The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Monday, February 2, 2009

Insula Sveti Nikola scoasă la licitaţie

O bancă din Muntenegru, Prva Banka, a hotărât să scoată la licitaţie o parte a celei mai mari insule din ţară, care se află la Marea Adriatică, după ce a confiscat-o de la un controversat om de afaceri sârb, care nu respecta termenele scadente de plată a ratelor, relatează AFP.
Prva Banka a scos la licitaţie 37.000 de metri pătraţi pe Insula Sveti Nikola (Sfântul Nicolae), care se află în apropiere de Budva, una dintre principalele atracţii turistice ale coastei muntenegrene, cu un preţ de pornire de 28 de milioane de euro, potrivit cotidianului Vijesti.
Până în prezent, cei 37.000 de metri pătraţi au aparţinut lui Stankjo Subotici, un om de afaceri sârb care deţine o reţea de chioşcuri şi de distribuţie în Europa de Est.
Subotici, în vârstă de 49 de ani, este căutat de justiţa sârbă din luna decembrie 2007, pe numele său existând un mandat internaţional de arestare emis de Interpol. Subotici este bănuit că are legături cu o reţea de contrabandă cu ţigări.
Insula Sveti Nikola, cunoscută pe plan local şi sub numele de Hawaii, este situată la aproximativ un kilometru de Budva şi este unul dintre locurile apreciate de turiştii care vin pe litoralul Muntenegrului. (Mediafax)

Citiți NETICHET - Regulile ce trebuie respectate!

No comments:

Post a Comment

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics