The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, November 13, 2008

Alba-neagra comunicatelor

Observ că persistați în a posta pe site diverse comunicate neoficiale ale FFR. Ca ziarist, cu un ochi format, ați observat că aceste comunicate ale FFR au un antet special și semnătura mea ca purtător de cuvânt al FFR și nu vreo altă calitate.
Deși deosebirile nu sunt mari, ceea ce ați postat Dvs. Este o variantă de lucru și nu forma oficială. Ați făcut-o cu bună știință sau dintr-o greșeală, nu știu.
Atașat, aveți forma oficială semnată de subsemnatul. Vă rog să înlocuiți ceea ce ați postat domnia voastră.
Din păcate, nu am avut timp să mai deschid blogul Război filatelic.
Vă mulțumesc că ați eliminat anonimii din dialogurile pe blog. În rest, procedați cum credeți de cuviință. Aveți toată libertatea de exprimare.
O zi bună!
Sergiu Găbureac
purtător de cuvânt al FFR

Domnule Gărbureac,
Nici nu mai știu ce să cred. Sunt dezorientat total. Îmi reproșați lucruri absolut bizare. Ce vină am eu, dar și alți filateliști sau internauți, că am citit "varianta de lucru" al comunicatului (vezi materialul Comunicatul 131), publicat pe pagina oficială al FFR. Sigur, după câteva zile de la postare administratorul, de sine putere sau la cererea cuiva din conducerea Federației, a șters atât textul comunicatului, cât și facsimilul "Călin Marinescu".
Trebuie să fac câteva constatări: nu este vina mea că cineva a semnat comunicatul, în fals, cu numele Dvs. și cu funcția de "secretar general interimar". Acest aspect nu trebuie să vă revolte, atâta timp cât în viața filatelică românească se poartă cu falsuri, falsificări și fasificatori. Sau... vorba Dvs., a comis-o cineva "cu bună știință sau dintr-o greșeală, nu știu". Sau..., tot vorba Dvs., pe pagina FFR a fost publicat "un comunicat neoficial al FFR".

Chiar, că tot sunteți purtător de cuvânt, vă adresez și eu o întrebare (care sunt patru):
1 și 2 - Cine și de ce a publicat documentul respectiv pe pagina FFR.
3 - Cine a aprobat publicarea, respectiv scoaterea materialulu în cauză.
4 - Comunicatul care mi-ați transmis de ce nu este publicat pe pagina FFR? (azi, 13.11.2008 ora 11:01 nu este de găsit pe http://www.federatia-filatelica.ro)
Sunt foarte serios, chiar vă solicit răspunsuri la aceste întrebări. Și, vă rog să nu-mi spuneți că nu a fost publicat nici un comunicat, că mă obligați să public print-screen cu pagina FFR realizată în perioada când materialul a fost postat.

Cu respect,
László Kállai
tot bloger-filatelist sau filatelist-bloger (cui cum place)

p.s.: domnule Găbureac, vă rog să interveniți pe lângă administratorul paginii oficiale FFR să facă o mică corectură. Una cu copy/paste. Adresa web a Casei de licitații Yaman este http://www.yamanauction.com și nu http://http//www.yamanauction.com/index.html. Că vorba aia... dacă greșim chiar la președinte, ce să mai zicem la alții, mai mici.

pentru a mării imaginile click pe ele

7 comments:

  1. Prin ce difera textul acestui Komunikat "oficial" de cel asa-zis fals? Sa ne spuna chiar secretarul interimar al FFF, care, de la Inaltimea "fonctiei" isi arata "marinimia" si ii permite "in rest" Dlui Kallai "sa procedeze cum crede de cuviinta", iar apoi ii mai spune: "Aveti toata libertatea de exprimare" Hopa, nene!!! Da' pe ce lume traiesti mata? NOI ne-am castigat libertatea de exprimare pe BARICADA, inca din Decembrie 1989! Sau ai uitat , Gabureacule? Crezi ca daca vine si peste noi criza mondiala, atunci se vor mai intoarce vremurile de (in)apoi? Falsa gandire, bibicule!

    ReplyDelete
  2. Domnule Segiu GABUREAC,
    Constat ca sunteti speriati, in primul rand de comentariul meu postat pe blog in data de 03.11.08 ora 22:02 in care va rugam sa-mi comunicati care sunt actiunile de dezinformare si destabilizare a FFR privind organizarea congresului vostru, la care eu am luat parte.
    Dupa 10 zile veniti cu o noua versiune de comunicat in care renuntati la o parte dintre alegatii. Oricum congresul vostru din 25 octombrie a.c. a fost contestat in justitie. Asa ca in 16 decembrie a.c. aveti intalnire cu avocatul nostru la Judecatoria Sector 1.
    Sunteti ridicol in ceeace priveste acuzatiile la adresa Dlui Kallai. Pierdeti din vedere ca Domnia Sa este un profesionist si lucreaza cu materialul clientului. Asa cum si noi lucram cu materialele inculpatului Pascanu Leonard publicate in revista Filatelia.
    Observ, cu toate ca Dl Coriolan Chiriches, v-a facut proba alegatiilor Dlui Stefan Nicolau, voi o tineti "langa". Bravo!

    ReplyDelete
  3. Tot anonim ati ramas.

    ReplyDelete
  4. Cum ramane Domnule Sergiu Gabureac, varianta de lucru a comunicatului are numarul de inregistrare 131/03.11.2008, iar varianta oficiala are numarul de inregistrare 132/04.11.2008?
    Casa serioasa Federatia Filatelica Romana, dati numere de inregistrare si la variantele de lucru!
    Draga Sergiu, invata si tu sa folosesti particula Domnul atunci cand scri numele meu si al altor filatelisti pe care voi ii declarati indezirabili.
    In curand pentru tine si prietenii tai, alte dezvaluiri privind inculpatul Pascanu Leonard si anonimii din jurul sau (am vrut sa spun ciracii sai).

    ReplyDelete
  5. Un anonim de la ora 18:02/14 noiembrie spune savant cum ca "Tot anonim ati ramas". Nu pricep deloc, despre cine spune anonimul ca "ati ramas anonim"? Vorbeste politicos (ceea ce m-ar mira profund!) la persoana a doua (cum s-ar zice, cu "dvs") sau face, mai curand, un dezacord gramatical? Asta ca sa comentez astfel de postari scurtissime pe blog ale unor tipi care nu au absolut deloc simtzul raspunderii pentru ceea ce ar vrea sa spuna si parca se frig atunci cand pun degetele pe taste, ori se tem sa nu-i "goniometreze" pe net niscai servicii secrete private!
    Si mai critica anonimatul altora!

    ReplyDelete
  6. Boala comunicatelor in multiple variante este mai veche la FFR. Ea dateaza de pe vremea cand Dl. Gabureac devenise proaspat purtator de cuvant al oficinei private a presedintelui Pascanu Leonard. Primeam pe net un text, peste o zi un altul iar ceva mai tarziu, in revista de familie "Filatelia", aparea un alt text. Bineinteles, diferentele erau doar pe ici pe colo, si anume, prin partile esentiale! Chestie de dorinta perpetua in perfectiunea stilului (neatinsa niciodata) din partea "purtatorului de...", dar , mai ales, "cestiuni" legate de dorintele pur pragmatice ale presedintelui jucator/negustor/falsificator/impostor in a-si face diverse "jocuri" de la o zi la alta, in functie de noile date "din teren" si de la o luna-doua la alta, pana mai aparea un nou numar al revistei in chinurile facerii la domiciliul presedintelui si al Colegiului (Colegei?) de redactie! (Pardon, acum EA se numeste, printr-un singular colectiv - pe bune- Colectiv redactional!). Asa ca, nu va mirati si nu va impacientati, este posibil sa asistam la inca o varianta, si la inca una...pana la alt Comunicat in alta problema arzatoare la ordinea zilei. Parol, mon cher!

    ReplyDelete
  7. Acum inteleg de ce Dl. Gabureac se incurca in texte de Comunicate: tocmai l-am vazut laudandu-se la Targul de la Brasov cum ca el va lua locul Dnei Cristina Popescu in fruntea Romfilateliei si va rezolva astfel toate problemele filateliei nationale. Deocamdata asteapta rezultatul alegerilor parlamentare, avand vreo "ferma" promisiune in acest sens de la vreun amic politic, probabil de la PC-istul Pantis, cu dezlegare "la POST" de la securistul sef Voiculescu &family. Si cum emotiile sunt mari pana la Ziua nationala, pentru ca nu se stie cine va castiga intre Gigi Becali si Prostanacul, el isi face curaj cu gura si campanie cu posteriorul! Asa ca, scuzati-l! A uitat de prima versiune a Comunicatului, probabil si de a doua si va urma, posibil, o noua versiune, mai...stilata!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics