The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Thursday, February 12, 2009

Gruparea "Eminescu" din Botoșani are pagina web

Filateliştii din România cuceresc lumea virtuală. O nouă pagină web a apărut, recent, în peisajul filatelic românesc. Pagina de care fac vorbire este al Grupării Colecţionarilor cu tema "Mihai Eminescu", care funcţionează în cadrul Asociaţiei Filatelice Botoşani. Meniul paginii este una bogată, cititorii având posibilitatea să se informeze despre: apariţia noutăţilor în domeniu, acţiunile şi expoziţiile organizate de Grupare. Mai sunt prezentate colecţii ale membrilor, dar şi rezultatele obţinute de aceştia la diferite evenimente filatelice sau numismatice. Deasemenea pe site este încărcat publicaţia (Buletin Informativ) editată de Grupare.
S-au împlinit, deja, cinci ani de la înfiinţarea Grupării Colecţionarilor cu tema "Mihai Eminescu", grupare înfiinţată în anul 2003 la împlinirea a 120 de ani de la publicarea poemului Luceafărul.
Arătam atunci, în primul număr al Buletinului Informativ, care era scopul grupării: "Dorim ca prin activitatea noastră de colecţionari să ne manifestăm recunoştinţa faţă de cel mai mare poet român, care şi-a dedicat întreaga sa viaţă ridicării pe noi trepte a limbii literare române, care şi-a iubit ţara şi istoria ei, care a fost alături de cei ce constituiau «talpa ţării», care a cântat frumuseţile acestei ţări şi obiceiurile acestui popor".
Ceea ce ne-am propus atunci, la înfiinţarea grupării, cred că s-a îndeplinit, astfel că putem spune acum, la peste cinci ani de la înfiinţare, că efortul nostru n-a fost în zadar.
Gruparea noastră numără astăzi aproape 80 de membri, a editat 20 Buletine Informative, a organizat expoziţii şi a realizat materiale cu Eminescu în toată ţara.
A venit timpul să profităm de această dezvoltare fără precedent a informaţiei electronice şi să înfiinţăm acest site, care să ajute pe oricine doreşte să cunoască mai operativ activitatea grupării, să-şi spună părerea şi să vină cu propuneri de îmbunătăţire a activităţii noastre. - scrie în cuvântul introductiv ing. Nicolae Iosub.

1 comment:

  1. Felicitari colegilor din Botosani pentru munca incununata de succes! Succes in mentinerea la zi a paginii si in diversificarea colaboratorilor!

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics