The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Sunday, January 6, 2008

Catalogul Mărcilor Poştale Româneşti 2007

În ajunul Crăciunului, băimăreanul, Leonard Alexandru, a elaborat un minicatalog, Catalogul Mărcilor Poştale Româneşti 2007. Lucrarea invetariază emisiunile poştale şi produsele filatelice apărute în cursul anului trecut. Catalogul are 13 pagini, este bogat ilustrat şi poate fi descărcată în format PDF (Portable Document Format) de la adresa http://razboifilatelic.bravehost.com/.

Leonard Alexandru a conceput catalogul respective ca un mic cadou din partea lui cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Tot el este autorul unui supliment filatelic, care poate fi consultat la meniul “Jurnal Filatelic” ce apare periodic odată cu publicaţia Jurnalul de vineri.

4 comments:

  1. Este o intiativa laudabila. Poate si domnii de de la FFR vor invata cate ceva...

    ReplyDelete
  2. Colegul nostru din Baia Mare are drept de autor asupra imaginilor si datelor publicate in brosura? Daca nu, Romfilatelia il poate actiona in Justitie!
    Nu va jucati cu focul, ca va frigeti.

    ReplyDelete
  3. Pentru Un amarat de filatelist

    Stimate Domn/Doamna,

    Va recomand ca, data viitoare, cand interveniti, sa va documentai. Dreptul de autor, evident, detine Romfilatelia. Fara sa cunosc contractele in detaliu sunt sigur ca clauzele sunt destul de bine redactate. Folosirea imaginilor marcilor postale poate fi interzisa doar daca se demonstreaza cu probe si inscrisuri ca Leonard ALexandru a realizat brosura respectiva in scop comercial.

    ReplyDelete
  4. Iata ce am afla azi, in urma "sapaturilor" mele:
    Imaginea timbrelor in fiecare tara este bun national si nu apartine niciunei societati comerciale sau administratii postale.
    Cataloagele internationale Michel si Yvert care publica toate timbrele din lume nu au nicio aprobare din partea emitentilor acestor timbre.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics