The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, July 13, 2007

Romfilatelia emite timbre speculative - partea I.

Conducerea Romfilatelia pentru a mării câştigurile sale emite, periodic, mărci poştale care nu se încadrează normelor impuse de UPU. La sfârşitul anului trecut conducerea Federaţiei Filatelică Română a trimis un memoriu primului ministru, Călin Popescu Tăriceanu, în care se face referire la abuzurile şi aspectele ilegale comise de conducerea Companiei Naţionale "Poşta Română" şi firma "Romfilatelia". În continuare redau integral textul memoriu-lui.
(pentru mărirea imaginilor click pe ele)

2 comments:

  1. Din cate se stie, la acest document nu s-a primit nici un raspuns. Stiati ca exista o lege a contenciosului administrativ, autoritatea careia i s-a trimis un document putand fi obligata sa raspunda?

    ReplyDelete
  2. Legea la care vă faceţi referire se numeşte: LEGE nr.544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public.
    Pentru a obliga o instituţie publică să răpundă la o solictare privind informaţii de interes public trebuie îndeplinite câteva condiţii minime. În primul rând instituţia este obligată să răspunde la o asemenea solicitare în termen de 30 de zile calendaristice. În caz contrar, solictantul se poate adresa instanţei unde va avea câştig de cauză fără probleme. În cazul de faţă, prima condiţie a fost epuizată, iar al doilea pas trebuie iniţiată de conducerea FFR. Demersul în instanţă nu implică cheltuieli.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics