The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, June 5, 2008

Congresul FFR vine la Cluj

Asociația Filateliștilor din Cluj (AFC) a trimis zilele trecute Comitretului Director al Federației Filatelice Române o scrisoare prin care solicită organizarea Congresului FFR din această toamnă la Cluj.
AFC, în contextul aniversării a 90 de ani de la Unirea Transilvaniei cu Regatul României și date fiind tradițiile și rezultatele mișcării filatelice din Capitala istorică a Ardealului, vă solicităm prin prezenta să aprobați organizarea Congresuluiu FFR din luna octombrie 2008 la Cluj.
Deoarece ultimele două congrese s-au desfășurat în alte două mari centre filatelice (Brașov și București) considerăm candidatura noastră perfect justificată într-un context aniversar și festiv pe care ne propunem să-l continuăm în 2009 printr-o serie de manistări care să comemoreze inclusiv 90 de ani de la punerea în circulație a emisiunilor Cluj și Oradea.
Menționăm faptul că din Asociația noastră nu va exista niici un candidat la funcția de președinte al FFR, vacantată în urma încheierii celor două mandate ale domnului președinte Leonard Pașcanu. Prin urmare, alegerile care vor avea loc se vor putea bucura la Cluj de o deplină obiectivitate.
La Cluj va fi pusă la dispoziție participanților una dintre sălile de festivități de referință în mediul universitar și se vor asigura facilități de cazare pentru delegați. Insistăm asupra condiției ca în acest an Congrsul să fie organizat într-o localitate unde nu activează candidați la funcția de președinte, pentru a nu fi lăsat loc nici unor suspiciuni. - susțin semnatariii scrisorii. (pentru detalii click aici)

No comments:

Post a Comment

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics