The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Wednesday, August 1, 2007

Viitorul luminos al filateliei româneşti

16 comments:

  1. Hai că-i bună!
    Chiar aşa arată stimabila când începe să înjure pe culoarele instituţiei ca la uşa cortului, fiindu-le ruşine până şi bărbaţilor de-acolo de-aşa o şefă-birjar.

    ReplyDelete
  2. I-am tot cautat declaratia de avere, dar mi-a fost imposibil s-o gasesc. Poate da cineva vreo relatie?

    ReplyDelete
  3. Declaraţia de avere a directoarei Cristina Popescu, la solicitarea Dvs. o publicăm la secţiunea "Averea Cristinei Popescu, directoarea SC Romfilatelia SA", care poate fi accesat pe link-ul: http://razboifilatelic.blogspot.com/2007/08/averea-cristinei-popescu-directoarea-sc.html

    ReplyDelete
  4. Misto de tot timbrul. Dau o bere pe chestia asta si propun ca acesta imagine sa fie folosita ca marca fixa la toate plicurile refuzate a fi tiparite de onor Romfilatelia pe diverse motive.

    ReplyDelete
  5. cine a facut desenul? propun un premiu pentru idee si realizare. acest premiu sa fie oferit de urmatoarea conducere a romfilateliei din sumele recuperate de la " muza ".

    ReplyDelete
  6. Domnilor, aveţi grijă, stricaţi imaginea unei persoane importante, ce naiba... Dar se poate? Dar chiar aşa? (Dar nu mă pot abţine să nu spun că desenul e tare, merg şi eu la berea de mai sus!)

    ReplyDelete
  7. Bravo doamna/domnule machetator !
    Dar trebuie sa adaugati la macheta si figura dlui prim ministru Calin Popescu Tariceanu, care ii tine spatele Cristinei Popescu. Oare or fi rude Popestii astia ? Aceasta protectie liberala a urmat protectiei PSD unde ii tinea spatele ministrul Dan Nica, iar daca vine PD-ul la putere ii va tine spatele primarul care "face" - elegantul domn Videanu, cu care si-a petrecut week-end-ul la Viena asa cum putem vedea pe site-ul Romfilateliei. Cine plateste fratilor postasi ?

    ReplyDelete
  8. Daca sunt intr-adevra rude, dupa apropiata si anuntata motiune de cenzura s-ar putea sa plece Tariceanu (NU SUNT PSD-ist, nu ma acuzati, nu fac politica!). Vom vedea atunci daca sunt rude sau nu.

    ReplyDelete
  9. pai ce sa vedem? ea este ruda cu toti. vor nu vor ea este ruda lor. mai trist este ca toti o protejeaja. de ce oare?

    ReplyDelete
  10. Avem un preşedinte, un prim-ministru, câţiva miniştri, câţiva preşedinţi de partide şi alţi câţiva preşedinţi sau directori de agenţii naţionale, servicii etc. Nu le putem trimite o scrisoare deschisă cu o întrebare scurtă şi la obiect, tot deschisă: măi fraţilor, este pila voastră sau îi minte pe toţi? Ia nu vă mai ascundeţi după deget şi spuneţi odată clar: da, dom'le, e nepoată-mea (sora lu' mutu sau doar cea cu ochi albaştri...)

    ReplyDelete
  11. Comentariile sunt corecte.
    Timbrul insa nu.
    Cine stie cum se macheteaza un timbru ar trebui sa stie ca titlul mare inseamna ce reprezinta si numele ar trebui sa fie al machetatorului.
    Dupa imaginea de acolo ar insemna ca figura hidoasa reprezinta POSTA ROMANA realizata de Cristina Popescu.
    Stimate Filatelist Furios ar trebui sa faci niste corecturi si sa-i pui in gura ........ cuvantul care ii place cel mai mult.

    ReplyDelete
  12. 1. pai o scrisoare de genul celei propuse de colegul de mai sus, va fi foarte bine primita de presa.
    2. categoric observatiile referitor la timbrul sunt corecte cu un amendament: emisiunea nu are titlu. daca timbrul este dedicat amintirii cristinei popescu, trebuie scris in alta parte iar jus la machetator sa se trecaca cel care a desenat cu talent imaginea preopinentei.posta romana este scris ok.

    ReplyDelete
  13. Daca nu face nimic nici ministrul Winkler, eu unul platesc cate o juma' de pagina de publicitate in fiecare cotidian! Pe banii mei, ca dupa aia o sai recuperez de la nemernici.

    ReplyDelete
  14. fratilor! da ce bine a pozato machetatorul. colega, dam si noi bani sai apara mutra in toate ziarele. poate se rusineaza si ne lasa in pace.

    ReplyDelete
  15. Poza este excelenta si exprima realitatea dar am mai zis-o si o repet ca in textele din jurul excelentei caricaturi ar trebuii facute cateva corectii ca mesajul sa fie complet

    ReplyDelete
  16. Voi cei din Romfilatelia aveti ocazia sa spuneti cat mai multe acum pe acest blog.
    Mai ales ca Mata Hari este plecata si puteti sa stati linistiti pe net, miercuri vine si se schimba situatia.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics