The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Tuesday, September 23, 2008

Cu "Cap de bour" prin Paris

Celebrul timbru românesc "Cap de Bour" va fi expus joi 25 septembrie, la Ambasada României la Paris, în cadrul expoziţiei filatelice care marchează aniversarea a 150 de ani de la apariţia primelor timbre româneşti.
Expoziţia cuprinde 30 de panouri ce prezintă piese de filatelie şi cartofilie selectate de Federaţia Filatelică Română, precum şi timbre şi scrisori circulate aparţinând unor colecţionari francezi. Un birou poştal temporar al Poştei franceze va funcţiona la Ambasada României, în ziua manifestării, între orele 16.00 – 20.00, se arată în comunicatul ambasadei.
Cu ocazia acestei aniversări filatelice, vor fi prezenţi şi vor vorbi publicului preşedintele Academiei Mondiale de Filatelie, Jean-Pierre Mangin şi profesorul Ştefan Gorovei, de la Universitatea «Alexandru Ioan Cuza» din Iaşi, consilier al Academiei Internaţionale de Genealogie.
Expoziţia este organizată de Ambasada României la Paris în colaborare cu Academia Mondială de Filatelie, cu Federaţia Filatelică Română şi cu Asociaţia Filatelică Franţa-România.

9 comments:

  1. Adresa site-ului indicat pentru Academia Mondiala de Filatelie este a Academiei Franceze de Filatelie din care Dl. Jean Pierre Mangin a fost radiat (http://www.academiedephilatelie.org/mainmemorialtitulaires.html). Rog faceti cuvenita modificare.
    Sa auzim numai de bine,
    Dan Dobrescu
    www.philatelica.ro

    ReplyDelete
  2. Ce le place unora sa improste cu noroi. Se vede ca ati avut scolarizare serioasa in ale manipularii domnule Dobrescu, nu puteati sa va opriti la simpla atentionare a unui link gresit, trebuia sa puneti putin venin ca asa ati fost invatat.

    ReplyDelete
  3. Precizarea corecta a unui link indicat eronat nu este o improscare cu noroi, cum scrie cu venin, mancand litere, un cirac al Dlui Pascanu!

    ReplyDelete
  4. Precizarea corecta se putea limita numai la obiect, fara inflorituri suplimentare si atac la persoana. Dar de, vechile obiceiuri mai dainuiesc si dupa 19 ani. Orice pata de noroi va fi folositoare candva. Asa si-au pregatit profesorii dumneavoastra terenul cand au preluat si distrus democratia in aceasta amarata tara. Cat despre mancat litere, ?!? Mi-o fi fost fomica....

    ReplyDelete
  5. Stimabile,
    E bine sa mai aflam si noi, filatelistii simpli (dar nu simplisti!), de ceea ce se mai intampla in lume! Vedem ca si in Vestul civilizat (pe care initial l-am luat gresit ca model valabil 100%) exista persoane in functii onorifice, care profita si trag tepe pe unde pot! Iar susaneaua asta cu Academia MONDIALA de filatelie este ca un o Agentie de concerte pentru promovarea manelisti! Eu astept ca vreun alt Gr (=grandoman roman) sa infiinteze si Academia Interplanetara de Filatelie (probail, insa, ca alte civilizatii nu mai folosesc sistemul postal arhaic, deci nu se mai ocupa de filatelie).
    Si pentru a ma solidariza cu cei care se stiu onesti, va spun si eu la modul dobrescian: Sa auzim NUMAI de bine!

    ReplyDelete
  6. Pana la urma ramaneti la stadiul de simplist daca credeti tot ce indruga un Dobrescu si nu acordati celeilalte parti dreptul sa se apere...

    ReplyDelete
  7. Ce parte trebuie sa se apere si de ce?
    Recunoaste cineva vreo vina? Deocamdata astazi la sedinta "de lucru" nu s-au pus de acord cei DOAR 6 reprezentanti bucuresteni ai Biroului executiv, ca nimeni din "provincie" nu a fost prezent!

    ReplyDelete
  8. Pentru anonim 11 octombrie 20:43
    Nu se spune "un Dobrescu" ci "Domnul Dobrescu", caci nu ai atata scoala cat are el

    ReplyDelete
  9. Nu va mai agitati! Cititi cu atentie!
    1 - Proiectul statutului la Art.28 spune: Atribuţiile Congresului sunt:
    f) Confirmă Preşedintele de onoare al F.F.R.;
    Sunt curios cina va fi presedinte de onoare?
    2 - Pe ordine de zi a Congresului, conform Convocatorului 10 octombrie la punctul 7 spune asa: 7) Confirmarea preşedintilor comisiilor specializate şi a redactorului-şef al revistei Fialtelia;
    Cine sunt presedintii de comisii si cine este redactorul-sef al revistei Filatelia?
    Cred ca in timp ce va certati altii au impartit ciolanul. Sa le fie de bine!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics