The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Monday, January 21, 2008

Participaţi cu o pagina web la Expoziţia Mondială de Filatelie EFIRO 2008

Victor Manta, PWO, AIJP, Elveţia

Philatelic Webmasters Organization (PWO), în colaborare cu AIJP şi cu CO, organizează la Expoziţia Mondială de Filatelie EFIRO 2008 (Bucureşti, România, 20 - 28 iunie) o prezentare a unor extrase din saiturile filatelice dedicate filateliei româneşti. Creatorii de pagini web au fost deja contactaţi de către PWO şi au acceptat cu entuziasm să participe la acest eveniment important, legat de a 150-a aniversare a apariţiei primelor mărci poştale româneşti, faimoasele Capete de Bour.
Prezentarea va avea loc la EFIRO 2008 într-un loc perfect, în proximitatea Curţii de Onoare şi a Muzeului Filatelic, pe o suprafaţă de 45 m2. Comitetul de Organizare a expoziţiei EFIRO 2008 va recompensa pe toţi participanţii cu frumoase materiale filatelice româneşti.
PWO oferă tuturor colecţionarilor de timbre care sunt interesaţi ocazia să participe la o expoziţie filatelică mondială, cu una sau două pagini dedicate filateliei româneşti
Paginile web participante pot să abordeze oricare capitol al bogatei filatelii româneşti. Ele vor prezenta imagini scanate de material filatelic, precum şi texte explicative. Limbile acceptate pentru texte sunt engleza, franceza, germana şi româna. Participarea este gratuita. Nu se cere ca participanţii să facă parte din vreo organizaţie filatelică.
O a doua pagină va fi acceptată numai dacă ea reprezintă o continuare a unei prime pagini. Aceasta permite o mai mare flexibilitate în designul paginilor prezentate.
Paginile, în format .html, precum şi toate imaginile ataşate, vor fi trimise nu mai târziu decât 30 aprilie 2008, la această adresă. Cel mai bine este însă să publicaţi paginile dv. undeva pe web şi să ne comunicaţi adresele acestora.
Este o cerinţă ca participanţii să pună numele lor şi a ţării în care locuiesc în partea de sus a paginilor (ca pe această pagină).
Dreptul de autor va aparţine atât autorilor paginilor, cât şi lui PWO, care va afişa de manieră permanentă prezentarea pe saitul ei www.pwmo.org.
Legături:
• A doua pagină (specificaţie tehnică şi sugestii)
Anunţul de presă al PWO

No comments:

Post a Comment

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics