The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Tuesday, November 4, 2008

Chiricheș demontează atacul lui Nicolau

Stimate Domnule Kállai,
Citind Comunicatul 131/3.11.2008, am „luat act cu satisfacţie” de faptul ca semnatarii sunt cei ce conduceau FFR înainte de „Adunarea” din 25 octombrie; îmi este clar că nici dumnealor nu îi recunosc „deciziile”.
Aş fi vrut să adresez o scrisoare mai amplă pe adresa federaţiei în care să întreb în care congres sau conferinţă au fost convocate cele 15 asociaţii, restante la plata cotizaţiilor, pentru a se decide excluderea lor conform art. 16(4) din Statut; de ce nu sunt prezentate nominal persoanele care au reprezentat asociaţiile prezente, care au fost cele ce au delegat pe altcineva şi pe cine etc. Din păcate nu am timp să o formulez, sunt grăbit sa fug, voi fi urmărit pentru fals şi trebuie să mă ascund pe undeva.
Lăsând gluma deoparte, am rugămintea de a prezenta încă odată mesajul primit de mine de la nea Fănică Nicolau precum şi cel pe care vi l-am trimis eu, pentru ca cei care nu au urmărit evoluţia „cazului” să-şi dea seama de situaţie.
Precizez că nu ştiu care este motivul schimbării atitudinii domnului Nicolau; nu pot decât să bănuiesc faptul că a convocat o adunare a astrofilateliştilor, care au hotărât acest lucru.
MESAJ PRIMIT

rugăminte
Thursday, October 16, 2008 9:11 PM
From: This sender is DomainKeys verified
"stefan nicolau" <nicolaustl@yahoo.com>
View contact details
To: "coriolan chiriches" <c_coriolan@yahoo.com>

FEDERATIA FILATELICA ROMANA

În urma discuţiilor purtate cu unii membri ai grupării şi mulţi alţi filatelişti referitor la toate cele primire pe diferite cai, cred că e mai bine a se amâna congresul pentru 15 noiembrie la Braşov. Astfel se vor înceta aceste contrapuneri şi nu va fi nici o problemă de contestat. Sper să fiu bine înţeles. Cu deosebită+ stimă,
Ştefan Nicolau

MESAJ TRANSMIS

Thursday, October 16, 2008 11:23 PM
From: "coriolan chiriches" <c_coriolan@yahoo.com>
View contact details
To: "nicolau stefan" <nicolaustl@yahoo.com>

Gruparea Astrofila

Către,
FEDERATIA FILATELICA ROMANA
În urma discuţiilor purtate cu unii membri ai grupării şi mulţi alţi filatelişti referitor la toate cele primite pe diferite căi, cred că e mai bine a se amâna congresul pentru o dată ulterioară (eventual 15 noiembrie la Braşov sau 1 decembrie la Cluj). Astfel vor înceta aceste contrapuneri şi nu va fi nici o problemă de contestat. Sper să fiu bine înţeles.
Cu deosebită stimă,
Ştefan Nicolau

Nu doresc să mai reproduc alte pasaje din schimburile de mesaje de atunci. Nu este cazul.
Cam atât deocamdată; acum trebuie să plec, se aude zdrăngănit de cătuşe…
Cu stimă,
Coriolan Chiricheş

2 comments:

  1. Ma bucura faptul ca Dl. Chiriches a dat explicatia necesara (si EVIDENTA pentru cei care au urmarit evolutia cronologica a postarilor de pe blog)la o asa-zisa problema pe care Dl. Nicolau a inventat-o in sala "congresului" pentru a-i face o imensa placere fostului presedinte simplu si actualului presedinte onorific. Dupa cate vanatai penale are pe posterior, Pascanu Leonard avea nevoie de un pic de balsam oferit de catre vesnicul yesman oscilant in atitudini, Nicolau Stefan. Daca doriti o proba de schimbare cu 180 de grade a atitudinii acestei persoane, nu aveti decat sa cititi buletinul "Astrofila" aparut imediat dupa evenimentele din decembrie 1989, in care dl. Nicolau, in numele Gruparii "Astrofila" si a marelui numar (de atunci!) al membtrilor sai (numar ajuns astazi la DOAR UNUL SINGUR, cel concretizat modest in persoana sa)se declara la fel de yesman in textul grandilocvent si slugarnic la adresa FSN. Va mai amintiti ce a fost FSN? Politica asta, mare curva!

    ReplyDelete
  2. Din aceasta postare reiese ca dl Nicolau a mintit. Cel putin asa am inteles eu. In prima etapa a trimis un mesaj dlui Chiriches pentru corectura/modificare. Chiriches i-a trimis inapoi cu modificari. Deci mesajul a existat. De ce a mintit dl Nicolau la intalnirea avuta in crasma lui Serban?

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics