The king of hobbies and the hobby of Kings

Contact us:*e-Mail: office@stampland.net*|*Tel.: +4-0722.714.394*|*Fax: +4-0318.166.897*|*Yahoo ID: laszlo_kallai

Best view with Mozilla Firefox

Friday, August 31, 2007

Paşcanu către Tăriceanu

Iată un document interesant. Din cuprinsul lui, vedem că scrisoarea adresată premierului în 2006 nu a avut nici un răspuns.

7 comments:

  1. Stimate Domn Pascanu intrebarea mea este: La infiintarea SC Romfilatelia SA ati ca presedinte al FFR v-ati opus infiintarii.
    Si daca da prezentati documentele.

    ReplyDelete
  2. Stimate dle anonim la infiintarea Romfilateliei nu m-am opus din contra am solicitat MCTI reformarea sectorului filatelic din cadrul Postei Romane, deoarece nici atunci lucrurile nu erau chiar roze. Datorita incompetentei si reavointei directoarei Cristina Popescu, care utilizeaza societatea Romfilatelia numai in scopuri personale am luat ulterior aceasta pozitie. Sunt convins ca si dvs cunoasteti realitatea dar cu siguranta aveti ceva interese sau obligatii la Romfilatelia si Cristina Popescu, care va mobilizeaza sa puneti astfel de intrebari rauvoitoare.

    ReplyDelete
  3. Cunosc situatia dar va asigur ca nu am nici interese cu atat mai putine obligatii fata de Cristina Popescu.
    Dimpotriva sunt impotriva acestei fiinte si in momentul in care organele abilitate isi vor incepe treaba de judecare a Cristinei Popescu voi putea oferi date sau poate nu este corect date dar caile de urmat pentru cunoasterea afacerilor facute de CPO cum ii place sa-si zica.
    La fel de adevarat este faptul ca nici dumneavoastra domnule Pascanu nu mi-ati inspirat incredere si va condamn ca nu ati luat masuri in ceea ce priveste filatelia romaneasca din 2004 sau chiar 2005.

    ReplyDelete
  4. Da spune, omule, ce trebuia sa faca?

    ReplyDelete
  5. Nu stiu dar trebuia lasta structura asa cum era in cadru CNPR

    ReplyDelete
  6. Am rugamintea sa argumentati.

    ReplyDelete

Google PageRank CheckerFree counter and web statsClicky Web Analytics