The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, November 28, 2008

FFR este, dar nu există

În materialul Federația Filatelică din plopi am scris că Federația Filatelică Română în perioada 2000-2007 se afla în afara legii. Mai mulți filateliști, atât pe forum, cât și în particular mi-au solicitat date în susțienerea acestor afirmații. În acest sens vă voi prezenta două documente obținute din arhivele Ministerului Justiției (Tribunalul București respectiv Registrul Național ONG) care dovedesc că afirmațiile mele sunt întemeiate. Astfel, în cazul unui demers juridic orice instanță poate declara nule de drept toate documentele remise de FFR în perioada 2000-2007. Adică, toate contractele, documentele interne, acordurile sunt nule. Aici se poate amintii materialele remise de Federație în cadrul relațiilor sale cu Romfilatelia, Poșta Română, Comitetul de Organizare EFIRO 2008 ori Comisia Filatelică. Deasemenea pot fi declarate nule de drept toate documentele interne - decizii ale conducerii, diplomele acordate la expoziții etc.
Mai jos vă prezint extrasul de la Registrul Național ONG din care reiese că FFR nu are nici un document depus din 1990 și până azi privind modificările Statutului Federației Filatelice Române, a Președintelui Federației precum și a compenenței Comitetului Director. Ba mai mult, singurul document care atestă existența Federației este o încheiere tot din 1990. Este curios cum FFR nu a fost radiat până acum. (documentul integral puteți descărca de aici)
Un al doilea act dovedește că documentele Congresului din 2004 au fost validate de Tribunalul București abia în vara lui 2007.
Cu alte cuvinte Federația Filatelică Române este, dar din punct de vedere legal nu există.
pentru mărire click pe imagine
-----------------------------------------------------

4 comments:

  1. Daca se stiu aceste lucruri de ce nu s-au luat masuri? Cum se poate intre in normalitate?

    ReplyDelete
  2. Cui ii este adresata intrebarea?
    Inculpatului Pascanu Leonard!

    ReplyDelete
  3. Oricui. Pe langa Pascanu au mai fost si altii pe acolo, vezi BE, CD. dece dl Bartoc, dl Dumitru, dl Dragusanu nu au facut nimic pentru a evita situatia. De ce sefii asociatiilor nu au intervent?
    Faptul oricum s-a consumat. Cum se poate iesii din acest impas? Se vor anula toate documentele? Se vor anula premiile obtinute de filatelistI? Ce se va intampla?

    ReplyDelete
  4. Nu ar trebui sa va faceti iluzii. In aceasta situatie se afla cam toate asociatiile, cluburile, cercurile si societatile din tara. Ba mai mult, unele dintre ele nici macar nu apar prin registrele de la Min. Justitiei! La marea lor majoritate nu au avut loc nici un fel de adunari generale, nu au fost alegeri ale organelor de conducere, sau acestea sunt discutabile. Si acest lucru il afirma chiar cei din tara. Probabil, fac exceptie cele care au mai multi membri.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics