The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, November 28, 2008

Întrebarea noastră cea de toate zilele (2)

Conform statutului FFR preşedintele poate angaja FFR la diverse cheltuieli, numai după aprobarea de către Biroul Executiv al respectivelor cheltuieli. În acest caz membrii Biroului Executiv devin responsabili pentru acele cheltuieli. A fost informat Biroul Executiv în legătură cu cheltuieli ca de exemplu, placheta oferită D-lui Adrian Năstase, premier la vremea respectivă? Se declară responsabili membrii Biroului Executiv pentru aceste cheltuieli?

4 comments:

  1. Intrebarile sunt facute de Dobrescu! Iar articolul din Cotidianul a fost comandat de Siliviu Dragomir si platit de Romfilatelia!

    ReplyDelete
  2. Anonimule de la ora 10:49, chiar ai dreptate. Iata ce a scris dl. Kallai anul trecut "...conducerea Poştei Române şi a Romfilateliei au recurs şi la metode mai puţin ortodoxe. Au reuşit publicarea unui articul de presă într-un cotidian central (vezi facsimilul din stânga). În treacăt trebuie să menţionăm că Poşta Română a derulat în perioada respectivă un contract comercial (publicitate) cu societatea editoare a publicaţiei în cauză." Materialul a fost ilustrat tot cu un articol din Cotidianul. Dac nu credeti uitati-va la http://razboifilatelic.blogspot.com/2007/08/atac-la-preedinte.html

    ReplyDelete
  3. Si atunci cum ramane cu Dl Silviu Dragomir!

    ReplyDelete
  4. Asta e o intrebare de baraj! Posibil sa fie santajat de DL LEU.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics