The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Sunday, June 29, 2008

Poşta germană a emis timbre cu imaginea adjunctului lui Hitler

Societatea Deutsche Post a emis timbre cu imaginea adjunctului lui Adolf Hitler, Rudolf Hess, a anunţat conducerea societăţii, relatează Reuters. Societatea a emis 20 de timbre cu imaginea lui Hess, ca parte a unui serviciu ce le permite clienţilor să intre în posesia unor timbre făcute la comandă, a declarat un purtător de cuvânt. „A fost o întâmplare nefericită. Presupun că a venit din partea extremei-drepte, dar aceste 20 de timbre nu vor afecta democraţia germană, a subliniat el. Societatea a declarat că va depune toate eforturile pentru a evita repetarea incidentului.
Nu este prima dată când clienţii din Germania comandă timbre cu imaginile liderilor nazişti, a declarat purtătorul de cuvânt. La începutul anului, compania a interceptat o cerere privitoare la emiterea de timbre cu Hitler pe când era copil.
Hess, care a fost adjunctul lui Hitler înainte de a fugi în Marea Britanie în 1941, aparent într-o misiune de pace, a fost judecat la Nuremberg pentru crime de război şi condamnat la închisoare pe viaţă. El a fost singurul prizonier din compelxul din Spandau timp de 21 de ani şi a fost păzit de gărzi provenind din puterile aliate de ocupaţie. S-a spânzurat în 1987, la vârsta de 93 de ani.

No comments:

Post a Comment

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics