The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Saturday, November 29, 2008

Drăgușanu nu apare ca șef la AFB

Facsimilele de mai jos sunt extrase din din arhivele Ministerului Justiției (Tribunalul București respectiv Registrul Național ONG) și se referă la datele oficiale ale Asociației Filateliștilor din București (AFB). (documentul integral se găsește la Indexul persoanelor juridice fără scop patrimonial – asociaţii, iar datele AFB sunt pe pagina 723) Conform datelor existente în evidențele Ministerului Justiției, AFB este condus de:
Președinte - DUMITRU DUMITRU
Vicepreședinți - TITUS PREDESCU, VICTOR HOISESCU, EUGEN DIMITRIU
Secretar - MIRCEA DOMAN
Membrii - NICOLAE T. PLOPȘOR, GHEORGHE COTOLAN, AURELIAN DÂRNU și NICOLAE GIURGEA
Ultima actualizare este din 12.04.2006.
Datele de aici mă fac să fiu derutat, eu știam că AFB are ca președinte pe Șerban Drăgușanu, iar asociația nu este afiliată Federației Filatelice Române, dar se pare că sunt prost informat sau datele de pe pagina Minsiterului Justiției sunt eronate.
Mă poate lămurii cineva?
pentru mărire click pe imaginile de mai jos
12

20 comments:

  1. Cum e turcul - inculpat Pascanu Leonard (mason) si pistolul - carciumarul / actorul fost inginer Serban Draguseanu (Lions club)

    ReplyDelete
  2. Ia lasa, ca in registrele citate nu o sa dati nici peste CF Baricada, SF Moldova Iasi, CF N Balcescu, plus multe altele! Da' cei care se dau sefi la aceste CF si SF in ce baza isi asuma aceste functii?

    ReplyDelete
  3. Bai tomnu' ziaristu, fatza de ardei umplut, stii vorba lu' Dabija? Ce te fxxx grija? Te-au concediat aia la Ziua, de fraier ce esti si te exersezi aici? Poti sa afli, ca prietenii tai s-au ofticat tare de tot la Cluj, dupa ce au ajuns la concluzia ca o s-o ia in mana!

    ReplyDelete
  4. Cum "gazda" congresului FFR din 25.11.2008 (vezi comunicatul nr. 131 al FFR semnat de Leonard Pascanu - presedinte si Marian Sergiu Gabureac - secretar general interimar)nu este presedinte la AFB ?
    Atunci cine a semnat contractul pentru carciuma ?
    Cine a semnat transferurile bancare catre FFR ?
    CNSAS stie ca am avut o "gazda" ?
    Cine a facut raportul de "gazda" ?
    Cine oare ne spune ?

    ReplyDelete
  5. Domnule blogger Kállai,
    Subsemnatul nu apare ca "sef" la A.F.B. pentru ca nu este obligatorie înregistrarea staff-ului asociatiei la judecatorie (dupa cum vedeti, rubrica la care apare lista de nume se refera la "ASOCIATI/FONDATORI" si nu la comitet ori presedinte sau secretar etc.).
    Dar sa lasam detaliile astea, pentru ca legislatia în vigoare va sta si dvs. la dispozitie pentru consultare.
    În alta ordine de idei: multumesc din suflet pentru reclama (sper: gratuita !) pe care mi-o faceti publicându-mi fotografia de pe site-ul Grupului VOUA (www.voua.ro). Daca doriti, va mai ofer si alte imagini, la fel de sugestive. Si astept si alte eventuale solicitari de la fani.
    Succes blog-ului si: la mai mare !
    Serban Dragusanu

    P.S. Un ultim comentariu: Mai puneti înca botul la texte "semnate" < ANONIM > ?!?

    ReplyDelete
  6. Domnule Drăgușanu,
    nu este vorba de asociati/fondatori ci este vorba de consiliul director vezi facsimilul 2 - http://3.bp.blogspot.com/_9yUakUEBeU0/STFniucx2KI/AAAAAAAAFVM/jEFezWYdLA8/s1600-h/afb2x.jpg
    Cu respect,
    László Kállai

    ReplyDelete
  7. Ce faci domnule presedinte pe viata al AFB ? Te-ai iritat ? Nu - ti place sa fi persiflat ?
    Va rog sa observati ca VOUA v-a trecut vremea. Adica am vrut sa spun ca Dvs. si presedintelui "onorofic", "de onoare", sau simplu presedinte pe viata al FFR, care in curand vom constata ca nu exista din lipsa de membrii.

    ReplyDelete
  8. Mai ai, Serbane, poze din astea cu sunatoare la palarie? Ori cu ceva secarica? Si nu uirta de sticluta plata de langa cord!

    ReplyDelete
  9. La pagina 2 a acestui document din Arhiva Ministerul Justitiei, citind cu atentie, vad scris NEGRU PE ALB ca unul din scopurile AFB este POLULARIZAREA FILATELIEI! Eu stiam ca termenul corect este POLUAREA FILATELIEI! Nu-i asa, Dle Dragusanu?

    ReplyDelete
  10. MAI KALLAI du-te si te culca. Nu vezi ce fata de castravete umplut ai? Ati luat-o in mana...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Si mai si dezinformezi lumea aici!

    ReplyDelete
  11. Mai golanule de Ferentari de la ora 21:06, nu iti este rusine de tine insuti cu acest limbaj trivial pe care il folosesti pe blog de cateva zile? Tu vrei sa reprezinti asa-zisa cultura filatelica a stapanului tau penal care te plateste cu cativa arginti pentru a umple la modul stupid textuletele pe care le scrii cu semnul exclamarii apasat la nesfarsit pe tastatura? Voi sunteti "filatelistii" de taraba, care nu aveti nici un hobby ca preocupare intelectuala, ci doar dorinta de a vinde orice "piesa" pentru a mai baga ceva la matzul propriu din care ati facut un mit al propriei animalitati! Romanul are pentru indivizi ca voi un tip de injuratura, care se numeste trimitere ontologica retrospectiva: in acest fel va mai da o sansa pentru a va naste ceva mai destepti decat prima data!

    ReplyDelete
  12. Aonimul de la 19:22 si 21:06 esti depasit. Esti un om in varsta nu iti e jena? Ai fost militar de cariera, oare, acolo ai invatat sa jignesti daca nu mai ai argumente? Apropo cum e vremea in Botosani (89.41.4.227)?

    ReplyDelete
  13. Nu e din Ferantari. Daca era de acolo ar fi in mod sigur mai civilizat. E doar un "nene", la propriu si la figurat, din Botosani si, cica, este specialist in filatelia tematica. Imi este jena ca e concitadin cu mine.

    ReplyDelete
  14. Si totusi cum sta treaba cu Baricada, SF Moldova Iasi, CF Balcescu etc., ele nu trebuie sa existe in aceleasi registre ale Min. Justitiei, de ce va faceti ca nu auziti?

    ReplyDelete
  15. Pentru Anonim de la 11:55
    Aud foarte bine. In cel mai scurt timp voi publica datele tuturor asociatilor care au fost reprezentate la Congres. De acolo o sa reiasa perfect situatia juridica jalnica in care se afla organizatiile filatelistilor din intreaga tara.

    ReplyDelete
  16. Stati ca mi-a picat fisa! Dar de ce numai datele asociatiilor care au fost reprezentate la Congres? Cele contestatare credeti ca sunt mai breze? Nici una dintre acestea, ultimele, nu cred ca au sediu legal, inregistrare ca persoana juridica la Finante (adica luare in evidenta de platitori de taxe si impozite), bilanturi anuale depuse la aceleasi Finante, inclusiv tot tacamul de registre legale. Pe pariu?

    ReplyDelete
  17. Domnule de la ora 20:37!
    Nu le ai deloc cu legislatia referitoare la ONG-uri si tot bati campii cu taxele si impozitele! Sa stii ca asociatiile nelucrative nu au astfel de obligatii. Poate doar daca gazduiesc crasme si alte activitati ilegale in sediile lor! Dar tu, Dragusanule, le balmajesti ca in scenetele de prost gust ale grupului VOUA!

    ReplyDelete
  18. Domnule de la 21 52,
    Poate la asociatia dumitale - Baricada sau Balcescu - nu e cu taxe si impozite si cu depunere de documente la ANAF. Desigur ONGurile nu platesc impozit pe profit pentru ca nu au scop lucrativ, dar au angajati, platesc dari la stat. Si trimestrial si anual depun ca orisicare declaratii fiscale. Daca esti atat de priceput si e ca tine, de ce atunci i le tot imputi lui Pascanu si CDului? Stii, bunaoara, ca datorita lui Dragusanu s-a renovat sediul, ca acolo s-a montat o centrala termica, ca e un spatiu salubru si civilizat? Cum crezi ca s-ar fi putut realiza asta fara bani? Din cotizatiile celor care vin acolo? Cati bani ai dat tu si altii ca tine pentru activitati filatelice? Cati bani crezi ca s-ar strange din bilete de intrare?
    Dupa cum stii, chiar si membrii celorlalte asa zise cercuri (Baricada, Balcescu, etc) tot acolo vin duminica.
    Dar pe tine si pe prietenii tai ii cam doare in cur de asociatia filatelica si de viata filatelica in general. Daca nu va convine si nu va simtiti bine, tu, Dobrescu Scaiceanu et comp. nu mai veniti. Aerul e toxic pentru voi si mai bine va protejati prin absenta de la fata locului.

    ReplyDelete
  19. Care centrala termica s-a montat?
    Cele doua care au fost cumparate de FFR, in vara in care Dl Dr Ioan Daniliuc a refuzat sa semneze plata pentru aceasta afacere a inculpatului Pascanu Leonard?

    ReplyDelete
  20. Orice persoana juridica - indiferent daca este societate comerciala sau ONG - are obligatia sa se inregistreze la Finantele teritoriale (judetene sau municipale - depinde de locul unde are sediul legal). Apoi, ea trebuie sa aiba organizata contabilitatea mijloaclor banesti si sa depuna bilantul anual, conform unor instructiuni ale Min. Finantelor. Anonimul de pe 2 decembrie 21:52 probabil ca sustine unul din cluburile care nu au indeplinit aceste obligatii, daca a facut imediat acea remarca. Ba chiar si ONG-urile au aceste obligatii, daca nu le indeplinesc, nu pot ridica nici un fel de pretentii fata de terte persoane, mai mult, cei care se dau sefi la un astfel de "ONG"-fantoma chiar pot fi trasi legal la raspundere pentru o multime de lucruri, unele dintre ele constituind infractiuni (ce-i drept, nepedepsite cu detentie, ci cu amenzi penale uneori destul de consistente). Ramane ca, atunci cand se afla de astfel de "fantome", orice persoana interesata (inclusiv fizica) sa depuna o plangere la parchet. Apoi, incepe circul...

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics