele de familie.
Pana atunci sa auzim numai de bine,
Îmi pare rău pentru dl. Dobrescu, dar anonimul de pe 3 dec. 19:34 cam are dreptate. Asocierea d-lui Dobrescu cu Romfilatelia, în materie de editare a volumelor sale ar fi fost o treabă bună, deoarece sunt de părere că orice lucrare publicată constituie un pas înainte pentru filatelie în general şi pentru cercetarea filatelică în particular (lăsând la o parte că persoanele efectiv interesate, în particular, de cele două volume ale sale se numără pe cele zece degete), dar comercializarea cărţilor împreună cu nişte produse care sunt filatelice, nu poştale, demonstrează cunoştinţele d-lui Dobrescu în materie de editare. Păcat că Popeasca n-a găsit pe altcineva să o consilieze (sau, poate, cunoscând slabul interes al colecţionarilor pentru subiectele alese, Romfilatelia a apelat la un "truc", ca să poată totuşi să-şi mai scoată din cheltuielile efectuate. Oricum ai întoarce-o, în cele două situaţii Romfilatelia a făcut o vânzare condiţionată a unor produse, iar dl. Dobrescu este complice la acest lucru. Nu doresc răspuns, deoarece greşeala d-lui Dobrescu este evidentă şi nu poate aduce nici un argument în favoarea sa.
ReplyDeleteAveti dreptate! Dobrescu e ofticat ca nu a castigat nimic din sponsorizare (de fapt nu a inteles niciodata cum stau lucrurile!) si de atunci a pornit o lupta absurda si prosteasca impotriva lui Pascanu si a tuturor. Din pacate, multi au pus botul si i s-au alaturat, sperand in functii si alte favoruri pe care Dobrescu le promite aiurea. Ne da lectii de moralitate si de cunostinte filatelice, dar nu a trecut vreodata de argint la vreo exopozitie. Scaiceanu, alt personaj fara performante filatelice si colegul sau, vor fi cat de curand dati afara din posturile pe care le ocupa pentru ca nu au produs nimic si au cheltuit banii statului degeaba!
ReplyDeleteCat despre doamna filateliei romanesti, demiterea ei de la Romfilatelia e aproape, dar probabil se vor gasi unii sa o sanctioneze prin promovare.
Ultimii doi anonimi fac din nou o diversiune gen bigLP. Primul o ia mai moale la inceput, pentru ca apoi sa spuna niste prostii. Mai intai as vrea sa stiu care este a doua carte editata de Dl Dan Dobrescu prin Romfilatelia! (Eu nu mi-o amintesc!) Apoi, chestiunea cu vanzarea alaturi de o carte a unei emisiuni cica doar filatelice, nu si postale (!!!) ar fi fost determinata de "slabul interes al colectionarilor pentru subiectul ales", aberatie intarita la modul vulgar de al doilea comentator, mai "pascanian" la vorbe! Nu uitati ca acest sistem de comercializare s-a aplicat mai intai la colita cu Ilie Nastase. Domnilor, orice emisiune postala a unei administratii postale este de interes mai intai pentru colectionarii la modul cronologic ai timbrelor tarii respective, apoi ii intereseaza si pe tematicienii din toata lumea, asa ca nu tzine chestia cu "slabul interes". Daca va referiti la lucrare, ea a fost editata in limba engleza si in acest fel a devenit accesibila tuturor celor interesati din satul global care se numeste Pamant! Dar nu are rost sa dai margaritare la porci, mai ales cand, asa cum spune crasmarul Serban tot astazi intr-o interventie pe blog, cei care vorbesc despre domenii complicate de colectionare, merg la targuri doar "ca sa-si vanda gioarsele"!
ReplyDeleteSi ca sa inchei, va rog si eu sa utilizati un stil urban in exprimare, fara "bulangii", "o ia in mana", "a pus botul" si alte golanisme de analfabeti cu fitze! Se inroseste tastatura cand scrieti aceste mascari! Veniti, va rog, cu argumente logice si cu fapte reale! Numai asa vom asana (daca doriti, intr-adevar) atmosfera din filatelia autohtona!
Stimati anonimi de la orele 09:09 si 10:35,
ReplyDeleteSunteti in eroare, consilierul Romfilatelia pentru asocierea unei emisiuni cu o lucrare tiparita a fost Dl Leonard Pascanu, care inca din anul 2004 a promovat aparitia colitiei dantelate numerotata inserata in cartea autobiografica a lui Ilie Nastase (LP 1663). Va reamintesc ca in acea perioada Dl Leonard Pascanu era administrator al Romfilatelia si presedinte al comisiei, din CNPR, de aprobare a nominalelor.
Mentionez ca in acest an, in Editura AXA, am publicat lucrarea "Manualul expozantului tematician" (lucrare ce a fost recenzata pe acest site precum si de revista tematicienilor americani, dar nu si de revista Filatelia), pe care am dedicat-o lumii filatelice romanesti si care se distribuie gratuit celor interesati. Pana acum au fost interesati peste 200 cititori din tara si strainatate. Lucrarea fost distinsa cu o medalie de vermeil Mare la expozitia nationala CLUJ 2008.
In legatura cu distinctiile pe care le-am obtinut la expozitiile sub patronaj FIP, iar sunteti in eroare, cea mai importanta este o medalie de Vermeil Mare cu exponatul "Romania clasice litografiate (1865-1872)", ceeace nu se poate spune despre Dvs. ilustrii anonimi.
Ce am facut eu pentru filatelia romaneasca? O sa aflati in curand, prin aparitia lucrarii mele bilingve "Contributii la evocarea unor evenimete (1985-2008)".
Pana atunci sa auzim numai de bine,
Inculpat Pascanu Leonard,
ReplyDeleteObserv ca nici tu si nici acolitii tai - carciumarul Serban, GSM, concubina Julieta, nu raspundenti la intrebare. Unde este NIR? Sau altfel spus unde sunt numerele de inventar.
Hai, suntem nerabdatori sa aflam. Nu ne perpeli!