The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Wednesday, August 8, 2007

Liniştea de la EFIRO 2008 a costat 12 m² spaţiu comercial

Nu vreau să fiu cârcotaşi, dar... Blog-ul de faţa este în exploatare de mai bine de două săptămâni, iar conducerea FFR tace. Face că nu ştie nimic despre iniţiativă. Preşedintele Leonard Paşcanu are o scuză, recent a fost operat şi se află în convalescenţă. Dar, restul conducerii, cu exceţia unui vicepreşedinte, tace. Ştiu de la administratorul blogului că toţi au primit invitaţii pentru a contribui la jurnalul de faţă. Fără succes!
Recent, pe pagina oficială a EFIRO 2008 am dat de Hotărârea nr. 22/25.07.2007 remis de Comitetul de Organizare, în care FFR este reprezentată de preşedintele Leonard Paşcanu şi vicepreşedintele Alexandru Bartoc, având funcţia de Vicepreşedinte, respectiv Comisar General Adjunct. Am rămas stupefiat! La Art. 4 a Hotărârii respective (vezi facsimilul anexat) "se aprobă alocarea unei suprafeţe de 12 m² Fundaţiei Culturale Bartoc, în cadrul expoziţional Romexpo". Fundaţia respectivă este "afacerea" vicepreşedintelui FFR, Alexandru Bartoc. Oare preşedintele Paşcanu ştie de aceste afaceri? (este doar o întrebare retorică)
În rest... No comment!
p.s. - tot în documentul respectiv, Cezar Vasilescu, membru în Comitetul Director a FFR, responsabil pentru Comisia pentru Tineret din cadrul Colectivelor de lucru pe compartimente a FFR şi este preşedintele Comisiei pentru Tineret a FFR, a fost numit coordonator al programelor de tineret pentru EFIRO 2008
iată şi componenţa Comitetului de Organizare EFIRO 2008

11 comments:

  1. Cred că vă înşelaţi puţin în aprecieri la adresa conducerii Federaţiei. Sunt în pregătire câteva acţiuni, iar blogul nu a scăpat neobservat.

    ReplyDelete
  2. Domnu' Bartoc, ce-aveţi de spus? Este adevărat, sau nu?

    ReplyDelete
  3. Poate ma insel in cea ce priveste conducerea FFR. dar acest lucru se va clarifica, sper, in viitorul apropiat. Daca se va intampla cum sustineti, imi retrag aprecierile deindata ce se produce schimbarea de care vorbiti.

    ReplyDelete
  4. dom' bartoc, rusinicaaaaa. tomnai matale care esti asa de vehement la adresa postei sa faci asa un ghiseft? pai cum te mai lupti cu balaurul? sau.....

    ReplyDelete
  5. Domnule Bartoc de ce nu aveti nici o reactie?
    Cum explicati cele prezentate pe blog?

    ReplyDelete
  6. Ati trimis un link al materialului, poate nici nu stie...

    ReplyDelete
  7. Draga anonimule,
    Inainte de a lovi in cei 12m2 ai Fundatiei Bartoc, te-ai intrebat la ce folosesc? Il cunosc pe acest om de mai bine e 30 de ani. Lupta, asuda, alearga, se cearta, toate pentru o idee, AEROFILATELIA. Din cate cunosc eu, omul are de gand sa expuna realizarile din acesti ani legate de AEROFILATELIE, diplome, medalii, premii, etc. Si nu sunt putine. Este bine, este rau ? Tu sa-mi spui.

    ReplyDelete
  8. PS la comentariul precedent,
    Sa nu va asteptati prea curand la raspunsuri din partea stafului FFR. Nu pentru ca nu ar avea ce sa raspunda, ci doar pentru faptul ca nu stau prea bine la capitolul tehnologie informatica si utilizarea ei. Nu-i blamati, sunt foarte priceputi la altele, pe profilul lor. Unii dintre ei au boli congenitale de ochi ce nu le ingaduie asta. Nu este o gluma.

    ReplyDelete
  9. Stimate coleg, nu-mi place mişto-ul. Nu trebuie să faci haz de bolile altora. Şi fie vorba între noi, de unde ştii ce ştiu cei de acolo? Sau la ce se pricep ei? Parcă scopul acestui blog era altul. Daca nu-ţi place de cei care conduc FFR-ul, de ce i-aţi mai ales? Care crezi că nu şi-a făcut treaba, ca să nu-l mai alegem la congresul următor?

    ReplyDelete
  10. Stimabile,
    Nu fac misto deloc. Dl. Bartoc are o afectiune la ochi iar ecranul PC-ului il poate afecta iremediabil. Poti sa-l intrebi. Alti domni din CD nu prea utilizeaza calculaorul fiind usor trecuti de prima tinerete. Cat despre, de unde stiu ?!? Pai la sedintele CD pot participa fara drept de vot si filatelistii interesati de soarta si bunul mers al filateliei romanesti. Dumneata unde ai fost in ultimi ani ? Cat despre alegeri, sa fim sanatosi. Suntem lei pana ajungem in varf, apoi dormim sau ne abtinem la vot ca este mai sanatos. La urmatorul Congres o sa dam cartile pe fata, cine vrea sa fie in staf sa munceasca nu sa tandaleasca. Sa ma intorc la scopul blogului. Exact acesta este, cand vezi ca unu si altul lovesc fara sa gandeasca, sa iei atitudine. De aceea s-a ajuns la situatia asta tensionata, pentru ca toti au tacut sau au stat frumusel in cochilie sa vada ce se mai intampla. As mai zice eu multe dar la momentul lor.

    ReplyDelete
  11. L-am intrebat pe domnul Alexandru Bartoc de ce nu intervine in problema celor "12 mp". Raspunsul a fost:"Nu discut cu un NIMENI. Daca nu ar fi fost un nimeni, si-ar spune numele si nu ar fi scris in necunostinta de cauza, denigrand o activitate mult apreciata in strainatate care face si va face cinste Romaniei".

    Dar despre ce este vorba?
    Domnul Alexandru Bartoc si-a propus sa finalizeze pana la EFIRO'2008 colectia de buletine, cataloage, palmarese, medalii, plicuri realizate cu ocazia expozitiilor FIP din 1927 pana in 2008. Totodata, domnul Alexandru Bartoc doreste sa tipareasca pana la EFIRO'2008 un ALBUM – DOCUMENT FIP dedicat acestor expozitii FIP. Acest album va fi trimis tuturor federatiilor, administratiilor postale din cadrul UPU, muzeelor postale din toata lumea.

    In legatura cu linistea ce s-a instalat la Comitetul de Organizare al EFIRO'2008 prin alocarea celor 12mp pot sa va spun: Comitetul de Organizare al EFIRO'2008 a aprobat alocarea spatiului de 12mp pe care domnul Alexandru Bartoc isi va construi standul, in care vor fi prezentate materialele mentionate legate de expozitiile FIP. Referitor la afirmatia ca ar fi fost "cumparat" pentru a tacea din gura, ar fi suficient sa fie citite procesele-verbale ale sedintelor Comitetului de Organizare al EFIRO'2008 si s-ar putea vedea care a fost pozitia dumnealui in fiecare sedinta.
    Pentru anonimul care are nedumeriri privind acest spatiu de 12 mp il rog sa ma sune la telefon 0744-500.566 pentru a ne intalni si a-i pune la dispozitie procesele-verbale referitoare la aceasta problema. Daca, insa, curiozitatea rauvoitoare se ascunde in spatele anonimatului, sunt sigur din ce zona filatelica apartineti.
    Acest proiect al dlui Bartoc, care il va costa multe mii de euro din buzunarul propriu, a fost in permanenta privit cu ostilitate de dl Gabriel Mateescu si dna Simona Tarabasanu, care au fost nevoiti sa-l accepte datorita pozitiei conducerii FIP si FEPA (vezi articolele din revistele FLASH si FEPA NEWS).

    Daca acest "NIMENI" de buna credinta doreste sa fie lamurit, ca si toti cititorii acestui "blog", ar fi bine sa-si semneze mesajele si sa-si ceara scuze pentru denigrari.

    Leonard Pascanu

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics