The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, July 24, 2008

Un an de "Război filatelic"

powered by
Blogul "Război filatelic" a împlinit un an. În cele 52 de săptămâni de existenţă am publicat 240 de articole şi ştiri. Materialele publicate au fost ilustrate cu peste două mie de imagini şi documente – o mare parte în exclusivitate – şi zeci de materiale video. De la lansare blogul a avut 10.500 de cititori. "Jurnalul" a participat şi la EFIRO 2008 cu două materiale ce au fost proiectate pe un ecran TV pe tot parcursul evenimentului. Despre evenimentul filatelic al anului am relatat pe larg, publicând peste o sută de articole, ilustrate cu zeci de imagini şi filme. Începând de azi materiale jurnalistice publicate pe blogul nostru se pot citi şi în limbile engleză şi franceză.
În această lună am demarat o serie de proiecte, printre care elaborarea unui catalog on line al emisiunilor filatelice din România şi a unui dicţionar filatelic cu peste 1200 de cuvinte şi termeni de specialitate. De asemenea în toamnă vom lansa un portal de expoziţie on line (versiunea beta se găseşte la e-PhilEx), unde aşteptăm colecţii ale filateliştilor din România şi nu numai.
La un an de „phila-blogo-sferă” ne dorim cât mai mulţi cititori şi comentarii constructive şi un spaţiu virtual cât mai generos pentru toţi filateliştii.

2 comments:

  1. La multi ani si la mai mare!

    ReplyDelete
  2. Felicitari! In ultima perioada nu mai scrieti nimic despre mafia de la Romfilatelia. De ce? S-au cumintit baietii sau v-au cumintit pe Dvs.?

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics