The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Saturday, August 4, 2007

Salariaţii din Romfilatelia încep să vorbească

Mai mulţi salariaţi ai Romfilateliei au transmis mesaje prin care arată că doresc să contribuie la acest blog. Le mulţumesc pentru intenţie şi îi asigur că le voi proteja idenditatea, care va fi făcută publică numai la solicitarea expresă a organelor abilitate ale statului şi bineînţeles cu acordul lor.

52 comments:

  1. Salariatii astia ai Romfilatelia ar trebui sa stea in banca lor. Daca doreau sa faca ceva, trebuiau sa faca demult, nu acum, cand situatia este asa cum e. In mod normal, ar trebui sa ne asteptam la niste demisii acolo, mai ales ale celor care au fost adusi de Popeasca si tinuti in brate fara sa faca nimic, fara sa stie nici un fel de meserie, fara sa dea exament pentru posturile pe care le ocupa.
    Dar mai asteptam, odata si odata tot se va sparge buba, si fiecare va raspunde pentru faptele sale.

    ReplyDelete
  2. nimeni nu misca in front la romfilatelia. are oameni plasati la fiecare pas si stie ce se intampla minut cu minut chiar si cind este plecata. nu numai oamenii adusi de ea sunt in retea ci si multi din vechea garda din grivita cum ii place ei sa spuna cu dispret. si are dreptate. cind a preluat puterea a fost sprijinita de ei si nu de altii. nui mai vaitati ca isi merita cu prisosinta soarta. slugi.

    ReplyDelete
  3. Atentie salariati de la Romfilatelia cand vorbiti la telefon ! Directoarea Cristina Popescu si-a dotat firma cu o centrala cumparata de la un furnizor al SRI cu care inregistreaza toate convorbirile telefonice pentru a va spiona.

    ReplyDelete
  4. Informaţia asta cu ascultatul telefoanelor o am şi eu, de la un fost salariat al Romfilateliei, care susţine că are şi proba necesară.
    Este bine să cunoască toată lumea că nici măcar la serviciu (chiar dacă vorbeşti la telefonul societăţii) nimănui nu-i este permisă ascultarea convorbirii decât în cazuri deosebite şi cu aprobarea organului de justiţie responsabil. Aşa că... atenţie cum încălcaţi legea, stimaţi foşti (actuali?) securişti!

    ReplyDelete
  5. Cine nepoate ajuta cu o listă a şefilor de acolo? Să ştim şi noi cui datorăm toate astea!

    ReplyDelete
  6. Avem în pregătire o astfel de listă, fiecare cu ce ştie şi cu ce a făcut pentru distrugerea filateliei.

    ReplyDelete
  7. abia asteptam sa o vedem. hai mai repede cu ea pe blog. sa fie demascati hotii si veneticii.

    ReplyDelete
  8. Acuzatiile cu ascultatul telefoanelor mi se par destul de grave, nu cred ca isi permite sa faca asa ceva.
    O lista cu colaboratorii lui Popeasca ar fi interesanta.
    Oricum din cate am auzit cei mai buni "prieteni" ai ei sunt soferii.

    ReplyDelete
  9. Stimabili anonimi in Romfilatelia sunt aproximativ 70 de angajati si va asigur ca cei mai multi dintre ei nu sunt implicati si nici nu stiu toate masinatiunile directoarei.
    Pe langa asta sun oameni care lucreaza de 30 de ani acolo si si-au vazut de munca lor de contabil sau de magazioner si care nu au fost implicati in stabilirea contractelor si comisioanelor.
    Cand ii huliti pe cei de la Romfilatelia ar trebui sa va adresati numai unei mici parti din personal.
    Ce au facut grupuri de control ale structurilor inalte, ce a facut politia, NIMIC si vreti ca un simplu muncitor care castiga un salariu destul de mic sa faca ceva, va spun eu ca nu poate.
    Rezolvarea problemei nu este la nivelul angajatului Romfilatelia este sus sus de tot

    ReplyDelete
  10. Stirea zilei:
    Un fapt incredibil s-a petrecut in Romfilatelia in data de 24 august a.c. Directoarea generala Cristina Popescu a fost injurata ca la usa cortului de un subaltern - Catalin Costinschi - soferul personal al directoarei. Tupeul acestui salariat este alimentat de "relatia nepotrivita" dintre d-ra Cristina Popescu si virilul Catalin, care povesteste cu lux de amanunte colegilor de volan din Romfilatelia despre scenele fierbinti traite in ultima perioada. Oricum d-ra Popescu este obisnuita cu injuraturile legate mai ales de organul masculin pe care le adreseaza in toate sedintele de lucru cu subalternii.

    ReplyDelete
  11. Stimată colega din Romfilatelia, nu toţi salariaţii sunt vinovaţi de cele ce se întâmplă acolo, "anonimii" au ce au doar cu o mână de oameni: cei care au susţinut-o pe Popeasca în luarea deciziilor în contradicţie cu legea (dar şi cu cei care puteau să se opună în baza legii acestor decizii). Cu şoferul (nu cu cel de la ora 21,01 de mai sus!) sau cu femeia de serviciu nu are nimeni nimic. Problemele încep să apară cam de la şef de serviciu în sus... Dau un exemplu: pentru contabilitate, nu orice hârtie poate avea calitatea de document justificativ. Ce se întâmplă cu contabilul care a înregistrat totuşi în evidenţe un document care nu întruneşte această calitate? Sau: există "bunul de plată" pentru toate operaţiile? Sau: decontările pentru delegaţii sunt legal întocmite? Sau: ce se întâmplă când în mod premeditat sunt omise dintr-un contract elemente importante precum termenele de achitare a contravalorii mărfurilor vândute la export. Sau... (pot continua, dar cred că m-am făcut înţeleasă).

    ReplyDelete
  12. corecta observatia de mai sus. dar daca stiti despre existenta unor astfel de practici si nu le denuntati sunteti complici cu cei care incalca legea. de altfel acum auzim ca se castiga putin la romfilatelia desi dupa ce a fost inscaunata popeasca unii, chiar magazioneri, au salutat aceasta masura deoarece au primit lefuri mai mari. o fi o minciuna? nu stim. asteptam comentarii.

    ReplyDelete
  13. Sunt si salarii mari este adevarat dar astea sunt la persoanele din conducere si la unii apropiati ai directoarei.
    Lucratorul obisnuit are un salariu obisnuit in contextul societatii romanesti actuale. Daca 500-700 lei reprezinta un salariu mare ma inclin.
    In 2004 este adevarat ca plecase bine si pentru cel mai mic dar s-a stopat cresterea salariala.

    ReplyDelete
  14. oare de ce sa stopat cresterea salariala? pare a fi rezultatul politicilor economice aplicate de filatelista. in 2004 a avut ce sa cheltuiasca din ce au strins cei dinainte. a inceput sa se lateasca sa cheltuie fara discernamant si sigur ca a inceput sa fie mana strinsa cu salariile celor care nu intrau in vederile ei. dar totusi exista un sindicat. ce a facut acesta? sau o sa zici ca liderii au salarii mari si ei.

    ReplyDelete
  15. Nu ea a blocat cresterile salariale ci CNPR-ul care nu a aprobat asta si a blocat si comenzile de timbre.
    Bani au fost si sunt dar daca CNPR nu aproba nu se face.
    Si toate astea din cauza nentelegerilor dintre conducerile celor doua structuri (CNPR si ROMFILATELIA).
    Daca este sa fim obiectivi trebuie sa recunoastem ca s-au facut si lucruri bune in Romfilatelia.
    Cat despre sindicat sindicatul este al CNPR si nu a avut nici un interes sa-i sprijine pe cei din Romfilatelia.

    ReplyDelete
  16. Este adevărat că s-au făcut şi lucruri bune, dar atitudinea actualului management al societăţii aruncă în ridicol tot ce este bun. Păcat de munca celor care au făcut-o cu plăcere, pentru că unii dintre colegii noştri au ajuns să fie bălăcăriţi ca la uşa cortului de către o divă care, dacă îşi va pierde postul de aici, nu ştiu cine ar mai angaja-o, pentru că trebuie să vă spun un lucru: nu este în stare să facă nimic cu mâna ei, nu se pricepe la nimic decât la înjurături şi fiţe. Iar despre CV-ul ei (pe care l-am văzut şi noi acum), avem unele îndoieli: cum a făct dreptul? Poate la FF! Unora dintre noi le-a spus că a făcut şcoală la Băneasa. Ce să mai crezi? Poate nu are până la urmă nici un fel de studii şi ne trezim că ne insultă o incultă!

    ReplyDelete
  17. Da, salariile nu le-au mai crescut, timbre se comandă de poştă din ce în ce mai puţine, dar trebuie neapărat să trăim numai din asta? Dacă Romfilatelia ar fi firma mea, aş încerca şi alte chestii: consignaţie, cumpărări de pe piaţa liberă, aşa cum se mai făcea înainte de 2004.

    ReplyDelete
  18. Colega fii sigur/sigura ca injuraturile vin din partea unei inculte.
    Un om cu pregatire nu ar vorbi asa cu colegii si colaboratorii.

    ReplyDelete
  19. ultimele comentarii sunt ridicole. se vede treaba ca inca salariatii romfilateliei sunt terorizati de ideia ca ar putea fi depistati de popeasca ca scriu pe acest blog.
    1. cnpr nu da aprobari pentru majorarea salariilor la romfilatelia - necunoastere sau incercare de inducere in eroare a cititorilor acestui blog care nu sunt in cunostinta de relatiile cnpr - romfilatelia. nu a fost aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al romfilateliei din mai multe motive si nu ca sa blocheze cresterile salariilor angajatilor de acolo. dar nu sufla nimeni un cuvant despre motivele neaprobarii. poate cineva ne va spune mai mult;
    2. care sunt lucrurile bune facute de actuala conducere a romfilateliei in beneficiul salariatilor proprii ?
    3. cum sa mai desfasori si alte activitati legate de comertul filatelic daca leai arvunit unor clienti care te sustin neconditionat in toate ilegalitatile pe care le faci?
    4. despre comportamentul jalnic al domnisoarei in cauza se pare ca numai cei din conducerea cnpr si ai ministerului comunicatiilor nu au auzit pana acum. asta tine de educatia sa si nu neaparat de studiile absolvite.
    in rest.....

    ReplyDelete
  20. Neaprobarea BVC-ului a insemnat si blocarea cresterilor salariale.
    Daca stii care sunt motivele neaprobarii BVC-ului si care sunt relatiile CNPR-Romfilatelia de ce nu le spui sa stie toata lumea.

    ReplyDelete
  21. Remarca privind educatia domnisoarei este cat se poate de corecta

    ReplyDelete
  22. Ştirea zilei!
    Se pare că şefa serviciului editare, Adriana Ion şi-a dat demisia. Şi ea a fost luată în tărbacă de ceva vreme, din "împuţită" n-o mai scotea Popeasca...
    Confirmă cineva?

    ReplyDelete
  23. CE este sigur soferii au inceput sa o paraseasca

    ReplyDelete
  24. Şi ce bine cade, manager în Top 300 are "legături" cu proprii salariaţi!

    ReplyDelete
  25. Se confirma si cu doamna Adriana Ion, acus este in perioada de preaviz.
    Pleca lume dar cine trebuie nu.

    ReplyDelete
  26. colega cu blocarea salariilor se vede ca esti platit de popeasca. pai eu am intrebat daca stie cineva de ce a blocat cnpr bvc romfilatelia daca stiam spuneam. banuiesc insa ca erau cifre in special la capitolul cheltuieli care nu aveau fie sustinere in venituri fie erau propuse venituri pe seama cnpr si ei nu au fost de acord. sunt stapainii romfilateliei si pot decide in cea ce o priveste. dar nu ai spus ce lucruri bune a facut. te rog sa spui sa stie si cei care nu stiu cine este popeasca. ca de dat asa cu parerea sunt multi chibiti.

    ReplyDelete
  27. adriana ion pleaca? plateste si ea pretul anului 2004. cine urmeaza ? ca popeasca intai o sa rada totul inainte de a pleca impreuna cu slugile ei credincioase.

    ReplyDelete
  28. Atât ea, cât şi slugile ei vor avea zile negre de aici încolo, indiferent de ce s-o întâmpla mai departe. Oamenii se pare că şi-au cad dat seama cum stau lucrurile, mai ales cu salariile. Mai mulţi colegi au acum păreri de rău că nu mai sunt la poştă.
    Iar treaba cu poliţia făcută din cauza blogului este adevărată! Stăm şi ne uităm unul la altul, să vedem care se uită în calculator (dar nu lucrează). Cu pereţii ăştia de sticlă nici nu ştii în ce parte să te uiţi.

    ReplyDelete
  29. Pereti de sticla sunt numai la etajul I etajul priveligiat asta e

    ReplyDelete
  30. Nu sunt platit de popeasca cum spui, dar am informatii din interior.
    Cheltuielile cuprinse in BVC nu afectau CNPR-ul, dar a fost o forma de a incerca debarcarea madonei, blocarea lui.
    Nu am zis ca popeasca a facut lucruri bune ca ea nu prea face nimic din ce ar trebui sa faca un general manager, insa majoritatea oamenilor din Romfilatelia au muncit si au realizat destule: de la emisiunile de timbre cu tot ce insemna ele, cu realizarea de pliante care nu s-au facut singure, revista, spatiile care nu arata rau, si nu mai imi vine acum in minte si alte realizari.
    Eu nu sunt un adept al madonei dar ii sustin pe cei mai multi care lucreaza acolo.Pe unii ii cunosc destul de bine.
    In functie si de derularea blogului sa fiti siguri ca mai vin si cu alte informatii.

    ReplyDelete
  31. Adica cum, in functie de derularea blogului? Cu noi, talpasii, nu are nimeni nimic. Si de ce zici ca la etajul 1 sunt privilegiatii?

    ReplyDelete
  32. Scuze mii de scuze.
    Nu toti de la etajul I sunt priveligiati.
    Dar sa fim seriosi majoritatea sunt.

    ReplyDelete
  33. Pentru anonimul de la 16.09:
    Vrei sa-ti spun eu de cine sa te feresti cand te uiti pe Blog, dar cred ca stii si tu

    ReplyDelete
  34. Pentru anonimul de la 16.09:
    Vrei sa-ti spun eu de cine sa te feresti cand te uiti pe Blog, dar cred ca stii si tu

    ReplyDelete
  35. Aveti grija, cred ca Pelteaca face comentarii la misto pe blog, sa vada cine pica-n plasa. Parca-i un razboi al nervilor, hai sa vedem cine cedeaza primul

    ReplyDelete
  36. Pelteaca cumii spui nu supravegheaza etajul I ea este insarcinata cu etajul II
    Am eu pregatite cateva si despre Pelteaca ca si Popeasca o sa o manance

    ReplyDelete
  37. bravo copii! tot inainte! incet incet o sa apara si lucrurile cu adevarat interesante.este bine ca ne nuantam pozitiile.mai ales colegul de la 18,30. sunt de acord ca cei mai mici au lucrat din greu sa aiba cocoana pe ce piedestal sa se ridice. ea insa nu a facut nimic bun ci numai rau tuturor. altceva nu se pricepe. asta este. succes!

    ReplyDelete
  38. Alina Daniela Pelteacu -fata lui tasu-este o domnisoara de 40 de ani care se pare ca nu stie ce sunt bucuriile vietii s-a pus in slujba popesacai si incearca sa o imite in manifestari si atitudine, si a dovedit ca este o sluga vrednica.
    Nu va fie frica de ea, pentru ca este o persoana labila psihic.
    PACAT de ea dar viata alaturi de tatal sau si numai alaturi de el a facut-o sa fie asa.

    ReplyDelete
  39. interesant este de spus, pentru cei ce nul cunosc, cine este tata fetei si cu ce se ocupa. scurt cv.multumesc.

    ReplyDelete
  40. Stimabililor, din surse foarte sigure va informez ca Pelteaca la ora asta este la birou si supravegheaza site-ul.
    Cred ca este cazul sa-i recomandam o plimbare ca doar incepe week-endul.
    Sa gaseasca si ea un baiat cu care sa se plimbe nu sa o slujeasca cu atata devotament pe Popeasca

    ReplyDelete
  41. Cine este tata va spun eu
    Este un pensionar care isi intregeste pensia frumusel ca , consilier al Dir Gen.
    Ce a facut inainte, a fost director pe la tipografii si probabil a avut legatura cu secu ca altfel nu s-ar fi cunoscut cu popeasca si acum o consiliaza ca de e mai cu experienta.
    Si a adus-o si pe fisa si a pus-o DIR COMERCIAL comenzi, contracte comisioane etc etc.
    Cred ca este destul pentru inceput

    ReplyDelete
  42. Am inteles ca nici domnisoara Catalina Macri viitoare doamna nu este prea "curata " si din cite am inteles a inceput sa ii cinte doamnei Popescu in struna ,dar asa este cind vrei sa fii remarcata tre sa pupiu acolo unde nu rasare soarele.Aveti grija domnisoara lumea va vede si mie imi prezentati un interes sporit asa ca am sa va observ mai atent

    ReplyDelete
  43. Colegilor
    Pelteaca sta pe pozitie in fata calculatorului.
    Cred ca este cazul sa ii transmiteti cate ceva, de bine de rau.
    Ce munceste fata asta, te doare capul.
    CEL CE STIE: daca stii ceva despre Catalina spune nu mai arunca nade...
    Se pare ca este vizionat acest site
    Mai fac o recomandare pentru administratori: inregistrati-il si la TRAFIC.RO ar fi interesant de stiut cati utilizatori il acceseaza.
    E ultima recomandare di sera asta promit.

    ReplyDelete
  44. Dragi salariati din Romfilatelia nu va mai speriati de asa-zisa Mata Hari a spionajului romanesc - dra C. Popescu era o banala dactilografa la unitatea mea UM 0107. O bagase taticul ei maiorul Ion Popescu securist de ambasade, apeland la pila colonel Gigi Rotaru - seful nostru, ca si acum si atunci Cristinica se remarca prin vulgaritatea limbajului, numitorul comun al injuraturilor fiind p... In acea perioada de tinerete a trait o frumoasa poveste de dragoste cu colegul locotenent Vasile. Vasilica era un pirpiriu securist de 1.60 m si 53 de kilograme care spre deliciul unitatii se atarna ca dovleacul pe arac de gatul nimfomanei. Dupa un timp s-au certat iar Cristinica si-a luat domeniul de operare caminele studentesti de arabi si ciprioti, exasperand vecinii din plocul Perla de la Dorobanti cu vizitele nocturne in limbi straine. Dupa revolutie, ca toti securistii, a intrat la SRI. Despre cariera fulminanta de la SRI si Unitatea militara la acre a lucrat vom vorbi intr-un comentariu ulterior pentru ca aghiotanta Alina Pelteacu sa-i poata comunica Cristinei aceste picanterii din viata sa tumultoasa. Povestea cu soferul care se ocupa la cererea domnisoarei de disfunctiile sexuale sunt normale la morala divei. Nu stim inca informatii precise privitoare cum o dra a ramas dra dupa nasterea unui copil. Zvonistica PSD ar spune ca baietelul seamana leit cu fostul ministru Dan Nica, care si-a trimis favorita vreo 9 luni in Elvetia la UIT pentru a nu fi vazuta prin Romania.

    ReplyDelete
  45. Interesant
    Ar trebui atasat comentariul la CV-ul domnisoarei.

    ReplyDelete
  46. Cred ca cealalta domnisoara batrana Alina a terminat recenzia articolelor, asa ca puteti spune mai departe povestea

    ReplyDelete
  47. Voi cei din Romfilatelia aveti ocazia sa spuneti cat mai multe acum pe acest blog.
    Mai ales ca Mata Hari este plecata si puteti sa stati linistiti pe net, miercuri vine si se schimba situatia.

    ReplyDelete
  48. Ce se intampla nimeni nu prea mai zice nimic
    Pentru administrator:
    - este cumva un site coordonat de UDMR ca titlurile apar in ungureste.
    Daca da e cazul sa nu se mai faca comenntarii in acest site.
    De altfel este un chin sa faci un comentariu in noile conditii.
    Astept un raspuns din partea administratorului.

    ReplyDelete
  49. Se poate vorbi din nou pe blog ca "amnonim" sa ca angajati ai Romfilatelia puteti din nou sa va spuneti pasul

    ReplyDelete
  50. Am vazut, cred ca este un lucru bun.

    ReplyDelete
  51. Sunt fosta angajata, dar am plecat chiar cand a venit noua conducere. Am cunoscut-o foarte putin pe actuala doamna care conduce Romfilatelia acum. Sunt bulversata cand citesc aici ca doamna Adriana Ion este in preaviz. Intr-adevar, pleaca cine nu trebuie. Am lucrat ani de zile acolo(am plecat chiar cand se pregatea Dnul Ionescu, fostul Director, sa predea doamnei Popescu) si o cunosc, este de o moralitate extraordinara si buna profesional. Dar nu mai are cu cine. Unde sunt vremurile de altadata? Unde sunt cei care au condus Romfilatelia pana in 2004? Oameni de o mare valoare, profesionalism si bun simt. Si nu in ultimul rand, foarte apropiati de toti angajatii, foarte populari. Nu vreau sa le dau numele aici, cu toate ca ar merita, dar din respect pentru ei nu fac acest lucru. Poate ca le-as creea probleme si nu doresc asta, au fost mereu alaturi de mine cat si de fostii mei colegi pe atunci. Eu am plecat exact cand a sosit noua conducere. Asa ca nu prea cunosc multe si nici prea bine pe actuala doamna. Dar citesc cu stupoare tot ce se scrie peste tot si nu-mi vine sa cred. Este incredibil!!!!!!!!!!!!!Eu am propia mea companie acum, dar o conduc dupa modelul pe care l-am invatat de la fostii mei sefi, mi-au fost un exemplu foarte bun. Si asta se reflecta in relatia mea cu angajatii mei. Toate gandurile mele bune catre voi, cei de atunci.....catre fostii mei sefi si colegi. Am fost un colectiv foarte unit si totul mergea bine. Le multumesc ca au fost alaturi de mine si m-au sprijinit/inteles atunci cand am luat hotararea sa plec in alt judet, pentru ca ma si casatoream acolo si imi doream un job tot in sistem, ca sa nu pierd vechimea. Intre timp am reusit sa-mi infiintez propia companie (de un alt specific) si sa termin o facultate si un master in economie. Acei oameni, poate fara sa stie si indirect, m-au ajutat sa-mi schimb destinul. Nu stiu daca am apucat sa le multumesc pentru tot ce au facut pentru mine, pentru toti angajatii de atunci. Le spun pe aceasta cale MULTUMESC!Au fost cei mai buni sefi, cei mai intelegatori. Asa cum sunt si eu acum la randul meu. Imi este dor de aniversarile pe care le faceam in sala de protocol de pe vremea aia, la fiecare zi de nastere a unui salariat. Nu regret ca am facut parte din acel colectiv, de la acea cladire de pe calea Grivitei, cum era atunci Romfilatelia. Am apucat si putin vremea cand ne-am mutat in noua cladire, actualul sediu Romfilatelia. Apoi am predat si am plecat definitiv.
    Romfilatelia a avut un renume inainte de 2004. Frumoase vremuri, oameni deosebiti.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics