The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, November 27, 2008

Federația Filatelică din plopi

Federația Filatelică Română, după ce în perioada 2000-2007 se afla în afara legii, iar a ajuns la mâna justiției. Noua conducere aleasă pe 25 octombrie a.c. nu a reușit să valideze documentele Congresului. Ei au fost refuzați de magistrații Judecătoriei Sector 1 - București după ce s-a constatat lipsa competenței acestei instanțe.
În cursul zilei de mâine se va judeca dosarul FFR la Tribunalul București. Din informații obținute de la arhiva Tribunalului sedința va fi una cu cântec, demersul Federației fiind contestată de mai multe organizații filatelice și o serie de filateliști care au depus cere de intervenție în interes propriu.
pentru mărire click pe imagine

10 comments:

  1. Ce vreți să spunți cu "în perioada 2000-2007 se afla în afara legii"?

    ReplyDelete
  2. Toate contractele semnate de inculpatul Pascanu Leonard in calitate de presedinte al FFR, in perioada 2000 - 2007, sunt lovite de nulitate. Presedintele FFR, din punct de vedere juridic, in aceasta perioada, era Dl av. Mircea Stanculescu. Asta a vrut sa spuna administratorul acetui blog, fapt confirmat de documentele aflate in dosarul FFR.

    ReplyDelete
  3. Ce anume vi se pare anormal? FFR a trimis (gresit) spre Jud. sect. 1 Buc. cererea de schimbare constitutiva a statutului votat in unanimitate de congresul statutar din oct. 25. Judecatoria in mod corect a trimis cauza spre solutionare Tribunalului Bucuresti care in fapt a dat legitimitate Federatiei la constituirea sa. Fie ca vor sau nu, spre disperarea lor, domnii contestatari nu vor putea schimba hotararile luate de congresul constituit din majoritatea membrilor care au fost prezenti.
    Inca o data unii dau dovada de imbecilitate, prostie si rea vointa. Din lipsa de ocupatie, unii se ocupa de procese si vanatori de vrajitoare. Altii... de filatelie. Pana la urma cine si ce are de castigat din asta? Cei care il contesta pe Pascanu se pare ca, in fapt, fac tot posibilul (juridic vorbind) sa il mentina in functie ca presedinte. In articolul de mai jos dezbateti problema informatorilor si turnatorilor de la Securitate. Nu cumva domnii procesomani si contestatari au fost printre acestia atat ca simpli informatori dar si ca lucratori in sistem? Dupa cum stiti, anumite ministere economice inainte de revolutie erau militarizate si securizate. Nu e foarte greu de aflat cine era director in MTTC inainte de 1990 si acum se da ranit! Nu e greu de aflat cine lucra in Ministerul Energiei, sau la CIETA sau la CFR (si acum e mare director de muzeu)si asa mai departe.
    Chiar doriti sa stiti care ce grad si functie o avut?
    Mai bine hai la Cluj, poate da Muresean si Dragoteanu cate o palinca.

    ReplyDelete
  4. Mataluta de la ora 23:00, care esti probabil un client al crasmei lui Serban (la el nu se gaseste PALINKA, asa este inregistrata marca la UE!), nu le ai deloc cu procedurile Justitiei: de unde pana unde "Tribunalul Bucuresti a dat legitimitate Federatiei la constituirea sa"? -asta ca sa-ti citez exact aberatia pe care o debitezi deliberat pentru a-i lasa din nou in ceata pe naivii care te citesc!

    ReplyDelete
  5. Pentru anonimul de la miezul noptii: Esti un bou si un imbecil!

    ReplyDelete
  6. Pentru anonimul 28 noiembrie 2008 09:47
    Nu stiu daca pălinca vă face să fiți necivilizat sau nu, dar să țineți minte că este inadmisibil cea ce ați făcut.
    Vă rog să vă abțineți sau să nu mai lăsați comentarii dacă nu reușiți să păstrați un ton civilizat.

    ReplyDelete
  7. Iggen, Kállai! Lófosó segedbe.

    ReplyDelete
  8. Retardații nu mă impresionează!
    Poate îmi provoacă milă sau greață. În rest... așa e în viața.
    Cu respect,
    László KÁLLAI

    ReplyDelete
  9. Retardat e fiul lu' mă-ta!

    ReplyDelete
  10. Domnilor care dati dovada de acuta lipsa de civilizatie!
    Desi sunt vorbitor de limba romana , mi-am dat seama ca ati incercat sa il jigniti la modul grobian pe Dl. Kallai. Administratorul blog-ului putea sa stearga vulgaritatile voastre, dar nu a facut-o, dand dovada de intelepciune. Si eu cred ca este bine ca aceste vorbe murdare sa ramana pe blog ca dovada a prostiei, rautatii si neghiobiei voastre, a celor care nu au deloc argumente, nu stiu sa dialogheze cat de cat civilizat si sunt disperati la extrem! Daca nu aveti minima pregatire pentru a sti ca retardat inseamna "ramas in urma la minte" si nu altceva, atunci va meritati din plin calificativul.
    Si mai treceti pe la scoala, macar sa va revedeti profesorii, care au asteptat cu totul altceva de la voi!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics