The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Tuesday, August 14, 2007

Un fost deţinut politic, târât prin tribunale de Romfilatelia şi Cristina Popescu

Documentele prezentate în facsimil mai jos sunt grăitoare. Un filatelist cu o activitate remarcabilă atât ca cercetător al istoriei poştale româneşti, cât şi al istoriei mişcării filatelice, vechi colaborator şi autor de studii şi rubrici permanente în presa din România şi din străinătate, reputatul Silviu N. Dragomir a fost acţionat în justiţie în tandem, de către Romfilatelia şi de către Cristina Popescu, directoarea acestei societăţi, pentru faptul că a publicat un material legat de caracterul ilegal al funcţionării acestei societăţi.
Procesul intentat a fost pierdut din start de către reclamanţi.
La memoriile adresate atât Primului Ministru, Călin Popescu Tăriceanu, cât şi ministrului comunicaţiilor, Zsolt Nagy, Silviu Dragomir nu a primit nici un răspuns.
Aşteptăm comentariile dvs.

3 comments:

  1. pai ce sa intelegem noi astia multi? ca hotii sunt mana in mana si nimic nu poate clinti unitatea de monolit a acestora. pai daca instanta a respins acuzatiile domnisoarei, atunci cele declarate de dl.dragomir sunt adevarate. si ce fac institutiile statului? ori sunt incompetente ori sunt rauvoitoare. ori proaste dea dreptul. sau indicatiile sunt ca sa nu se ia de ai lor. asa innotam in marasm si nu vom iesi niciodata la lumina. deci, justitia confirma o ilegatitate si inloc sa ceara indreptarea ei imediata, intoarce capul ca si cum ea ar fi din alta tara. bravos. si mai spunem ca suntem europeni si democrati. mie sila.

    ReplyDelete
  2. Se va intoarce roata... Vom trai si vom vedea! Azi sunt dati in judecata filatelisti. Mai vedem noi maine...

    ReplyDelete
  3. Dupa aproape 18 ani de la Revolutie in guvernarea liberala patronata de Calin Popescu Tariceanu fostii securisti, actuali directori si manageri numiti politic de PSD, au fost asimilati pentru diverse favoruri de clientela PNL. Dl Silviu Dragomir, in calitate de reputat filatelist si detinut politic, si-a permis un articol critic la adresa firmei "capuse" Romfilatelia si a directoarei infractoare Cristina Popescu. Aceasta infractoare l-a actionat imediat in judecata pentru o presupusa alterare de imagine (parca mai era ceva de alterat!). Din nefericire pentru securista infractoare Tribunalul Bucuresti l-a achitat pe inculpatul Silviu Dragomir pentru plangerea penala prealabila oferindu-i sansa infractoarei sa il de-a in judecata pe cale civila. Evident infractoarea nu a facut-o stiind ca nu are nicio sansa. Voi trimite pe adresa blog-ului Hotararea Tribunalului Bucuresti in aceasta privinta. Mai vinovati decat infractoarea securista Cristina Popescu sunt Calin Popescu Tariceanu, liberalul prim ministru al Romaniei si fostul ministru UDMR-ist Zsolt Nagy, care la aceste abuzuri grave a tov. Cristinei Popescu nu a avut nicio reactie aruncand, probabil, la cos plangerile si sesizarile dlui Silviu Dragomir. De ce acceptati pe banii statului roman ca fostii detinuti politici din perioada ceausista sa fie astazi hartuiti prin tribunale de securisti infractori, domnule prim ministru Calin Popescu Tariceanu ?! Ce avantaje oferite de Cristina Popescu va obliga la aceasta atitudine ? Cel putin fostul ministru Zsolt Nagy a avut curajul sa fie sincer cu filatelistii si sa-si explice lipsa de sanctiuni prin interdictia pe care dvs. dle prim ministru i-ati ordonat-o. Daca sunteti om politic responsabil afirmati-va la vedere sprijinul pentru aceasta infractoare securista , domnule Calin Popescu Tariceanu. Si nu va mai ascundeti prin lipsa de raspuns la adresele domnului Silviu Dragomir. Va asigur ca nu veti scapa de aceasta raspundere, chiar daca dupa ce maine nu veti mai fi prim ministru linistea dvs. va fi asigurata de gorilele SPP care tarasc pensionarii in strada in fata sediului central al PNL. Tarati si filatelistii in strada domnule prim ministru !

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics