The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Wednesday, September 19, 2007

Tăriceanu răspunde solicitării noastre

Guvernul României, prin Cancelaria Primului Ministru, a onorat solicitarea bloggului nostru din data de 31 august a.c. Atunci am transmis o scrisoare prin care am solictat Guvernului României lămuriri privind executarea unor comenzi de SC Romfilatelia SA. Iată depeşa noastră:

Către,
Cancelaria Primului-Ministru
Departanemtul Relaţii Publice
drp@gov.ro

În virtutea Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, vă rugăm să ne răspundeţi la următoarea solicitare:
Vă rugăm să ne comunicaţi dacă felicitările cu ocazia Sfintele Sărbători de Paşte, personalizate pentru dl. Prim Ministru, Călin Popescu Tăriceanu (două modele), prezentate pe pagina jurnalului nostru la adresa http://razboifilatelic.blogspot.com/2007/08/clieni-oculi-ai-romfilatelia-adriean.html, au fost realizate de către SC Romfilatelia SA. Respectiv, vă rugăm să ne comunicaţi tirajul comandat pentru fiecare produs şi contravaloarea produselor respective. Doresc ca informaţiile solicitate să ne fie furnizate în format electronic, la următoarea adresă de e-mail razboifilatelic@yahoo.com.
Vă mulţumesc anticipat,
Aministratorul http://razboifilatelic.blogspot.com
31.08.2007
În cursul zilei de azi, sub semnătura directorului genral din cadrul Cancelariei Primului Ministru, jurnalul nostru a primit răspunsul solicitat. Colegiul editorial a decis să nu facă publică conţinutul scrisorii respective până ce nu vom obţine un răspuns şi de la conducerea SC Romfilatelia SA. Această măsură am luat pentru a preveni un răspuns formal din partea SC Romfilatelia SA. Totuşi, pentru a preveni speculaţiile vom publica un fragment din mesajul primit de la Cancelaria primului Minsitru.

4 comments:

  1. Pentru administrator
    Se vede foarte bine si urmarea scrisorii de la Guvern prin care s-a comandat si executat 2500buc in valoare de 8823.53 lei +TVA deci 3.52lei/buc.
    Raspunsul de la Romfilatelia nu stiu daca o sa-l primiti .
    Nu se obosesc ei sa raspunda.

    ReplyDelete
  2. Aveti ochi de soim sau prea bine stiti factura. Daca nu ne vor raspunde este responsabilitatea lor. Vom cere aplicarea legii prin instanta.

    ReplyDelete
  3. Stimate Filatelist furios,
    Este interesant cum dl prim ministru Calin Popescu Tariceanu a gasit Romfilatelia pe dealul Filaretului ca sa-i tipareasca felicitariel de Pasti. Din pacate privind imaginile acestor felicitari constatam ca ele reprezinta teme catolice, iar majoritatea populatiei Romaniei este ortodoxa. ii recomandam dlui Calin Popescu Tariceanu, daca nu este mai catolic decat Papa, sa-i dea bani drei Cristina POpescu si pentru niste felicitari cu teme ortodxe. Interesant este si cate astfel de felicitari i-a procurat dra Cristina POpescu si dlui Aleodor Francu, izgonit din functia de sef al Cancelariei Primului ministru, din motive de Secu... ?!

    ReplyDelete
  4. Dragi cititori ai blogului de cand in Romania securistii isi tiparesc felciitari de sarbatori intre ei ?!!!
    Eu cred ca din totdeauna.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics