The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, July 13, 2007

Calculaţia costurilor de producţia a timbrelor aplicată de Romfilatelia

Documentele prezentate alături se referă la afacerea Romfilatelia şi vin în susţinerea articoleleor publicate pe acest blog

(pentru mărirea imaginilor click pe ele)

4 comments:

  1. Până la apariţia Romfilateliei, Poşta îşi tipărea timbrele la propria tipografie, cunoscuta Fabrică de Timbre, unde le comanda direct, prin intermediul aceleiaşi Romfilatelia )dar care era o sucursală a Poştei, la fel ca şi Tipografia).
    După înfiinţarea Romfilateliei ca societate separată, circuitul s-a schimbat: Poşta comandă Romfilateliei, care comandă la rândul său aceleiaşi Fabrici de Timbre (în schimbul unor tarife... adecvate, pentru activităţi menţionate în documentul publicat). Oare de ce a fost nevoie de acest pas în plus, numai MCTI-ul ne poate spune (a se înţelege Ministerul Justiţiei, Curtea de Conturi, Parchetul General şi celelalte organe abilitate ale statului).

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Un amic care ale oarece legături cu Fabrica de Timbre, pentru că acolo şi-a tipărit câteva lucrări, mi-a povestit o întâmplare petrecută prin primăvară (chiar în ziua în care la Romfilatelia s-a primit raportul Corpului de Control al Primului Ministru). Chiar în Fabrica de Timbre şi-a făcut apariţia Popescu Cristina, lăsând în stânga şi în dreapta injurii, invective şi acuze de tot felul (într-un limbaj cum rar poate fi auzit la o femeie), de parcă salariaţii Fabricii de Timbre ar fi fost vinovaţi de tâmpeniile făcute chiar de domnia sa.

    ReplyDelete
  4. Te doare mintea la cât de neruşinaţi sunt!!! Cum or fi putut ce de la poştă să le accepte aşa ceva? Este absolut incredibil!!!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics