The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Tuesday, August 7, 2007

Averea Cristinei Popescu, directoarea SC Romfilatelia SA

Un cititor, într-un comentariu, ne-a solictat să publicăm pe blog-ul Război Filatelic declaraţia de avere a directorei SC Romfilatelia SA. În scurt timp am reuşit să intrăm în posesia documentului respectiv, care conţine patru pagini şi a fost datata în 7 iunie 2004. Acest lucru am considerat important de remarcat deoarece asta înseamnă că averea directoarei Romfilatelia nu a suferit nici o modifcare în ultimii trei ani.

14 comments:

  1. Declaraţia asta de avere este cunoscută (se poate vederea pe pagina web a poştei), dar e veche. Unde apar banii primiţi din aşa-zisele salarii de merit (6 cifre în euro!!!). Dar deplasările prin Dubai (cea mai dezvoltată ţară dpdv filatelic - bineînţeles că n-a încheiat nici un contract, că n-a putut lua şi avocaţii după ea, iar singură... nu se înjoseşte la aşa ceva).
    Fără glumă acum, nu-i un termen legal de actualizare a declaraţiei de avere?

    ReplyDelete
  2. Saracuta! Saracuta! Saracuta.
    Nu tu case, nu tu actiuni (lasa ca se privatizeaza ea Romfilatelia), nu tu conturi, nu tu colectii, nu tu bijuterii.
    Ba nu! Bijuterii are, "stele", pacat ca nu-s de aur.
    Nu-i timpul pierdut si se zbate.
    Ce declaratie anuala?
    Ce declartie dupa noile prevederi legale?
    Doamnana Cristina Popescu (nu va stiu numele de cod)va dau un sfat:
    dupa ce ve-ti injura ca la usa "chempingului", aici sunteti specialista, reactualizati-va si publicati urgent declaratia de avere.
    Consultati-va urgent celebrii avocati.
    Se incurca lucrurile si o sa-mi para rau daca va pierdem.

    ReplyDelete
  3. este de ras daca nu ar fi de plans. pai saraca sta intro garsoniera si conduce o dacie veche de 11 ani si toti o invinuiesc de lucruri necurate. ce sa faci asa este cand ai o viata dubla. functia ei este doar o acoperire pentru meseria ei reala. nu va mai luati de ea ca o sa ajungeti sa va accidentati pe trecerea de pietoni sau cine stie unde fara sa bagati de seama. fata este teapana la capitolul relatii.sa nu ziceti ca nu ati fost atentionati.

    ReplyDelete
  4. Stimaţi colegi, cred că cel mai bun lucru ar fi o scrisoare oficială către CNSAS, ca să ne lămurim odată penttu totdeauna (problema e să nu mai fie şi acum activă, că atunci este "acoperită" cât se poate de legal.
    Vă rog să vă exprimaţi părerea.

    ReplyDelete
  5. Mai filatelistule furios madame Cristina Popescu (o fi ruda cu Calin Popescu Tariceanu ?) nu are niciun banut pe la Bancile din Romania, dar DNA-ul daca ar vrea ar putea sa ii numere zerourile din Cipru, asa cum a ramas de pe vremea cand lucra la ICE DUNAREA.

    ReplyDelete
  6. Citiţi şi CV-ul publicat pe 12 august 2008. Credem că se mai limpezesc apele...

    ReplyDelete
  7. ce sa aflam de la securistii de la cnsas. ei se lupta intre ei cum sa se dea in gat unul pe altul. ce treaba au ei cu popeasca?
    cat priveste acoperirea legala, este mult de discutat si daca cei care conduc azi serviciile la care presupuneti ca ar lucra ea o mai tin dupa tot ce s-a scris in presa si chiar pe acest blog, inseamna ca sunt niste amatori.desi daca am in vedere ce se intampla in ultima perioada pe aceasta " piata " , actioneaza in mod consecvent pentru dinamitarea lor.
    ea trebuie prinsa pe probleme economice. doar atat. restul este poezie.

    ReplyDelete
  8. S-ar putea ca în urma celor semnalate pe blog să se facă un control la Romfilatelia. Dar cine ne poate garanta oare că se va face corect? Este clar că economic acolo s-a călcat pe bec. Dar este tot aşa de clar că nu s-a luat nici o măsură până acum. Cine ar fi responsabilii? În primul rând acţionarul societăţii, căci sunt banii lui (poşta, adică). Până acum nu se vede nimic la orizont. În al doilea rând, organul de reglementare, care este rău de tot în rahat, pentru că nu şi-a îndeplinit atribuţiile (în ultimii ani s-au tot reorganizat, încât n-au prea mai avut timp să mai şi muncească...). În al treilea rând, vinovat este şi ministrul penal Zsolt Nagy, pentru că i s-au semnalat în mod repetat neregulile de acolo şi n-a mişcat un deget (s-ar putea să aibă o imensă surpriză: dacă va fi întrebat însuşi Tăriceanu daca este de acord cu situaţia?). Iar actualul nou ministru, Winkler, dacă nu ia nici o măsură va fi la fel de vinovat!

    ReplyDelete
  9. ...Şi era să uit! Vinovată este şi firma de avocatură care a "zămislit" celebra HG 42, care încalcă multe alte prevederi (stimaţi colegi, acest act s-ar putea să fie neconstituţional, m-am apucat să studiez problema împreună cu prietenii mei).

    ReplyDelete
  10. bine punctat colega.cu cateva precizari insa:
    1. controalele pot avea finalitate doar daca sunt facute de independenti. cat timp tu care decizi trimiti controlul si nu iei masurile legale este clar ca ai o problema;
    2.pai ce tariceanu nu stie de cazul romfilatelia? se pare ca el este cel care o protejeaza pe popeasca;
    3. firma de avocatura a lucrat la comanda.isa spus ce trebuie sa iasa si ei au lucrat. nu au semnat ei hg in cauza.au luat banii si gata. ce vina sai gasesti daca cei care trebuiau sa constate ca actul este bun sau nu sunt prosti?
    4. hgul este total neconstitutional si a fost recunoscut chiar de unii din interiorul grupului de "creatie".
    cine sa ia masuri?

    ReplyDelete
  11. Colega, dacă tu, firmă de avocatură de renume, cu pretenţii şi clienţi importanţi nu ştii că un document propus încalcă legile, atunci nu faci nici două parale. N-or avea şi avocaţii ăştia un consiliu ca la medici, care să le analizeze activitatea profesională? dacă totuşi nu au, ce-ar zice ceilalţi clienţi (se pare că unii au nume grele) că tu propui o caricatură de act legislativ? Haideţi să le facem un bine, poate se trezesc! Asta-i vina lor, fără nici cea mai mică discuţie! (chiar am să le trimit un link către blog). eu unul, nu aş angaja astfel de avocaţi nici în ruptul capului.
    Cu cealaltă problemă, există încă o curte constituţională, care este în măsură să decidă. Iar stimabilii de avocaţi au şi ei un Consiliu Suprem, care poate verifica ce porcării au făcut. Sau poate alte organe, pentru că au luat bani pentru o treabă în urma căreia se comit o mulţime de ilegalităţi!

    ReplyDelete
  12. Dl. Filatelist Amarat si unde gasim noul CV al Dir. Gen. al Romfilatelia din 2007, ca sunt curios sa stiu daca spune tot adevarul (pe care eu il stiu destul de bine) .
    Astept link-ul catre noul CV.

    ReplyDelete
  13. Dacă ştiţi mai multe, scrieţi într-un comentariu sau trimiteţi un e-mail la unul dintre membrii colegiului editorial. Cred că informaţiile vor fi citite cu mare plăcere de către colegi.

    ReplyDelete
  14. Pentru domnul Anonim de pe 28 august: CV-ul Cristinei Popescu din 2007 nu ar trebui să difere de cel publicat decât, poate, cu ce năzdrăvănii a mai făcut domnia sa în ultimii trei ani. Dacă, însă, adevărul este diferit faţă de cele înscrise în CV pentru perioada mai veche, sau dacă într-un CV mai nou aceleaşi date sunt prezentate diferit, atunci s-ar putea să avem un caz clar de fals în acte publice, pedepsit de legea penală. Domnule, adresa mea de mail stă la dispoziţia dumneavoastră.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics