The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, July 13, 2007

Contractul Compania Naţională "Poşta Română" - Romfilatelia

Documentele prezentate alături se referă la afacerea Romfilatelia şi vin în susţinerea articoleleor publicate pe acest blog

(pentru mărirea imaginilor click pe ele)

3 comments:

  1. Acest document a fost facut sub presiunea fostului ministru Dan Nica. Cei de la posta nu prea au avut loc de intors, atunci.
    Dar ministrul Nica nu mai e de mult, iar posta s-a complacut in aceasta situatie, desi mai multi responsabili de acolo au solicitat directorilor sa se ia masuri.
    Oare de ce nu au facut-o? Cu ce-i are la mana Popeasca?

    ReplyDelete
  2. domnilor,
    am venit in concediu in tara si printre altele am vorbit si cu fosti colegi despre ce se mai intampla pe unde lucreaza ei.
    unul, numele nu conteaza, mi-a spus sa ma uit pe acest blog. asa am dat si de acest contract. va rog sa ma credeti ca nu cred ca este real. este un document fabricat. nu exista nicaieri in lume posibil sa se intample asa ceva. o filiala 100% proprietatea unei societati comerciale SA DELEGE COMPETENTA CATRE FIRMA MAMA a unor atribute care sunt de drept ale acesteia din urma. eu stiam ca exista doar timbre postale cu care sa platesti corespondenta si ca sunt proprietatea postei. cine este aceasta romfilatelia si cine a facut-o?
    chiar traim intr-o lume paralela cu civilizatia. ma bucur ca nu mai locuiesc aici si va urez sa fiti tari si sa rezistati tuturor pungasilor pana cand se vor indrepta lucrurile.

    ReplyDelete
  3. Vorba unui şmecher: trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul... Sau: ce frumoasă ţară avem, păcat că-i locuită, nu-i aşa? Uite că trăim în ţara asta, o ţară a tuturor posibilităţilor. Ce-o fi aaşa de greu de înţeles pentru autorităţi şi organele abilitate, chiar nu-mi dau seama!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics