The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, July 13, 2007

Lauda de sine - comunicat de presă

Înfiinţarea Societăţii Comerciale "ROMFILATELIA" SA

Guvernul României a aprobat în şedinţa de ieri, 18 decembrie 2003, înfiinţarea Societăţii Comerciale ROMFILATELIA S. A., ca filială a Companiei Naţionale Poşta Română.
"Înfiinţarea Romfilatelia reprezintă un prim pas în revigorarea industriei filaterice româneşti, care are la noi o bună tradiţie. Începând cu celebrele Cap de Bour, emise în Moldova în 1858, România a dovedit că are ceva de spus în acest domeniu şi că valoarea este apreciată indiferent de timpul şi spaţiul în care se manifestă. Este un atu pe care trebuie să îl punem în valoare, cu atât mai mult cu cât toate ţările sunt deosebit de atente cu mărcile poştale, care reprezintă, în esenţă, o modalitate la îndemână pentru a-şi face cunoscute valorile. Iar înfiinţarea Romfilateliei şi a Muzeului Naţional Filateric, precum şi retehnologizarea Fabricii de Timbre, vor ajuta România să redobândească locul pe care îl merită în industria europeană de profil." a declarat Dan Nica, Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei.
ROMFILATELIA S.A., societate comercială de interes public, are drept scop emiterea de timbre şi efecte poştale, punerea şi retragerea acestora din circulaţie, distribuirea de timbre poştale şi fiscale, mărci poştale, efecte poştale, mărfuri filatelice, accesorii filatelice în vederea promovării şi dezvoltării filateliei în România. În cadrul S.C. ROMFILATELIA S.A va funcţiona Comisia filatelică, organism cu atribuţii în domeniul timbrelor şi efectelor poştale. În calitate de persoană juridică română, organizată ca societate comercială pe acţiuni, aceasta poate înfiinţa, în vederea realizării obiectului său de activitate, sucursale, filiale, reprezentanţe, agenţii, birouri, puncte de lucru şi altele asemenea în ţară şi în străinătate. ROMFILATELIA SA se constituie prin preluarea cotei corespunzătoare din activul patrimonial al Companiei Naţionale "Poşta Română" S.A., aferentă activităţii desfăşurate de fosta Direcţie Specializată Romfilatelia. ROMFILATELIA S.A. este condusă de adunarea generală a acţionarilor şi este administrată de un consiliu de administraţie, format din 5 membri. Dintre membrii consiliului de administraţie, AGA desemnează pe preşedintele acestuia. Preşedintele consiliului de administraţie este şi director general, exercitând conducerea executivă a societăţii în baza unui contract de performanţă anexat la contractul individual de muncă.

2 comments:

  1. Ia uitati-va si la sondaje, d-le ministru!

    ReplyDelete
  2. un fanfaron. sluga de casa a lui nastase. si-a numit consiliera pe post de director la romfilatelia pentru a controla banii ce urmau sa se vehiculeze la congresul upu din 2004. fata este specialista cu scoala in afceri cu bani negrii si deturnari de fonduri. nu o spun eu, vedeti cv ei.
    nica trebuia sa ajunga la tribunal pentru marele jaf patronat pe perioada mandatului sau si din nefericire continuat si de actualul guvern. corb la corb nusi scoate ochii

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics